Jauns Izpārdošana
Tālvadības Saules Lampas Ķermeņa Indukcijas Sienas Lampas Ūdensdrošs Led Saules Gaismas Multi-Mode Zālienu Lampas Āra Prožektors, Dārza Lampas Skatīt lielāku

Tālvadības Saules Lampas Ķermeņa Indukcijas Sienas Lampas Ūdensdrošs Led Saules Gaismas Multi-Mode Zālienu Lampas Āra Prožektors, Dārza Lampas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.36

-59%

€5.76

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

- Tālvadības Kontrole un Regulējams Atbalsts,Šī āra led saules gaisma ir klasisks regulējams leņķis, kas ļauj jums, lai pielāgotu ekspozīcijas leņķi saules lampas atbilstoši darbības videi.Bez tam, tālvadības pults ir ērtāk jums, lai pielāgotu darba režīmā lampas jebkurā laikā,jums nav izmantot kāpnes.

- LED Gaišāku & Plašāku Apgaismojuma,Šī saules kustības sensors gaismas, kas aprīkotas ar modernizētām augstas kvalitātes LED lampas, Krelles un jaunākās enerģijas vadības mikroshēma, kas palielina leņķi un to teritoriju apgaismojumu par 50%.

- Četras Ērti Režīmi, Salīdzināt ar citu vienu-režīms saules gaismas, Saules Gaismas, Āra dot 4 darba režīmi, lai tiktu galā ar dažādiem lietošanas scenāriji.Indukcijas režīmā, enerģijas taupīšanas režīmu, un pilnu apgaismojuma režīmu.Ideāls, lai izmantotu uz durvīm,pagalms ,dārzs, terases,garāža, piebraucamais ceļš, klāja, ceļu, saimniecību un jebkurā vietā, kur saule spīd.

- Viss, - Darba apgaismojums,LED saules gaismu absorbē un pārveido saules gaismu elektroenerģijā,efektīvu saules panelis ir labi heatproof un Ūdensizturīgs IP65 funkciju un var turpināt darbu laikā aukstā ziemas mēnešos,apgaismojums savu dzīvi jebkuros laika apstākļos un jebkurā gadalaikā.

- Super Ilgs Kalpošanas laiks,Saules powered gaismas ir IP65 waterproof, ka tas pilnībā aizsargā shēmu un akumulatora, un padara tās mūžs ir 2 reizes lielāka nekā citiem.

4 DARBA REŽĪMI

1. Režīms : Zems Gaismas Kustības Sensora Režīms (Iesakām)

Kad tumša nakts, gaisma būs vājš vājā apgaismojumā bez cilvēkiem, kas nāk tuvumā, tomēr kļūt par augstas spilgti, ja cilvēki nāk, un spilgta gaisma pēdējās 20 sekundes, līdz tā atgriežas uz tuvās gaismas, vēlreiz.

Mode 2 : Pilna Gaismas Kustības Sensora Režīms

Nakts, gaisma būs spēcīgs spožas, kad cilvēki nāk, 20 sekundes vēlāk, gaismas automātiski izslēgts.

Režīms 3 : maz gaismas, Kustības Sensora Režīms

Nakts, gaisma būs vājā apgaismojumā, kad cilvēki nāk, 20 sekundes vēlāk, gaismas automātiski izslēgts.

Režīms 4 : Vienmēr Apgaismojuma Režīms

Kad tumša nakts, gaisma būs vājš vājā apgaismojumā bez cilvēkiem, kas nāk tuvumā,spožā gaisma, kas pēdējo 5 stundu, līdz tā atgriežas uz tuvās gaismas, vēlreiz.

Specifikācijas:

Saules panelis: 5.5 v/2.5 w, Li-ion baterija: 3,7 v/3000mAh Kustības attālums:līdz 15-20 ft

Apgaismojuma diapazons: 80 kvadrātmetru Izmēri: Kā parādīts attēlā

Paketē Iekļauts:

1X Ielas lampas

1X Tālvadības pults

Piezīmes:

Silts Padomi:

1. pārliecināts, ka gaisma ir pilnībā uzlādēts ar tieši saules 6-8 stundas pirms instalēšanas.

2. Lūdzu, ņem to, caurspīdīga izolācija pirmajā lapā, kad jūs izmantojiet tālvadības pulti.

Tagi: litija akumulators mikro, saules gaismas eņģelis, panelis eņģelis, litija akumulators 37, šūnu litija akumulators, 40 led saules, bi led angel, 118 led saules, 3 led saules, led solair.

Datu lapa

Atbalsts Dropshipping
Saules Baterijas Tips Litija Akumulators
Ir Regulējamas,
Izmēri Kā parādīts attēlā
Modeļa Numurs -
Izmērs 5M
Stils Mūsdienu
Gaismas Avots LED Spuldzes
Korpusa Materiāls ABS
Saules Panelis 5.5 v/2.5 w
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas -
Apgaismojuma diapazons 80 kvadrātmetru
Spriegums 5V
Garantijas laiks -
Zīmola Nosaukums oobest
Pamatnes Tips NAV
Ir Spuldzes Iekļauts
Sertifikācija ce
Aizsardzības Līmenis IP65
Izmantošana Rūpniecības

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tālvadības Saules Lampas Ķermeņa Indukcijas Sienas Lampas Ūdensdrošs Led Saules Gaismas Multi-Mode Zālienu Lampas Āra Prožektors, Dārza Lampas

Tālvadības Saules Lampas Ķermeņa Indukcijas Sienas Lampas Ūdensdrošs Led Saules Gaismas Multi-Mode Zālienu Lampas Āra Prožektors, Dārza Lampas

Saistītie Produkti: