Jauns Izpārdošana
Cilvēks Vidukļa Treneris Body Shaper Vēders Kontroles Novājēšanu Shapewear Korektīvo Poza Vīriešiem Shapers Veste Modelēšana Apakšveļas Korsete Skatīt lielāku

Cilvēks Vidukļa Treneris Body Shaper Vēders Kontroles Novājēšanu Shapewear Korektīvo Poza Vīriešiem Shapers Veste Modelēšana Apakšveļas Korsete

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.08

-39%

€15.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts

Krāsa:Melna/Bēša Materiāls:Neilons,Spandex Apakšveļa Izmērs:S/M/L/XL Ocassion: Everday/Joga/Sporta Zālē/Darba/Sporta Motīvs:Augsta elastība un spēcīgs slāņiem, no Neilona& Spandex,Vienmēr palikt vietā un ļoti elpojošs.Efekts: Sniedz lielu atbalstu, lai jūsu viduklis un vēders.Palīdz ar muguras atbalstu un stāju.Dizains:Vīriešu kompresijas siksnas ir paredzēti ar vīriešu pašnovērtējumu prātā, palīdz samazināt izskatu vīriešu alus vēders vai aptaukošanās Neredzams:Sniedz tūlītēju slaidinošu efektu, bet valkājot to zem visu veidu apģērbu.Noliktavas Atrašanās Vieta:Ķīna,Amerikas Savienotās Valstis Mūsu Priekšrocības: 1. Augstas kvalitātes Apģērbs 2. Ātrāk un Drošāk kuģniecības metodes. 3. Ātri Parpare 48 stundas 4. Sūtot no Ķīnas un Amerikas savienotajām Valstīm noliktavā. 5. Profesionāla komanda kalpot jums.

Izmērs

Svars

S 60-70(KG) M 70-80(KG) L 80-90(KG) XL 90-100(KG)

Vidukļa Izmērs

S 27.6-31.5(collas) 70-80(cm) M 31.5-ar 36,6(collas) 80-93(cm) L 35.4-41.3(collas) 90-105(cm) XL 43.3-47.2(collas) 110-120(cm)

Modelis

Detaļas

Atsauksmes

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums 24 stundu laikā.

Piegāde

1. Preces tiks nosūtītas 1 darba dienas laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti. 2.Izsekošanas informācija pls meklēšana www.17track.com ( Varbūt vairāk nekā 30 darba dienas.Plz būt pacietīgiem par ierašanos vai e-pastu mums uzreiz! )

Atpakaļ/Kompensācija

Ja jūs jūtaties vīlušies ar objektu, ko esat saņēmis, lūdzu, informējiet mūs, 7 (septiņu) dienu.Mēs saprotam neapmierinātību jūs varētu,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt jebkurš strīds, vai atstājot jebkura neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite.

Pakalpojums

Atsauksmes Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums 24 stundu laikā .Piegāde Preces tiks nosūtītas 1 darba dienas laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Atgriešanās Ja jūs jūtaties vīlušies ar objektu, ko esat saņēmis, lūdzu, informējiet mūs, 7 (septiņu) dienu.Wholeseller Par vairumtirgotāja, Mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde par lielāko valsti ar DHL/TNT/FEDEX.Tālākpārdevējs Par tālākpārdevējs, mēs varam piedāvāt KRITUMS PIEGĀDE uz jūsu klientu tieši, bez jebkāda mūsu veikalā informāciju.Pakalpojums Lūdzu, rakstiet man, izmantojot ziņu, ja jums ir kādi jautājumi, mēs atbildi jums 24 stundu laikā Ziņojums tiks atbildi 24 stundu laikā ( nedēļas nogale, kas nav iekļauti)

Tagi: mīksto novājēšanu korsešu, vidukļa korsete, sejas steamer, butt lift vīriešiem, pirts veste, bodysuit vīriešiem, treneris viduklis, vidukļa treneris sa, cilvēks apakšveļu, apakšveļa sievietēm.

Datu lapa

Seksuāli Divdomīgs No
Iezīme Elpojošs,Samazināt Vēdera,Novājēšanu Shapewear,Modelēšana Jostas
Dizains Kompresijas Siksnas dizainu,palīdzēs samazināt barojuma
Zīmola Nosaukums garām moly
Vienuma Tips Shapers
Neredzams Sniedz tūlītēju slaidinošu efektu un Neredzamu
Neķītrs Attēlu No
Materiāls Neilona,Spandex
Noliktavas Atrašanās Vieta Ķīna;Amerikas Savienotās Valstis
Godu Katru dienu/Party/Kāzu/Show/Dienas/Darba
Stils Sniegt atbalstu vidukli un vēderu.Palīdz atpakaļ pareizu stāju
Modeļa Numurs mens88
Dzimums VĪRIEŠI
Izmērs S/M/L/XL
krāsa Melns/Bēšs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Cilvēks Vidukļa Treneris Body Shaper Vēders Kontroles Novājēšanu Shapewear Korektīvo Poza Vīriešiem Shapers Veste Modelēšana Apakšveļas Korsete

Cilvēks Vidukļa Treneris Body Shaper Vēders Kontroles Novājēšanu Shapewear Korektīvo Poza Vīriešiem Shapers Veste Modelēšana Apakšveļas Korsete

Saistītie Produkti: