Jauns Izpārdošana
Pet Cat Mugursoma Logu Pārvadātājs Mugursoma Kaķis Ar Logu Bezmaksas Pet Mad Ceļojumu Soma Kosmosa Kapsula Kucēns Pet Produktu Skatīt lielāku

Pet Cat Mugursoma Logu Pārvadātājs Mugursoma Kaķis Ar Logu Bezmaksas Pet Mad Ceļojumu Soma Kosmosa Kapsula Kucēns Pet Produktu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€50.28

-29%

€71.82

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Kosmosa Kapsula Izskats: Unikāls un populāra kosmosa kapsula dizains, padara jūsu pet drošāku, ērtāku un plašāku redzējumu.Pet mugursoma var būt nēsā uz priekšu vai atpakaļ, vieglāk, lai jūs varētu rūpēties par saviem mājdzīvniekiem laikā pārgājieni, ceļošana, riteņbraukšanas un pastaigu.

2、Izturīgs un Izturīgs: Izgatavots no izturīga ABS materiāla, un Oxford audums ar 9 caurumiem un gaisa acs, panāktu labāku gaisa cirkulāciju un skrāpējumiem.Piezīme: ir aizsardzības plēves mugursoma, lūdzu, izrauj to off, kad jūs to saņem.

3、Postenis Izmērs: Garums * platums * augstums 34*28*40cm.Piemērots mājdzīvniekiem, kaķiem līdz 14 mārciņas un suņiem līdz 11 mārciņas.Var pārnest ar muguras vai rokas.Labākā izvēle, ceļojumi, pastaigas, pārgājieni, izklaidējos.

4、Vairākas Krāsas Pieejamas: Personalizētu kaķis izteiksmes veidiem, vairākas krāsas, lielas ietilpības, modes, piemērotas zēniem un meitenēm, jums būs uzmanības centrā ikvienam.Ir papildu mazo durvis un atveres sānos, lai veicinātu gaisa cirkulāciju, saglabāt mājdzīvnieki atdzist un ērtāku, un portatīvo kaķi, lai ievadītu un iet ārā.

5、Ceļošana ar Mājdzīvniekiem: Paredzēti, lai ekskursiju un ceļojumu.Var turēt maziem suņiem vai kaķiem, kad izjādes velosipēdu, pārgājieni, nometnes, iet iepirkties, iet ārā vai žaut ar draugiem.

Specifikācija:

Mugursoma materiāls: PC+ izturīgs Oxford audums

Izmērs: apmēram garums * platums * augstums 34*28*40cm/13.38*11.02*15.75 jo

Svars: aptuveni 1200g

Gadījumā mīluļiem: kaķiem ≤14 mārciņas, suņi ≤11 mārciņas

Iepakojuma Saraksts:

Pet Mugursoma*1

Pet pad*1

Tagi: soma pārvadātājs kaķis, mugursoma pārvadātājs kaķis, mugursoma pet telpa, anti mājdzīvnieki, saites mājdzīvnieki, pet pārvadātājs ceļojumu mugursoma, soma kaķu drukāt, pārvadātājs kaķis, suns ceļojumu, pet.

Datu lapa

Materiāls Šķiedras
Izcelsme AE(Izcelsmes valsts)
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pet Cat Mugursoma Logu Pārvadātājs Mugursoma Kaķis Ar Logu Bezmaksas Pet Mad Ceļojumu Soma Kosmosa Kapsula Kucēns Pet Produktu

Pet Cat Mugursoma Logu Pārvadātājs Mugursoma Kaķis Ar Logu Bezmaksas Pet Mad Ceļojumu Soma Kosmosa Kapsula Kucēns Pet Produktu

Saistītie Produkti: