Jauns Izpārdošana
SHT2000 Temperatūras un Mitruma Kontrolieris Termostats Humidistat Iekštelpu Alus Inkubators Therometer Higrometru Thermoregulator Skatīt lielāku

SHT2000 Temperatūras un Mitruma Kontrolieris Termostats Humidistat Iekštelpu Alus Inkubators Therometer Higrometru Thermoregulator

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.10

-18%

€6.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

SHT2000 Temperatūras un Mitruma Kontrolieris Termostats Humidistat Iekštelpu Alus Inkubators Therometer Higrometru Thermoregulator

Modle: SHT2000

Produkta Nosaukums: Temperatūras un Mitruma Kontrolieris Produkts Modelis: SHT2000

Barošanas spriegums: AC 110~230V Barošanas frekvence: 50/60Hz

Temperatūras diapazons: -20~60°C Mitrums diapazons: no 0%~100%RH

Temperatūras mērījumu precizitāte: 0.3 °C Mitruma mērījuma precizitāte: 3%

Izejas Kontrole: Releja Izejas Jauda: MAX 10A

Iestatīšanas metode: Sākuma vērtību

Iestatīšanas metode: Sākuma vērtību > stop vērtība (programma automātiski nosaka darba režīms dzesēšana/dehumidifying režīmā) Apkures/dzesēšanas režīmu iestatīšana:

Iestatījumu režīms: pieejams (sākuma temperatūra): Nospiediet un turiet ▲ pogu, lai sāktu temperatūra mirgo.Izmantot ▲▼ taustiņu, lai iestatītu sākuma temperatūras vērtība.

Iestatījums (stop temperatūras): Nospiediet un turiet ▼ pogu, lai apturētu temperatūras mirgo.Izmantot ▲▼ noteikt stop temperatūras vērtība.

Apkures lietošanas gadījumā: kontrolēt ūdens sildītājs, uzkarsē līdz 65 ° C, lai apturētu, temperatūra nokrīt atpakaļ līdz 50 ° C un sāk apkures vēlreiz

1. solis: apkures režīms, sākot temperatūra

2. solis: Nospiediet un turiet ▲ pogu, lai sāktu temperatūra mirgo.Izmantot ▲▼, lai iestatītu sākšanas temperatūrā līdz 50 °C.

3. solis: Nospiediet un turiet ▼ pogu, lai apturētu temperatūras mirgo.Noteikt stop temperatūra līdz 65 °C ar ▲▼ taustiņus un iestatīšana ir pabeigta!

Saldēšanas izmantošanas gadījumā: izmantojiet saimniecībā, ventilators ir jāvēdina, lai 26 ° C apstāties, temperatūra tiek paaugstināta līdz 30 ° C, un ventilāciju sāka atkal.

Solis 1: dzesēšanas režīmā, sākot temperatūra > stop temperatūra

2. solis: Nospiediet un turiet ▲ pogu, lai sāktu temperatūra mirgo.Izmantot ▲▼, lai iestatītu sākšanas temperatūrā līdz 30 °C.

3. solis: Nospiediet un turiet ▼ pogu, lai apturētu temperatūras mirgo.Izmantot ▲▼ noteikt stop temperatūra līdz 26°C. iestatīšana ir pabeigta!

Mitrināšanas/Mitruma Režīmu Uzstādījumi:

Iestatīšanas (palaišanas mitrums): Nospiediet un turiet △ taustiņu, lai sāktu mitruma vērtība mirgo.Uzstādīt mitruma vērtību △ ▽ taustiņu.Iestatiet [Stop Mitrums]: Nospiediet un turiet △ taustiņu, lai apturētu mitruma vērtība mirgo, un uzstādīts mitruma, lai apturētu ar △ ▽ galvenā vērtība.

Mitrināšanas piemērs: svaigi lielveikalu mitrināšanas, kontrolēt gaisa mitrinātāju, 50% RH sāka mitru, mitrinātu līdz 80% RH, lai apturētu mitrināšanas.

Uzstādīšanas soļi:

1. solis: Nospiediet un turiet △ pogu 3 sekundes, lai sāktu mitruma vērtība mirgo, iestatiet sākuma mitruma vērtību līdz 50% RH.

2. solis: ilgtermi nospiediet ▽ pogu 3 sekundes, lai apturētu mitruma vērtība mirgo, iestatiet vērtību 80% RH noteikšana ir pabeigta, poga nedarbojas, 5 sekundes, un automātiski atgriežas normālos valsts.

Mitruma piemērs: seminārs kontroli izplūdes sistēma ar mitruma, mitrums 70% RH sākas mitruma, mitrums 40% RH mitruma apstājas

Uzstādīšanas soļi:

1. solis: Nospiediet un turiet △ pogu 3 sekundes, lai sāktu mitruma vērtība mirgo, iestatiet sākuma mitruma vērtību līdz 40% RH.

2. solis: Nospiediet un turiet ▽ pogu 3 sekundes, lai apturētu mitruma vērtība mirgo, iestatiet vērtību līdz 70% RH noteikšana ir pabeigta, poga nedarbojas, 5 sekundes, un automātiski atgriežas normālos valsts.

Tagi: mh1210w termostats, vīrieši higrometru, ciparu termostats, ciparu termostats controler, inkubators automātiskā 10, digitālā humidistat, laika digitālo temperatūras kontrolieris, inkubator kontrolieris, vīrieši inkubators, Humidistat.

Datu lapa

Displeja Izmērs 1.9 Collas & Saskaņā Ar
Teorija Temperatūras Regulators
Displeja Tips Digitālā
Izmantošana Sadzīves
Skrūves M6*1
Pasākuma Veids K
Ir Smart Ierīces No
Kabeļa Garums 1M
Stils Iegultās
Zīmola Nosaukums Aideepen
Barošanas Veids Lādētājs
Veids K
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs SHT2000 pēc Celsija Temperatūras regulators Termostato
Maksimālais Mērījuma Temperatūra 100°C - 119°C

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SHT2000 Temperatūras un Mitruma Kontrolieris Termostats Humidistat Iekštelpu Alus Inkubators Therometer Higrometru Thermoregulator

SHT2000 Temperatūras un Mitruma Kontrolieris Termostats Humidistat Iekštelpu Alus Inkubators Therometer Higrometru Thermoregulator

Saistītie Produkti: