Jauns Izpārdošana
Zemūdens Pasaules Puzzle 100 Gabali Izglītības Puzzle Spēles Rotaļlietas Jigsaw Puzzles Rotaļlietas Bērniem Vecumā No 4 Līdz 8 Skatīt lielāku

Zemūdens Pasaules Puzzle 100 Gabali Izglītības Puzzle Spēles Rotaļlietas Jigsaw Puzzles Rotaļlietas Bērniem Vecumā No 4 Līdz 8

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.39

-20%

€6.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Mācību, Spēlējot: Bērniem patīk zemūdens dzīvnieku pasaulē.Katru mīklu ir puzzle ar pilnīgi centralizācijas un izlases formas.Ne tikai nodrošina bērniem ar spēles laika piedalīties, bet arī palīdz viņiem prakses problēmu risināšana un telpisko domāšanu, kad tie pilnībā mīklas.

2、Premium Materiāliem Šo bērnu puzzle ir skaisti iepakots un ietver 1:1 plakāts jūsu atsauci.Pabeigta puzzle rāda skaistu, oriģinālu mākslas darbu-peldēšana bruņurupucis, izmērs: 38.10 x 25.4 cm.Izgatavoti no augstas kvalitātes pārstrādātas kartona, spēcīgs un izturīgs, lai locīšana, krāsu puzzle ir skaidrs un gaišs, un puzzle ir labi-pievienojies.

3、Perfect for Fun: Šajā zemūdens pasaulē puzzle, jūs varat piesaistīt to uzmanību.Tie ir jautri, stimulēt smadzenes, un viņi mācīsies, bet spēlē!

4、Precīza atbilstība: Piemērots maziem bērniem un visu vecumu bērniem, palīdzot atbalstīt bērnu attīstību un attīstīt prasmes, piemēram, koncentrēšanos un radošumu.Jūs varat spēlēt ar jūsu bērniem, un kopā mīklas.Katra detaļa ir precīzi ražo, tāpēc katru gabals pieguļ perfekti.

5、Ideāla Dāvana: Visiem stūriem šīs bērnu mīklas ir rūpīgi apstrādāti, un nav asi stūri, kas ir drošas bērniem.Jigsaw puzzles ir jautras aktivitātes singles vai cilvēku grupu, lai spēlē, un ir ideāls, dāvanas uz dzimšanas dienām, Ziemassvētkiem un svētku dienās.

Funkcijas:

1.Zemūdens puzzle:

Bērnu puzles ir liels mācību naudas mehānisko prasmes un veido neironu savienojumus, kas nepieciešams, lai veidotu nākotnes matemātikas un problēmu risināšanas prasmes.

2.100 gabalu puzzle, lai bērniem, kas vecāki par 4 gadiem:

Augstas kvalitātes puzzles ir krāsains un pievilcīgu, sniedzot bērniem iespēju, lai apspriestu un mācīties krāsas.

3.Interesanti agrīnās izglītības rotaļlietas:

Jigsaw puzzles palīdzētu atbalstīt bērnu attīstības spēle;

Uzstādot kopā dažādas formas un izmēri kopā un atklāj lielāku attēlu uzņemšana, bērni var attīstīt koncentrācija un radošumu.

Specifikācija:

Izmērs gatavo mīklu: par 38.10 cm x 25.40 cm/15x10in

Iepakojuma Saraksts:

100 Gabalu Puzzle

1 x Plakāts

Tagi: las puzzle, koka puzzel, puzzle spēles, puzzle rāmji, attīstības izglītības rotaļlietas, zemūdens niršanas, produkti, bērnu rotaļlietas, kompleksa koka puzzle, dzīvnieku formā puzzle, puzzle 5000 daļas.

Datu lapa

Stils Dzīvnieku
Puzzle Stilā parastais
Vecums > 3 gadiem
Modeļa Numurs izglītības puzzle

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zemūdens Pasaules Puzzle 100 Gabali Izglītības Puzzle Spēles Rotaļlietas Jigsaw Puzzles Rotaļlietas Bērniem Vecumā No 4 Līdz 8

Zemūdens Pasaules Puzzle 100 Gabali Izglītības Puzzle Spēles Rotaļlietas Jigsaw Puzzles Rotaļlietas Bērniem Vecumā No 4 Līdz 8

Saistītie Produkti: