Jauns Izpārdošana
Divslāņu Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Grims Organizators Auskari, Gredzens, Rotaslietas Lodziņā Kaklarota Displejs ministru Kabineta Flaneļa Ādas Portatīvo Skatīt lielāku

Divslāņu Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Grims Organizators Auskari, Gredzens, Rotaslietas Lodziņā Kaklarota Displejs ministru Kabineta Flaneļa Ādas Portatīvo

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.53

-19%

€13.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

Caurspīdīgs Virtuves Uzglabāšanas Kaste Ledusskapī Olu Uzglabāšanas Kaste Graudu Pupiņu Uzglabāšanas Ģimenes Organizators Pārtikas Konteiners ar Rokturi

Motīvs:

1.100% jaunu stāvokli, augstas kvalitātes, nekaitīgs, bez smaržas, nav BPA.

2. PP materiāla, ūdensnecaurlaidīgi.

3. Gudru un Noderīgu glabāšanas kastes ar vāku un rokturi.

4. Var izmantot ledusskapji un virtuves skapji.

Materiāls: PP

Motīvs:

1. Ekonomisks dizains: Šis kompaktais, bet ar lielu jaudu, divslāņu konstrukcija nodrošina kniežu plāksnes, kaklarota, āķi, gredzenu rievām un regulēšana uzglabāšanas telpa, kas var uzņemt lielākā daļa rotaslietas un kosmētiku.

2. Portatīvo un telpas taupīšanas: īpaši piemērots ikdienas lietošanai, vai ceļojumu.Tas izskatās liels, skapis un plaukts un nav aizņem daudz vietas.

3. Unikālo auskars zīme: gudrs dizains, var uzņemt 10 pārus auskarus, ļoti piemērots cilvēkiem, kam patīk auskari, ietaupīt daudz vietas, lai izvietotu citas rotaslietas

4. Lieliskā meistarība: augstas kvalitātes mākslīgās ādas apvalks, videi draudzīgi materiāli, mīksta samta odere, lai novērstu jūsu rotaslietas no saskrāpēts un bojāti.

Specifikācija:

Materiāls: PU ādas + flaneļa

Krāsa: balta, rozā, zilā

Izmēri: 16x11.5x5cm

Iepakojuma saraksts:

1x rotaslietas uzglabāšanas kaste

Divslāņu, Rotaslietas ,Uzglabāšanas Kārba ,Grims Organizators, Auskari ,Gredzens ,Rotaslietas Kastes, Kaklarota, Reklāmas Kabinetā ,Flaneļa, Ādas, Portatīvo, 1).Mēs kuģis 3-5 darba dienu laikā (pēc jūsu pasūtījuma daudzums) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.

2).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

3).piegādes laiks:

A).Beidz 4-10 darba dienu laikā no UPS / Fedex

B). 6-15 darba dienās sniedz EMS

C).Šajā 20-40 darba dienu laikā no Ķīnas ziņu Aviopastu, krievijas valsts parasti vajag vairāk dienas.

d).Mēs nosūtīsim jums saskaņā ar jūsu atrašanās vietu un loģistikas metode jums izvēlēties, un jums būs iegūt izsekošanas numuru 1-3 dienu laikā pēc piegādes.

E).Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem negadījumiem, aizkavēšanos vai citas problēmas, kas ir atbildīgi par transporta pakalpojumi.

Kopš manuāla mērīšana, var izraisīt izmēru novirze (pozitīvas un negatīvas 1-2cm svārstības), krāsu atšķirība izraisa faktori, piemēram, reklāmas, laikapstākļi, apgaismojums, utt.Attēls ir dažādas krāsas dažādos ekrānos, bet tikai nelielas atšķirības nebūs, Lūdzu, saprast, ka produkts ir ietekmēta.

Cienījamais pircējs, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmi, tad mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums, un paldies par jūsu sapratni.

Paldies, nāk, un ir jauka diena.

Tagi: valsts gredzenu kastē, gadījumā, ja displejs, izstādes rotaslietas, padarīt grims kabinets, bērnu grims kabinets, rotaslietas roll ceļojumu, suoerman gredzenu kastē, kompakts grims kabinets, rūtiņu juvelierizstrādājumi, gredzens saistviela kaste.

Datu lapa

Specifikācija 21*14*8cm
Modeļa Numurs Juvelierizstrādājumu glabāšanas kaste
Slodze 100 kg
Stils Mūsdienu
Izmantošana Rotaslietas
Jauda 12L
Materiāls Ādas
Režģu Daudzums 1
Forma Taisnstūra
Produkts Citi
Technics Spīdīgs
Funkcijas Auskari, Gredzens, Rotaslietas Kaste
Veids Juvelierizstrādājumu glabāšanas kaste
ASV Displeja Kabinets
Iezīme grims organizators

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Divslāņu Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Grims Organizators Auskari, Gredzens, Rotaslietas Lodziņā Kaklarota Displejs ministru Kabineta Flaneļa Ādas Portatīvo

Divslāņu Rotaslietas Uzglabāšanas Kaste Grims Organizators Auskari, Gredzens, Rotaslietas Lodziņā Kaklarota Displejs ministru Kabineta Flaneļa Ādas Portatīvo

Saistītie Produkti: