Jauns Izpārdošana
Mini Rokas DIY Vietas Metinātājs 18650 Akumulatoru, Niķeļa Sloksnes Vietas, Metināšanas iekārta ar Ātrās Atbrīvošanas Pildspalvu Komplekti Skatīt lielāku

Mini Rokas DIY Vietas Metinātājs 18650 Akumulatoru, Niķeļa Sloksnes Vietas, Metināšanas iekārta ar Ātrās Atbrīvošanas Pildspalvu Komplekti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€42.58

-15%

€50.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Nospiediet un turiet vietas metinātājs 3 sekundes, skaņas signāls tiek atskaņots, kad, tad to var ieslēgt/izslēgt.Zems enerģijas patēriņš aparatūras un programmatūras dizains.Izmērītā strāva ir dažas uA pēc izslēgšanu, tāpēc nav jāuztraucas, ka vietas metinātājs, tiks izmantoti, pat pēc ilga laika, kas ietekmē dzīves enerģijas piegādes.

2. Īsi nospiediet pogu, lai palielinātu pārnesumu, pa vienam.Pārnesumu līmeni var iegaumējis, kad tas ieslēdzas no jauna.Visiem sešiem rīkiem ciklu.

3. Vietas, metināšanas iekārtas var automātiski noteikt metināšanas pildspalvas.Gaili nospiežot niķeļa plāksnes 0.8 s, ne rokas / kājas izraisīt, vai intervālu izraisīt vispār.Pirmās klases darbības pieredzi.

4. Īpašā barošanas pārvaldību un programmatūru, dizains, metināšanas iekārtas, metināšanas process nav reset, un zvejas rīku netiek atgriezta nulle.Kad enerģijas izmaiņas, lodalva kopīgas var kļūt vājš, un lietotājs var palielināt pārnesumu šajā laikā.Tas ir ieteicams, lai atbild, cik drīz vien iespējams.

5. Kad uzlāde, enerģijas, gaismas atgādina veidā elpošanas gaisma, un gaisma ir vienmēr, kad tas ir pilns.Lai novērstu nelaimes gadījumus, lādēšanas laikā, metināšanas funkcija nav pieejama uzlādes laikā.

Jauns

Automātiskā gaili, īssavienojumu aizsardzība.

Naudas sodu meistarība un labu sniegumu.

Viegli izmantot.

Ilgs kalpošanas laiks.

Nāk ar uzlādēšanas vadības kontroles modulis.To var uzlādēt, izmantojot mobilo tālruni uzlādes vadītājs (5V, izejas strāva ir vismaz 1.A), kas ir aprīkots ar USB uzlādes kabeli.

Nāk ar 50C gāzizlādes augsts strāvas padeve.Pēc tam, kad pilnībā uzlādēts, mašīna var metināt simtiem lodētiem savienojumiem, lai kopīgiem niķeļa pārklājumu loksnes ietvaros 0.1 mm 0,15 mm.

krāsa:Melna

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

izmērs:110 x 85 x 30mm

Iepakojuma Saturs:

1 x Vietas Metinātājs

2 x Metināšanas Pildspalvas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: lāzera metināšanas mašīna, niķeļa lentes, loka aukstās metināšanas iekārta, metinājuma vietas, 18650 niķeļa lentes, akumulatora vietas, metinātājs, pildspalva, zobu vietas metinātājs, punkts metinātājs, mig grēks gāzes, 18650 vietas metinātājs.

Datu lapa

Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mini Rokas DIY Vietas Metinātājs 18650 Akumulatoru, Niķeļa Sloksnes Vietas, Metināšanas iekārta ar Ātrās Atbrīvošanas Pildspalvu Komplekti

Mini Rokas DIY Vietas Metinātājs 18650 Akumulatoru, Niķeļa Sloksnes Vietas, Metināšanas iekārta ar Ātrās Atbrīvošanas Pildspalvu Komplekti

Saistītie Produkti: