Jauns Izpārdošana
Sniegputenī Led Skatuves Gaismas Ekrāni Projektoru Rādīt Ziemassvētku Āra Iekštelpu Rotējošo Sniegpārslas Lampas Ziemassvētki Dārza Ainavu Dekors Skatīt lielāku

Sniegputenī Led Skatuves Gaismas Ekrāni Projektoru Rādīt Ziemassvētku Āra Iekštelpu Rotējošo Sniegpārslas Lampas Ziemassvētki Dārza Ainavu Dekors

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.10

-34%

€30.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sniegputenī Led Skatuves Gaismas Ekrāni Projektoru Rādīt Ziemassvētku Āra Iekštelpu Rotējošo Sniegpārslas Lampas Ziemassvētki Dārza Ainavu Dekors

Motīvs: LED sniegputenī gaismas ieejas Jauda: AC85V-240V; Izejas jauda: DC12V 300MA Izstaro Krāsa :Balta Sniega Barošanas ūdensnecaurlaidīgs reitings : IP44 (LU GS CE SAN sertifikācija) Lampas ūdensnecaurlaidīgs reitings :IP64 LED gaismas avotu kopējā jauda :4W (4 LED lampas, krelles) Kopējā gaismas jauda :5W Strāvas vadu :kopējais garums ir 5 metri Produkta Materiāls :ABS Apstarošana attālums :4-10 metri Apstarošanas platība : 15-50 kvadrātmetru Darba vide : -20°C-50°C, Iepakošanas saraksts : lampas, elektroapgādes, tālvadības pults, zemes ievietošanu, šasijas, manuālā Pieteikums: Purposeholiday, Dārzi, parki, namu fasādes, svētku eglīte, Dīdžeji, Lentes,Xmas Party Ziemassvētku Bāri, Krogi, Klubi, Rullīšu slidotavas, KTV, Ģimenes puses, Dzimšanas dienas, svinības, Svētki, Centrs, Veikals, Veikalu un citām norādītajā vietā.UL adaptera 12VDC un 6,6 pēdas kabeli, un 20 pēdu kabeļu savienojumu ar gaismu, izmantot elastīgāku.Ūdensizturīgs(IP64), pat lietot lietus laika, bet nevaru lietot lietus laika.Komplektā Ietilpst: 1*Ūdensizturīgs skatuves gaismas 1*Jauda Spraudni (ASV /ES)

Par Samaksu:

1).Pirms veikt pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir kādi pieprasījumu.

2).Lūdzu, apmaksāt pasūtījums 2days pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu.

3).Lūdzu, pārliecinieties, ka Adrese / Tālruņa Numurs (mobilo telefonu) /Zip Kodu, kas jums ir pa kreisi, ir pareizs.Mēs kuģis preces, lai jūs pēc adreses jūsu www.winwithwow.lv kārtībā.

Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi, lūdzu, e-pastu mums, pirms mēs kuģis iepakojumā. 4).Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Bezmaksas piegāde cenā nav iekļautas Importa nodokļi.

Piegāde:

1).Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts, 7 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu.

2).China Post Air Mail-parasti ilgst aptuveni 20-50 dienām, lai nonāktu pie sava adrese, Ķīna Post Parasto Mazo Paketi par 30-60days (jo brīvdienas tai nepieciešams ilgāks laiks);

EMS vajadzībām 5-10 darba dienas; Fedex vajadzībām 4-8 darba dienās, DHL un UPS aizņem 3-7 darba dienu laikā.

3).Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja atbildība.Mēs varam atzīt, zema cena un zīmes kā "dāvana"uz iepakojuma .

4).Jūtieties brīvi Sazināties ar mums, piegāde problēmu, mēs piedāvājam jums apmierinošas atbildes.Un pateikt to, kā process, nav jāiesniedz strīdu pēc izvēles.Paldies vēlreiz!!

Atsauksmes :

1).Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet 5 zvaigznes atgriezenisko saiti ar mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Piedāvāsim jums labāko cenu un labāku pakalpojumu, kad jūs veicat pasūtījumu, nākamajā reizē.

2).Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par www.winwithwow.lv.

Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.

Mēs saprotam nelaime, jums var būt, ja pasūtījums ir nepareizi, bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināti ar rezultātiem.

3).Mēs rūpējamies par katru mūsu klientu, un mēs vienmēr būsim gatavi jums palīdzēt.Mēs ceram, lai izveidotu ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums!

Tagi: lāzera āra, žāvēšanas mašīna, āra, mini projektoru, diy snowmaker, led sniegputenī, , āra lāzera ziemassvētku gaismas projektors, gaismas projektors chrismas, ziemassvētku projektors sniega, 3d lāzera šovs, staru debesīs.

Datu lapa

Plug ES / ASV /UK Plug
Izstaro krāsa Balta Sniegpārsla Skatuves Gaismas
Iezīme Ziemassvētku un Jaunā Gada Brīvdienu Puse Apdare skatuves gaismas
Zīmola Nosaukums REEDBUCK
Pieteikums Ziemassvētku Skatuves Gaismas Efektu Deju Grupa Parādīt Lāzera Projektoru
Pievienojiet Līnijas 5M
Stils Sniega Gaismas Sniegpārsla Balta Posmā Lampas Lāzera Projektoru
Vienuma Tips Skatuves Apgaismojuma Efekts
Godu Mājas Izklaides
Jauda 4W
Spriegums 110V 220V 85-265V
Modeļa Numurs LED Sniegputenī Lāzera Projektoru Lampas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sniegputenī Led Skatuves Gaismas Ekrāni Projektoru Rādīt Ziemassvētku Āra Iekštelpu Rotējošo Sniegpārslas Lampas Ziemassvētki Dārza Ainavu Dekors

Sniegputenī Led Skatuves Gaismas Ekrāni Projektoru Rādīt Ziemassvētku Āra Iekštelpu Rotējošo Sniegpārslas Lampas Ziemassvētki Dārza Ainavu Dekors

Saistītie Produkti: