Jauns Izpārdošana
Dual Kontrolieris Lādētāju Konsoles Vertikālā Dzesēšanas Stends Uzlādes Staciju Ventilators Playstation 5 PS5 Uzņēmēja/digitālā Versija/Ultra HD Skatīt lielāku

Dual Kontrolieris Lādētāju Konsoles Vertikālā Dzesēšanas Stends Uzlādes Staciju Ventilators Playstation 5 PS5 Uzņēmēja/digitālā Versija/Ultra HD

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.97

-45%

€30.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: 1. Vairāki Modeļi: vertikāls stiprinājums ir piemērots PS5, 2 dzesēšanas ventilatori, dual kontrolieris uzlādes bāze, 2 lādētāja indikators gaismas un 3 USB porti.

2. Efektīva Dzesēšana: 2 dzesēšanas ventilatori nodrošina spēcīgu gaisa cirkulāciju, izkliedētu siltumu no konsoles un pagarināt darba dzīvi, neuztraucoties par to, pārkaršana pēc tam, kad spēlē spēles uz ilgu laiku.

3. Dual Uzlādes Stadija: 2 augstas produkcijas kontrolieris lādētāji var paātrināt lādēšanu un samazinās uzlādes laiks. 2 gaismas indikators rāda uzlādes statusu, kas ir piemērots PS5 bezvadu kontrolieris.Piezīme: Ja konsole ir off (izslēgts)/sleep režīmā, rezerves pārtrauks darbu.

4. Ietaupiet Vietu: Piemērots PS5 ultra-plānas.Saglabāt jūsu PS5 stāvus, saglabāt konsoles un kontroliera vienā vietā, tā, lai jūsu spēļu laukums, ir vairāk organizēti, bet tas aizņem mazāk vietas uz rakstāmgalda.

5. Citas USB Porti: spēlējot spēles, 3 priekšā, USB portu var izmantot, lai uzlādētu mobilo telefonu vai citas elektroniskas ierīces.Lūdzu, ņemiet vērā, ka spēlē konsoli un kontrolieris nav iekļauti iepakojumā.

Specifikācijas:

Postenis Veids: 5-in-1 Vertikālais Leņķis

Piemērojamie modeļi: par PS5 uzņēmēja/digitālā versija/Ultra HD

Materiāls: ABS

Krāsa: melna

Izmērs: par 13.9*10.1*1.9 collas

Svars: aptuveni 1,2 mārciņas

2 ātrgaitas fani

2 kontrolieris uzlādes portus

3 porti HUB

Ieejas spriegums: 4.75 V-5.25 V

Iepakojuma Saraksts:

Dzesēšanas Lādēšanas Stends, PS5*1

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad maksāt pasūtījumu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1. Postenis, kas tiks nosūtīts kā Reģistrēts pasta maisiem no Ķīnas vai ar Kurjeru vai Privāto Līniju.Mēs varam piegādāt izsekošanas skaits.

Postenis mazāk kā 2KG ir bezmaksas piegāde Ķīnas Gaisa Pasta noklusējuma.Ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzam izvēlēties citu Express piegādi.

2. Mēs kuģis veic pasūtījumu ar 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Jebkuram produktam, tiks pārbaudīta 100% pirms piegādes.

3. Mēs tikai sūtīt rīkojumi, kas apstiprina adreses.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza un aktuāla.

4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var būt ilgāks, ja preces pārbauda muitas.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums Asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atsauksmes:

Tagi: 5 playstation, spēle un dūmu ps4, PS5, kontroles ps5, qcc1, ps4 bloodborne digitālās, i5 dzesēšanas ventilators, gameboy remonts, consol ps4 pro, jdm 011.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Rondaful
Modeļa Numurs Uzlādes Dzesēšanas Ventilatoru Bāzi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ar USB -
Saderīgs Marku/Modeli Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Dual Kontrolieris Lādētāju Konsoles Vertikālā Dzesēšanas Stends Uzlādes Staciju Ventilators Playstation 5 PS5 Uzņēmēja/digitālā Versija/Ultra HD

Dual Kontrolieris Lādētāju Konsoles Vertikālā Dzesēšanas Stends Uzlādes Staciju Ventilators Playstation 5 PS5 Uzņēmēja/digitālā Versija/Ultra HD

Saistītie Produkti: