Jauns Izpārdošana
Keramikas Nažu Komplekts 3 4 5 6 collu Virtuves Nažu Komplekts Augļu, Dārzeņu Lietderība Sagriešana Cirkonija Balts Asmens Pavāru Naži Skatīt lielāku

Keramikas Nažu Komplekts 3 4 5 6 collu Virtuves Nažu Komplekts Augļu, Dārzeņu Lietderība Sagriešana Cirkonija Balts Asmens Pavāru Naži

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.57

-50%

€23.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piegādes laiks ir no dažādām valstīm un piegādes metodi( normālā stāvoklī)

* Kuģis uz krievijas: aptuveni 15-30days * Kuģis uz Eiropu: par 12-35 dienas * Kuģis uz Amerikas savienotās Valstis-apmēram 7 - 30 dienām * Kuģis uz citu valsti: par 7-60 dienas * Mēs kuģis savu pasūtījumu(s) pēc jūsu maksājumu 36 stundu laikā.

Atšķirība no citiem zīmols:

1. Attīra augstas kvalitātes cirkonija jauda no izejvielām, cirkonija smiltīm, kas nāk no Rietumu Austrālija. 2. Aizpilda valsts mākslas objektā un piemērot 300 tonnas spiedienu uz kuģiem, kas ir iespaidīgs augstas blīvs asmeni. 3. Pielāgot mūsu unikālo Aukstā Izostatiskās Presēšanas (CIP) procesu padarīt nažu komplekts grūtāk, blīvāks un asāka. 4. Saskaņā 1400 grādu temperatūrā, iespaidīgs augstas blīvs super grūtāk un asu Myvit nažu komplekts tiks veidota pēc 72 stundām aglomerācijas. 5. Galīgā redakcija, uzlabotas 36 grādu izliektu malu slīpēšana tehnoloģija palīdzēs myvit keramikas naži super asas.

Funkcijas:

1.Izgatavots no cirkonija oksīda, kas ir anti-baktēriju, pret piesārņojumu, nav toksisks un nav kodīgs. 2.droši, veselīgi un videi draudzīgi.Garantē ģimenes pārtikas drošības, nodrošina veselību un modernu virtuvi. 3.Labākais griešanas instrumenti, dārzeņu,augļu, zivju, gaļas vai jebkuru augstas prasīgi ēdienu. 4.Ļoti grūti, asu, bet droši.ir kvalitāte augsta blīvuma, nav viegli būt neass. 5.Nekādas reakcijas ar citiem pārtikas produktiem, saglabāt sākotnējo krāsu un garšu pārtikas, saglabāt ēdiena svaigumu un uzturvērtību. 6.Nē stimulācija, lai jūsu acis, kad griešana excitant pārtikas, piemēram, sīpoli. 7.Var izmantot, lai padarītu pārtiku par bērnu.

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

Ja jums izmantot nazi, saskaņā ar rokasgrāmata( sagriešana atkaulota gaļa, bez kauliem zivis, augļi un dārzeņi.Nav saldētas vai cieto pārtiku. ),un nazi, ir bojāta vai apgriezti.pls sazinieties ar mums, mēs varam nosūtīt jums jaunu.

Myvit Jauns Dizains Keramikas Nazis:

Keramikas nazis nodrošina ārkārtīgi mazāk virsmas pretestība un nežēlīgi žiletes asiem malas.Jums ir nepieciešams, lai mēģinātu to noticēt.

ĪPAŠĪBAS UN PRIEKŠROCĪBAS:

✓ līdz pat 2X vairāk, nekā tērauda nazis ✓ Tur malas 10 reizes ilgāk nekā metāla ✓ Pilnīgi inženierijas līdzsvaru ✓ Soft Touch Rokturis ✓ Nekad nav rūsa ✓ Nekad traipus ✓ BPA brīvs ✓ Necaurlaidīgu eļļas un smaržu.Neatstāj pēcgaršu ✓ baktērijas izturīgs ✓ Nav browning vai oksidējot pārtikas ✓ Attīra viegli ✓ Ultra-light par izveicīgs izmantot ✓ Var izmantot zīdaiņu pārtikā

MPORTANT PAZIŅOJUMU:

Keramikas naži būtu izmantot uz koka, plastmasas vai bambusa griešanas dēļiem tikai.Izmantojot šos nažus uz stikla, marmora, vai flīzes var izraisīt asmeņi čipu vai salauzt.Šie naži ir ideāli, lai grieztu augļu, dārzeņu un atkaulotas gaļas.Nelietojiet šie naži griešanai, atkaulošanas vai ziņkārīgo.Tas var sabojāt nažu.

PĒCPĀRDOŠANAS PAKALPOJUMU:

Ja jūs izmantojat naži saskaņā ar mūsu svarīgs paziņojums, un nazi, ir bojāta vai ir apgriezti, ja jūs, izmantojot to, ko parasti.lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam nosūtīt jums jaunu.

Par Produktu :

Visi produkti ir pārbaudīti uzmanīgi, pirms glabāšanas un iesaiņotas arī par sūtījumu.Lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru vai krāsu, ko jūs vēlaties, mēs nosūtīsim paku, kā izvēlēties jūsu pasūtījuma.Par šiem produktiem, kas vairāk nekā viena krāsa, lai būtu izvēlējās, lūdzu, atstājiet ziņu, lai krāsas, kas jums vēlas, citādi mēs nosūtīt savu pasūtījumu ar izlases krāsu.

Par Krāsu Un Lieluma :

Produkta attēli, kas veikti natūrā, reklāmas, gaismas, vides iemeslu dēļ, varbūt nedaudz novirze parādība, lūdzu, natūrā virsroku.Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varbūt 1cm-3cm pielaide, lūdzu, lūdzu, saprast, un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jums vietu pasūtījumu.

Par Sūtījumu :

Parasti, mēs nosūtīt paku 48 stundu laikā pēc tam, kad saņēmis maksājumu.Ja darījums ir Honkongas un Ķīnas svētku diena, nododot laiku būtu jāatliek, Lūdzu, saprast.Ja jūs vēlaties express piegādi (EMS/DHL/FedEx/UPS), lūdzu, sazinieties ar mums, mēs aprēķinās pastmarkas par jums, vai jūs varat pārbaudīt Kuģniecības un Iepakojuma atsauces.

Par Pakalpojumu :

Visi produkti ir iesaiņoti ar rokām, tur var būt maz kļūda, ja jums nepareizu preci vai bojāta viena, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums nekavējoties, mēs kompensētu jums, paldies par jūsu sapratni.Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt Pozitīvu Atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, un jāveicina, lai mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, jūs varētu būt, ņemot un piedāvāt jums vislabāko pakalpojumu, Paldies par jūsu atbalstu.

Tagi: kabatas taktiskā militārā, nažu komplekts, knive, nakiri naži, virtuves orgānu, virtuves knive, virtuves nazis, izdzīvošanas nazis vīriešiem, suši set, virtuves nažu komplekts.

Datu lapa

Asmens tips 4 6 collu Šefpavāra nazi
Veids Nažu Komplekts
Asmens tips 2 4 collu Lietderība Nazis
Asmens tips 1 3 collu augļu nazi
Sertifikācija SGS
Zīmola Nosaukums MYVIT
Iepakojums Piecu gabals, kas
Asmens tips 3 5 collu Griešanas Nazis
Modeļa Numurs keramikas nažu komplekts
Iezīme suši, apgriešanas un augu naži
Metāla Tips Cirkonija
Materiāls Keramikas
Asmens Materiāls Balts Asmens Cirkonija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Keramikas Nažu Komplekts 3 4 5 6 collu Virtuves Nažu Komplekts Augļu, Dārzeņu Lietderība Sagriešana Cirkonija Balts Asmens Pavāru Naži

Keramikas Nažu Komplekts 3 4 5 6 collu Virtuves Nažu Komplekts Augļu, Dārzeņu Lietderība Sagriešana Cirkonija Balts Asmens Pavāru Naži

Saistītie Produkti: