Jauns Izpārdošana
Lixada Vīriešu Pretvēja Riteņbraukšanas Jaka Darbojas Apģērbi Sporta Jaka, Mētelis, Ziemas Siltuma Polar Fleece MTB Velosipēdu Izjādes Skatīt lielāku

Lixada Vīriešu Pretvēja Riteņbraukšanas Jaka Darbojas Apģērbi Sporta Jaka, Mētelis, Ziemas Siltuma Polar Fleece MTB Velosipēdu Izjādes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.16

-22%

€27.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šī riteņbraukšanas jaka ir pretvēja, ūdens izturīgs, elpojošs un silts.Tas ir krūšu kabatas un divas aizmugures kabatas, lai nodrošinātu pietiekami daudz vietas jūsu stuff, piemēram, naudu, atslēgas, viedtālruņiem, kartes, uzkodas un velosipēdu remonta instrumenti.Tas ir ļoti redzams ar atstarojošiem elementiem, lai saglabātu jūs droši naktī.Stiept aproces ar īkšķa caurumu palīdzētu saglabāt aukstā laikā ārā, lai var braukt pa šo ziemu bez jāuztraucas par salīgs laika.

Funkcijas:

Pretvēja, ūdens atgrūdošs poliesters ārējais audums.

Polar fleece interjera nodrošina ilgstošu siltuma un komforta sajūtu.

Stand apkakli un pilna garuma rāvējslēdzējs maksimālu siltuma saglabāšanu.

Viens zipped krūšu kabatas un divas aizmugurējās kabatas sniedz plašu uzglabāšanai.

Elastīgus aproces ar īkšķa caurumu pasargātu jūsu rokas no aukstuma.

Atstarojošiem elementiem, kas veicinātu zemas gaismas redzamību un drošību.

Elastīgas vīles un vairs atpakaļ saglabātu jaka vietā, kad jūs esat lieces braukt.

Izmēri(EU): S=Krūtīm 39.4" / M=Krūtīm 40.9" / L=Krūtīm 42.5" / XL=Krūtīm 44.1" / XXL=Krūtīm 45.7".

Specifikācijas:

Materiāls: Poliesteris + Polar fleece

Izmēri(EU): S=Krūtīm 39.4" / M=Krūtīm 40.9" / L=Krūtīm 42.5" / XL=Krūtīm 44.1" / XXL=Krūtīm 45.7" (nav obligāts)

Izmērs Dati: Izmērs (ES) Krūšu kurvja Priekšējās Garums Muguras Garuma Piedurknes Garums cm cm cm cm cm cm cm cm S 100 39.4 52 20.5 66 26.0 62.4 24.6 M 104 40.9 54 21.2 68 26.8 63.3 24.9 L 108 42.5 56 22.0 70 27.5 64.2 25.3 XL 112 44.1 58 22.8 72 28.3 65.1 25.6 XXL 116 45.7 60 23.6 74 29.1 66.0 26.0

Iepakojums Saraksts:

1 * Velo Jaka

Piezīmes:

1. Šī jaka izmērs informācija ir tikai informatīvs raksturs.Lūdzu, pārbaudiet detalizētu mērījumu iepriekš, lai izvēlētos pareizo izmēru, un ļauj 1 - 3cm (0.4 - 1.2") atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.

2. Postenis krāsu parādīts attēlos var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: stikla polar, velosipēdu audums, ly varey, zne darbojas jaket vīriešiem, cycl jaka, aikooki 3d, car jack, ziemas sievietes, cycl jersey, bycicle maska.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sporta Veids Riteņbraukšana
Materiāls Vilnas
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Dzimums VĪRIEŠI
Apkakle MANDARIN APKAKLE
krāsa sarkans;zils
Zīmola Nosaukums LIXADA
Iezīme Siltuma
Modeļa Numurs velo jaka
Auduma Veids JERSEY
Virsdrēbes Tips Jakas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Lixada Vīriešu Pretvēja Riteņbraukšanas Jaka Darbojas Apģērbi Sporta Jaka, Mētelis, Ziemas Siltuma Polar Fleece MTB Velosipēdu Izjādes

Lixada Vīriešu Pretvēja Riteņbraukšanas Jaka Darbojas Apģērbi Sporta Jaka, Mētelis, Ziemas Siltuma Polar Fleece MTB Velosipēdu Izjādes

Saistītie Produkti: