Jauns Izpārdošana
Ēteriskās Eļļas Degļu Vasks Izkūst Ēteriskās Eļļas Degļi Keramikas Aromātu Degļi Aromterapijas Sveču Difuzoru Mājas Guļamistaba Dekori Skatīt lielāku

Ēteriskās Eļļas Degļu Vasks Izkūst Ēteriskās Eļļas Degļi Keramikas Aromātu Degļi Aromterapijas Sveču Difuzoru Mājas Guļamistaba Dekori

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.73

-28%

€13.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Keramikas Vasks Deglis: Izgatavoti no augstas kvalitātes māla, degļa ir karsētie pie augsta temperatūra 1300 ºc.Virsma tiek noklāta ar vienmērīgu minerālu glazūru.Lieliski meistarība un uzticamu kvalitāti padara to piemērotu ikvienam ģimenes.

2、Skaistu Degli: Skaista sirds-veida deglis projekta siltu sveču gaismā, lai visa jūsu guļamistaba, nomierina savu prātu un relaksējoša.Saldais aromāts var palīdzēt aizmigt.

3、Dobi Retro Dizains: Lai piesaistītu uzmanību, un cilvēki, kas iet ar dienas laikā, ēteriskās eļļas degļu ir laba izvēle mājas un biroja apdare; tā piedāvā pārsteidzošu nakts efekts un skaisti un spilgti pietiekami.Tas neapšaubāmi ir vadošā loma naktī.

4、Viegli Lietot: Ielej tējkaroti ūdens un 3-5 pilienus ēteriskās eļļas vai piliens aromātu vasks uz degli, un gaismas nelielu sveci zem, tad patīkamais aromāts izplatās visapkārt.

5、Izsmalcinātu Apdare: Keramikas eļļas difuzoru nāk ar ziedu rakstu.Kad svece spīd, man šķiet, ka jūs ieskauj sirds modelis, padarot aromāta izkliedētājs lielisks rotājums mājās, studijas un kafejnīcas.Praktiska un jauka dāvana jūsu ģimenei un draugiem.

Specifikācija: Materiāls: keramika

Izmērs: par 9.8*9.8*11cm/3.86*3.86*4.33 collas

Svars: ap 360g

Funkcijas: skaista, liela jauda, roku darbs, ar unikālu tekstūru no keramikas

Īpaša piezīme: aromterapijas krāsns nesatur sveces un ēteriskās eļļas, bez iekavām.

Iepakojuma Saraksts:

Ēteriskās Eļļas Degļu *1

Tagi: aromāta izkliedētājs smaržu gaisā mašīna, tējas vieglās eļļas deglis, lazada aromāta izkliedētājs, esencial eļļas sveces, keramikas vasks siltāks etsy, svece svece siltāks, elektriskie eļļas degļi, deglis eļļa, metāla kausēšanas krāsns, elektriskā, aromātiskās eļļas degļu.

Datu lapa

Kosmētikas Līdzeklis NAV
Nosaukums Ēteriskās Eļļas Deglis
Modeļa Numurs Ēteriskās Eļļas Deglis
Pielietošanas Joma Citi
Svars about 360 g
Izmantošana Citi
Veids Citi
Izmērs about 9.8 x 9.8 x 11 cm/3.86 x 3.86 x 4.33 inch
Materiāls Keramikas
Piliens kuģniecība Atbalsts
Ražošana Svece Aromterapijas Krāsns
Klasifikācijas pilinātāju
Kontaktdakšas Tips Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ēteriskās Eļļas Degļu Vasks Izkūst Ēteriskās Eļļas Degļi Keramikas Aromātu Degļi Aromterapijas Sveču Difuzoru Mājas Guļamistaba Dekori

Ēteriskās Eļļas Degļu Vasks Izkūst Ēteriskās Eļļas Degļi Keramikas Aromātu Degļi Aromterapijas Sveču Difuzoru Mājas Guļamistaba Dekori

Saistītie Produkti: