Jauns Izpārdošana
Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Elpojošs Zeķes Darba Ikdienas Apkalpes Zeķes ar Bezšuvju Toe Skatīt lielāku

Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Elpojošs Zeķes Darba Ikdienas Apkalpes Zeķes ar Bezšuvju Toe

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.94

-39%

€23.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

DELIKĀTS DZĪVĪBA SĀKAS NO KĀJĀM.

IZMĒRS & SASTĀVS

Izmērs: Apavu Izmērs: 6-12 Krāsa: 5 Pāriem, Balts 80% Bambusa maisījums kokvilna +20%Elastāns 80% Bambusa maisījums Kokvilnas, 20% Elastāns Šīs zeķes nāk apkalpes garums; 5 pāri zeķītes ir; veļas mazgāšanai; Zeķu Izmērs:10-13 Samazinātu Traumu : Yomandamor darba zeķes ir pilnīgi nevainojama, novērš lielgabarīta kājām, šuves, samazinātu infekcijas risku, kāju spiedienu, pūslīši.Un tas papildus mīkstinot, izmantojot vienīgi, lai uzlabotu arkas atbalstu, saglabājot zeķes palikt vietā, saglabājot jūsu kājām silti un ērti, Elpojoši:Acu dizaina sistēma, kas ļauj gaisam brīvi cirkulēt, un eliminats nāvīga smaku no mulsinošu smirdošs kājām Cietu Izturīgs : Pastiprināta papēža un pirkstu palīdz nodrošina izcilu izturību un izcilu izturību Ātras Darbības Wicking : Spēcīgs mitruma wicking bambusa šķiedras nodrošina nepārspējamu ādas sausumu, kas ir super ērts ikdienas.Vai jūs esat trenažieru zālē vai uz ceļa, kājām svaiga.PAR KUĢOŠANAS

Parasti, mēs nosūtīt savu zemes gabalu, ko www.winwithwow.lv oficiālais piegādes metodi "ePacket/Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Mail/ www.winwithwow.lv Standard Shipping", Kas ir visvairāk uzticamu metodi, kas nodrošina piegāde visā pasaulē.

Parasti, mēs paziņojam zemākās cenas rēķinu/rēķinu, lai izvairītos no muitas nodokļiem, lai jūs, kuģošanas ceļu no iepriekš uzskaitītajām, parasti tax-free.Ja ir muitas nodokļi, jums ir nepieciešams, lai samaksātu par to.Mums nebūs nekādas muitas nodokļiem.Ja jums ir īpašas prasības, lūdzu, atstājiet ziņojumu par mums.

PAR MAKSĀJUMU

Pēc tam, kad jūs maksājat par pasūtījumu, www.winwithwow.lv būs saņēmuši jūsu maksājumu, 24 stundu laikā (Parasti), mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu reizi www.winwithwow.lv saņēmuši jūsu maksājumu.

PAR SAŅEMŠANU

1. Lūdzu, apdrošināt SAŅĒMĒJA VĀRDS, uzvārds, ADRESE un TĀLRUŅA NUMURS visi ir pareizi, Mēs nevarēsim pieņemt kompensāciju vai strīdu dēļ, nepareizi informācijas saņemšanas.Krievijas klientiem, lūdzu, atstāt Pilnu Nosaukumu.

2. Parakstīt Pēc Izvēles.

Lūdzu, atver paku, kas pēc cilvēka klātbūtnes, ja sūtījums ir bojāts, vai nav objekta pasūtīto, lūdzu, fotografēt, nekavējoties, ieskaitot visus adrešu uzlīmes, iepakojums un vienumus, kas jums saņēmuši.NEDRĪKST mest iepakojumā prom!Tas ir ļoti svarīgi!

PAR ATSAUKSMES

Lūdzu atstājiet mums 5 zvaigznes

Objektu, kā descried:5 star

Komunikācijas:5 star

Kuģošanas ātrums:5 star

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus, lūdzu, atstājiet mums 5 Zvaigžņu reitings pēc tam, kad jūs saņemat sūtījumu, paldies par jūsu atbalstu !

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums to atrisināt.Novēlu jums laimīgu iepirkšanos !

Tagi: yomandamor vīriešu zeķes, zeķes, yomandamor zeķes sieviete, bikšu potītes dāma, bezšuvju toe, salona apkalpe, apkalpes keychain, sporta zeķes, īsi zābaki sharp, zeķes sievietēm.

Datu lapa

Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs BD-S-0211
Zeķes Tips Ikdienas
Biezums STANDARTA
Neķītrs Attēlu No
Vienuma Tips zeķes
Materiāls Poliestera
Dzimums VĪRIEŠI
augsts Apkalpes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Yomandamor

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Elpojošs Zeķes Darba Ikdienas Apkalpes Zeķes ar Bezšuvju Toe

Yomandamor Vīriešu 5 Pāriem Bambusa Elpojošs Zeķes Darba Ikdienas Apkalpes Zeķes ar Bezšuvju Toe

Saistītie Produkti: