Jauns Izpārdošana
12 Cube Salokāms Uzglabāšanai Plauktos DIY Tērauda Stiepļu Plaukti, Metāla Režģi, Daudzfunkciju Plaukti Vienības Moduļu Organizators Grāmatu plaukts Skatīt lielāku

12 Cube Salokāms Uzglabāšanai Plauktos DIY Tērauda Stiepļu Plaukti, Metāla Režģi, Daudzfunkciju Plaukti Vienības Moduļu Organizators Grāmatu plaukts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.52

-7%

€54.33

Kopīgot

Vairāk informācijas

Metāla Stieple Cube Uzglabāšanas, 12-Cube Plaukti Organizators, Paaugstināma Uzglabāšanas Tvertnes, Moduļu Grāmatu plaukts, DIY Skapis ministru Kabineta Plaukts Mājas Biroja 43.7"L x 14.56"W x 57.87"H, Melni

MODERNU IZSKATU: Šo multi-izmantot grāmatu plaukts kabinets ir moderna rūpniecības stiepļu režģa stils, kas lieliski iederas gandrīz visās jomās, mājās vai biroja telpas; postenis, kas dos jums labāku touch sajūta un labas lietošanas pieredzi.

MULTI-PURPOSE IZMANTOT: Izgatavots no izturīga stiepļu režģi, šī 12-cube grāmatu plaukts var ļauj jums, lai novietotu savas grāmatas, papīrus, drēbes, gultas veļa, dvieļi, rotaļlietas, somas, aksesuāri, un vairāk.

DAUDZFUNKCIONĀLS KABINETS: Šī moduļu uzglabāšanas plaukts ir pārnēsājamiem un var personalizēt atbilstoši savām vajadzībām; savākt kubi visi kopā, lai veidotu liels kabinets, vai izveidot dažādus blokus, lai atbilstu dažādu telpu.

IZMĒRA un SVARA JAUDA: Individuālais cube: 13.77"L x 13.77"H. Izmēri pilna uzglabāšana: 57.87"H x 14.56"W x 43.7"L. Katra kuba var turēt Max 22 lbs.Labāk nesošo atbilst jūsu lielo uzglabāšanas vajadzībām.

Multi-funkcionālo

Ideāls Personal Storage Organizators

Šo multi-izmantot grāmatu plaukts kabinets ir moderna rūpniecības stiepļu režģa stils, kas lieliski iederas gandrīz visās jomās, mājās vai birojā, telpā, kas ļauj jums izvietot jūsu grāmatas, papīrus, drēbes, gultas veļa, dvieļi, rotaļlietas, somas, aksesuāri, un vairāk, postenis, kas dos jums labāku touch sajūta un labas lietošanas pieredzi.

Dažādu formu, lai atbilstu jūsu telpas

Apvienot vienības uz dažādām formām, lai atbilstu jūsu telpas (tajā iekļauti daļas), tas ir arī ļoti liels jūsu mājas studiju, dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons vai pat samontēt pet sētiņa.Šis darījums piedāvā jums radošu un unikālu vietu!

Salokāma Metāla Pet Izmantot un Sētiņa

Dot savu pet papildus telpa un noderīgi robežas, ar šo portatīvo spēlēt .Kamera ātri izveido izraudzītās vietas, lai mijiedarboties ar jūsu pet, vai saskarsmes, mācību, vai vienkārši norādot savu pet papildu telpas, lai īstenotu un stiept.

DIY Montāža Aizzīmju Punktiem

Laikā DIY procesu, lūdzu, pārliecinieties, vai cieto dzelzs stiepļu paneļa sasniedz dziļi slots melnās savienotājs līdz dzirdat "noklikšķiniet uz skaņas, tā, ka paneļi ir pilnīgi saskaņots, klucīši ir arī spēcīgāka un turiet smagākas svaru šādā veidā.

Izmantot mazo koka āmuru vai tamlīdzīgi darbarīki viegli pieklauvēt pretējs pusēs savienotāji, lai push panelis diski laikā, visu dari pats process.

Specifikācijas:

Krāsa: Melna Materiāls: Tērauda

Produkta Izmērs: 43.7"L * 14.56"W * 57.87"H

Sastāvdaļas: 13.77"L x 13.77"H

Iepakojumā Ietilpst:

43x Black Paneļi (salikts)

44x Melns ABS Savienotāji

1x Koka Āmuru

1x Lietošanas Pamācība

Piezīmes:

Mūsu produkti ir izgatavoti no Augstas kvalitātes materiāliem.Ja tas ir smaržojošus pēc atvēršanas box, tas būs sadalījis 1-2 dienas un jūs varat to izmantot bez jāuztraucas.

Pasargāt produktu no atrašanās tiešos saules staros vai lietus.

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: pga2311, biroja plaukts atbalsts, louis grāmatu skapji, cuben uzglabāšanas plaukts, vadu organizators imdustrial, turētājs, plauktu turētājs, caurspīdīgs izdarīt organizators, antīko metāla plauktu konsoles, plastmasas glabāšanas caurspīdīga, kuba plaukts uzglabāšanai.

Datu lapa

DIY Piederumi Kokapstrāde
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs D02142
Sertifikācija NAV
Struktūra Vienu sānu Leņķis
Izmantošana MĒBELES
Standarta vai Nestandarta STANDARTA

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

12 Cube Salokāms Uzglabāšanai Plauktos DIY Tērauda Stiepļu Plaukti, Metāla Režģi, Daudzfunkciju Plaukti Vienības Moduļu Organizators Grāmatu plaukts

12 Cube Salokāms Uzglabāšanai Plauktos DIY Tērauda Stiepļu Plaukti, Metāla Režģi, Daudzfunkciju Plaukti Vienības Moduļu Organizators Grāmatu plaukts

Saistītie Produkti: