Jauns Izpārdošana
Karstā Pārdošanas Peldošās Rotējošas Astes Lures Grūti Ēsmu Āra Jūrā Saldūdens Zvejas Ēsmas Lure Novērstu Zvejas Piederumi Skatīt lielāku

Karstā Pārdošanas Peldošās Rotējošas Astes Lures Grūti Ēsmu Āra Jūrā Saldūdens Zvejas Ēsmas Lure Novērstu Zvejas Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.44

-36%

€5.38

Kopīgot

Vairāk informācijas

Karstā Pārdošanas Peldošās Rotējošas Astes Lures Grūti Ēsmu Āra Jūrā Saldūdens Zvejas Ēsmas Lure Novērstu Zvejas Piederumi Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1. Spin Asti : speciāli izstrādātas aste Topwater Zvejas Vilinājums, lai radītu vilinošs, kustības un skaņas.Izgatavots no maiga un mīksta plastmasas, aste rotē uz jostu, lai radītu pievilcīgs rumbles un dažādas skaņas ūdenī.

2. Spilgti Darbība : Šo zvejas lures var veidot dzīvi-tāpat kā peldēšanas pasākumus, jo ūdens piesaista plēsoņas, lai iekost.

3. 3D Dabas Aci : ēsma ir spilgti glezniecības un spilgtas 3D dabas acis,viņi dara ēsma izskatās kā īsta zivs peldēšana ūdenī, zvejas laikā.

4. Unikālais Dizains : Izturīgs, izturīgs un īpaši viegls.Tas darbojas ar ātrumu no rāpošana tik super slow nevarat dzirdēt, astes,tikai niecīga masa, kas čukstēt iekšā, jo vadītājs satricina atpakaļ un forths ar katru rotācijas asti.

5. Liels Zvejas Vilinājums : Šis Zvejas vilinājums ir lure, kas paredzētas jūras asaris,līdaka,aspius,dzeltena asari un black bass.

6. Augstas veiktspējas : Lielisks Punkcija Spējas, Stipra nodilumizturīga , lai Nodrošinātu Panākumus bass, un Tās vadītājs pieņem double loop design, lai turpinātu panākumus.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Tips: Peldošs rotējošas astes lures grūti ēsma

Materiāls: Metāls+plastmasa

Daudzums: 1 Gab.

Iezīmes: Zvejas Rīku, Simulācijas, Grūti, Asumu Āķis, Pagriezt Asti, 3D Acis

Garums: apm. 10cm(3.94) un/14cm(5.51) un pēc izvēles komplektā Ietilpst:

1 x zvejas vilinājums

Tagi: lure popers, milzenis plopper 19cm, chatterbait lure, platība āķis, plopper, mākslinieks platgalve, plopper milzenis, chatterbait zvejas, slēdža ēsma, apple ii.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums Spēcīga-Toyers
Daudzums 1
Veids Mākslīgo Ēsmu
Pozīcija Okeāna Zvejas Rock
Kategorijas LURE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Zvejas Lures

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Karstā Pārdošanas Peldošās Rotējošas Astes Lures Grūti Ēsmu Āra Jūrā Saldūdens Zvejas Ēsmas Lure Novērstu Zvejas Piederumi

Karstā Pārdošanas Peldošās Rotējošas Astes Lures Grūti Ēsmu Āra Jūrā Saldūdens Zvejas Ēsmas Lure Novērstu Zvejas Piederumi

Saistītie Produkti: