Jauns Izpārdošana
17.5 cm Automašīnas Instrumenti Plier Instruments, Auto, Auto Apdares Klipu Durvju Panelis Diagonāle Plier Kniedes Aizdari, Apdares Klipu Kuteris Noņemšanas airētājs pats par sevi Rīks Skatīt lielāku

17.5 cm Automašīnas Instrumenti Plier Instruments, Auto, Auto Apdares Klipu Durvju Panelis Diagonāle Plier Kniedes Aizdari, Apdares Klipu Kuteris Noņemšanas airētājs pats par sevi Rīks

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.52

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Materiāls: Plastmasa + Dzelzs Krāsa: Zila un Sudraba Šie rīki ļauj jums ātri un viegli noņemt, automašīnas durvju panelis un apdare klipus, neradot kaitējumu tiem.Šie auto durvju paneļa un apdares klipu noņemšanas knaibles ir paredzētas ātrās noņemšanas skavas, saspraudes, durvju paneļi, facia un apdares atbalsta utt.bez bojājumiem.Žokļa dizains ļauj klipu noņemšanas, vienkārši saspiežot rokturi un plats deguns ir paredzēti, lai novērstu pārkāpumus vai plīsumi paneļi, kad posts apšuvumi.Uzstādīt:Universal lielākajai daļai Modeļu(Honda/BMW/Mercedes/Nissan/Toyota/Chevy/GMC/Ford/Dodge u.t.t.) Stāvoklis:100% Pavisam Jaunu Viegli pry un sagriež klipus, Uzlabot darba efektivitāti un Izturīgs, augstas kvalitātes

Maksājuma

1. Parasti, mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: kredītkaršu; Moneybookers;Western Union;Qiwi Maku;Alipay vai DARĪJUMA no www.winwithwow.lv.Un mūsu aizsardzību tikai dod maksājuma veidi acceped ar www.winwithwow.lv platformu.

2. Jums ir 3 dienas, lai maksātu pēc tam, kad jūs pasūtīt veiksmīgi.

3. Ja jūs nevarat pārbaudīt veiksmīgi, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz,ja jūs joprojām nevar maksāt,lūdzu, sūtiet e-pastu uz www.winwithwow.lv lūgt palīdzību .

Sūtījumu

1. Mēs nosūtīts vienumus 1-7days (darba dienās, Ne brīvdienās sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

2. Mēs piedāvājam Ķīna Post , Epacket , www.winwithwow.lv Standarta Piegāde

3. Sūtījums pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasta mazāk kā 2kg preces 15-25 darba dienas, Ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums piegāde.Mēs aprēķināt kuģniecības izmaksas, jūs.

4. Saņemot vienumus, kas jums lika, 24 stundas, lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, ja jums ir kādas problēmas.

Atpakaļ / Kompensācija

1. Lūdzu, pārbaudiet izsekošanas veidošanās izsekot mājas lapā.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, ar mani s salvija, e-pasts, vai tirdzniecības vadītājs.

3. Pārbaudiet paketi, un es tem s , uzmanīgi.

4. Lūdzu, Ņemiet vērā: Vīriešiem izgatavots defekti nav garantēta,šādu kaitējumu pēc tam, izmantojot,ūdens bojājumus un tā tālāk.

Atsauksmes

1. Pozitīvas Atsauksmes ( 5 Zvaigznes ) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms došanās atsauksmes .Lūdzu, neatveriet strīdu mums , mēs uzņemtos atbildību, lai nosūtītu vai kompensāciju par kādas problēmas.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums Tirdzniecības Vadītājs vai Burtus, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznēm) atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai solvethe problēmas un, lūdzu, ticiet mums .

Tagi: dreame gaisa mitrinātāju uv, fidget cube avengers, ardievas cilvēki ienīda, vilnas segu kombi, auss aproces sudraba luxo, atloks klp bērniem uv, meitenes, garš naktskrekls, izvelkamais dīvāns locīšana, dīzeļa degvielas tvertne 30l.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums DEDC
Objekta Garumu 175cm
Vienuma Tips Stiprinājums & Klipu
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Materiāla Tips Plastmasas + Dzelzs
Postenis Svars 150g
Modeļa Nosaukums QMCQGSRV1088109

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

17.5 cm Automašīnas Instrumenti Plier Instruments, Auto, Auto Apdares Klipu Durvju Panelis Diagonāle Plier Kniedes Aizdari, Apdares Klipu Kuteris Noņemšanas airētājs pats par sevi Rīks

17.5 cm Automašīnas Instrumenti Plier Instruments, Auto, Auto Apdares Klipu Durvju Panelis Diagonāle Plier Kniedes Aizdari, Apdares Klipu Kuteris Noņemšanas airētājs pats par sevi Rīks

Saistītie Produkti: