Jauns Izpārdošana
10PCS Mājās, Ērtu un Daudzfunkcionālu Apģērbu Mapi, T-Kreklu, Polo Pieaugušo Drēbes, Apģērbs, Drēbes, Organizējot Locīšanas Valde Skatīt lielāku

10PCS Mājās, Ērtu un Daudzfunkcionālu Apģērbu Mapi, T-Kreklu, Polo Pieaugušo Drēbes, Apģērbs, Drēbes, Organizējot Locīšanas Valde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.11

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Organizācijas vieglāk - skatīt netīrs atvilktnes un haosu krekls!Katru 13.5 collas 11,5 collas (normāla izmēra) savienojas separatoriem, piemēram, mini plaukta, plānas un elastīgas, kas ļauj jums, lai sakoptu, viegli kaudze ar apģērbu.No tuvajiem priekšmetiem un nebūs pārtraukt kaudze, jo katrs elements ir atdalīts no pārējiem elementiem.Kā nodalījumu plaukti vai atvilktņu sadalītāju, glabāšanas arī ir ļoti labs, lai saglabātu organizēja garderobists!T-krekli, polo krekli, LuLaRoe, utt.

2、Kā paplašinājums mapes un kombinācijas vēstuļu paplātes, kombains, padara kompakto desktop audi aizņem vietu, un jūs nodot katrā labs, savienojas plaukta tik daudz papīra.Tie ir labs dokuments, plānotājs, failu organizators, kupona organizators, organizatori rēķinus, utt.Risināties un sakrauti jebkurā laikā jebkurā vietā.

3、Organizēja ceļojumu koferu aksesuāri - tā ir arī inovācijas.Paaugstināma apdares sistēmām var iederas jūsu ceļasomu, lai novērstu drēbes kopā un deformēties.Ir labāk nekā iepakošanas kubu, jo tiem nav nepieciešams atvērt tās iepakojumu.No tuvajiem izraut, ko jūs vēlaties!

4、Kā kreklu locīšanas plāksnes un veļas šķirošanas mašīna.Reizes reizes apģērba kuģa, tad kaudze un visai ģimenei drēbes uz veikls pāļi, skursteņi, atkarībā no vajadzības.Vienkārši ielieciet tukšo drēbes atpakaļ veļas, un pēc tam likts uz netīrās veļas kaudze atkal!Mape ir labāk nekā citi T-kreklu, jo to izmantot, jūs varat nodot kreklu uz salocītas plāksnes, tā, ka jums var likt savu kreklu skapī, lai jūsu papīru kaudze var turēt tīru un kārtīgu.

5、Tehnoloģiju un auduma atmiņa - izmantot to jebkurā krokas dzīvoklis uz 10 "plata un 2" visaugstāko klasifikāciju un apdares.

Postenis apraksts: fold apģērba valde

Materiāls: plastmasa

Produkta izmērs: 34.5 * 29.5 * 6.5 cm/(13.5 collas 11,5 collas)

Piegādes komplekts: pārsegu apģērba valde * 1

Tagi: cilvēks polo, krekls uzglabāšana, audums reizes, audums mapi, mape turētājs, failu turētājs plaukts, orgānu t krekls, vīriešu polo krekls, vīriešu polo, mape plauktā.

Datu lapa

Materiāls Plastmasas
Klasifikācijas Locīšanas Plaukts
Izmērs M
Instalācijas Veids Grīdas Veids
Nē. Līmeņu Viena
Modeļa Numurs -
Piemērojamo Telpu Skapis
Iezīme Eco-Friendly
Izmantošana Apģērbi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10PCS Mājās, Ērtu un Daudzfunkcionālu Apģērbu Mapi, T-Kreklu, Polo Pieaugušo Drēbes, Apģērbs, Drēbes, Organizējot Locīšanas Valde

10PCS Mājās, Ērtu un Daudzfunkcionālu Apģērbu Mapi, T-Kreklu, Polo Pieaugušo Drēbes, Apģērbs, Drēbes, Organizējot Locīšanas Valde

Saistītie Produkti: