Jauns Izpārdošana
Extreme Sexy Asaras Mini Mikro Bikini Sieviešu Kokvilnas Pārsējs Bathingsuit Plus Lieluma Erotiskās Apakšveļas Komplekts Apakšveļu, Naktsveļu Dāvanas Skatīt lielāku

Extreme Sexy Asaras Mini Mikro Bikini Sieviešu Kokvilnas Pārsējs Bathingsuit Plus Lieluma Erotiskās Apakšveļas Komplekts Apakšveļu, Naktsveļu Dāvanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.64

-25%

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jauno Sieviešu HOT Sexy Sīkām Mikro mini Bikini Brazilian Trijstūri Augšējā Sandales peldkostīmi Komplekts

Materiāls: Kokvilna/spandex

TOP Izmērs: saitei,viens izmērs/bezmaksas izmērs

Vidukļa izmērs: saitei,viens izmērs/bezmaksas izmērs

Komplekts iekļauj 1 x Krūšturis + 1 x Siksna

Atgriešanās Politiku

1.Lielākā daļa no precēm mūsu veikalā ir personīgās mantas, nav atbalsta atgriešanas vai kompensācijas, usless kvalitātes problēmas;

2. Kvalitātes problēmas nav tostarp apģērbu diegi/ rieva/ Pārāk lieta, vai pārāk tiick/ materiāla&kvalitāte un Stils nav es vēlos ..Kvalitātes Problēmas pls atgriešanās 3-7 dienu laikā pēc to saņemšanas un saglabāt pašā stāvoklī, kādā tas bija jānosūta.

2.Par valūtas un atmaksas dēļ, izmēru un krāsu problēma vai citu neatbilstību kvalitātes problēmas, starptautiskie kravu(atpakaļ un vēlreiz, ja tā ir noticis), tiks pie pircēja kontā.

Piegāde

1.Mēs kuģis regulāri pirmdienas līdz piektdienai (Pekina Laika) un tiks kuģis savu vienumus 2-5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Ja mēs nevaram nosūtīt savu posteni uz laiku kādu īpašu iemeslu dēļ, mēs jūs informēsim ar īsziņu.

2.Mēs neesam atbildīgi ne mēs varam piedāvāt nekādus īpašus padomus par importa nodevas, nodokļu, muitas, PVN un nodokļi, kas jums, iespējams, būs jāmaksā, ja jūsu pasūtījums ierodas.

3.Mēs kuģis priekšmetus atbilstoši jūsu Mājas lapas adrese, izņemot īpašas piezīmes no pircējiem!Mēs neuzņemamies atbildību par postenis izkrišana, jo nepareiza adrese.

4.Piegādes laiks:

Amerikas savienotās Valstis (Ķīna Post ePacket) : 7-50 darba dienu laikā.

Krievija (Ķīna Pastu): 1-2 Mēnešu laikā

Brazīlija (Ar China post): 1 - 4months , tas ir nepieciešams, pircējam sazināties ar brazīlijas muitošana. (tas ir atkarīgs no brazīlijas post)

Citās valstīs ( Ķīna/Singapūra): 20-60 darba dienu laikā.

Piegāde var ietekmēt svētkiem, notikumiem un dažas citas neskaidrības.Ja jums nepatīk šķietami ilgu piegādes laiku, lūdzu, apdomājiet rūpīgi, lai maksātu vai iegādāties preci.Mēs nevēlamies, lai saņemtu negatīvu vai neitrālu vai zemu DSR rādītājs, jo kuģošanas laikā .Ja jums ir īpaša pieprasījuma nosūtīšanas laiku, lūdzu, informē man ziņu.

Atsauksmes

1.Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir extrmely svarīgi, lai mums.

2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.Lūdzu atstāt mums pozitīvas atsauksmes.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes,mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Sazinieties ar MUMS

Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu, tikai, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs būsim jūsu rīcībā jebkurā laikā.Paldies par skatīšanos un izbaudiet savu pirkumu!

Ja jums ir interesanta, jo mūsu objektus, lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu vairāk.

Tagi: g apakšveļa sievietēm, eksotisko sleepwear, bikini mikro sexy, extreme mikro sexy, mikro bikini komplekts pludmali, valkāt mini peldkostīmi, bikini, mini, extreme sexy string, asaras sandales, mikro apakšveļu, sieviete, asaras sandales bikini.

Datu lapa

Materiāls kokvilnas sexy mini mikro bikini erotiska apakšveļa
Dzimums Sieviešu sievietēm lady mīļākais geju
Neķītrs Attēlu No
Veids mikro Bikini Komplekts erotiska apakšveļa, kostīmi
Stils extreme hot sexy trīsstūris bikini bathingsuit
krāsa balts melns sarkans rožu rozā eksotisko mikro bikini peldkostīmi un peldbikses, peldkostīmu
Apakšveļas Tips Kopa
Apdare Dobi Ārā
Krāsu Stils Dabīga Krāsa sexy mikro bikini swiwmear
Speciālā Izmantošana Eksotiskie Apģērbi
Seksuāli Divdomīgs No
Iezīme trīsstūra pārsējs pārskatāmi redzēt cauri
Ierašanās Laiks jauno modes eiropas mikro bikini
Kopa augšā un apakšā krūšturis un g string sandales
Izmērs free size plus size women exotic bikini beachwear bathingsuit
Modelis Tips Cietie

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Extreme Sexy Asaras Mini Mikro Bikini Sieviešu Kokvilnas Pārsējs Bathingsuit Plus Lieluma Erotiskās Apakšveļas Komplekts Apakšveļu, Naktsveļu Dāvanas

Extreme Sexy Asaras Mini Mikro Bikini Sieviešu Kokvilnas Pārsējs Bathingsuit Plus Lieluma Erotiskās Apakšveļas Komplekts Apakšveļu, Naktsveļu Dāvanas

Saistītie Produkti: