Jauns Izpārdošana
8 collu android 7.1 Quad-core 2+16 GB Atmiņa, auto dvd atskaņotājs ChangAn CS35 ar WIFI/BT mūzikas/OBD/USB DVR/Kameru Skatīt lielāku

8 collu android 7.1 Quad-core 2+16 GB Atmiņa, auto dvd atskaņotājs ChangAn CS35 ar WIFI/BT mūzikas/OBD/USB DVR/Kameru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€172.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Specifikācija: 1) RK PX3 Android 7.1 Quad-core A9 Procesors, 2) Atmiņa: Ram +Rom 2 +16 GB 3) Augstas temperatūras lāzera galvu ķēdes, kas varētu strādāt pie 85°C, stabilu darbību un ilgu kalpošanas ilgums 4) vai AUTOBUSU, piemēro visās motociklu veidi " nolīgums (displeju, Atpakaļgaitas sensors, gaisa kondicionieris, apgaismojums, slēdzene, eļļas nolietošanos un riepu spiediena). 5) Atbalsta USB moduļu 3G Bezvadu tīkla karti (WCDMA/DSDPA/CDMA2000/EVDO), ērti sērfot Internetā. 6) HD digital touch ekrāns 1024*600 7) Super elektronisko anti-šoka tehnoloģijas 8) FM/AM radio, 30 saglabāto radio 9) Atbalsts RDS/TMC 10) Atbalsta DVD/WMA/VCD/MP4/(AVI,ASF)/MP3/CD-R/CD-RW ATSKAŅOTĀJS 11) Atbalsta SD atmiņas Kartes/USB Ports 12) iebūvēta GPS navigācijas sistēma, 13) Atbalsta ciparu TV, DVB-T/DVB-T2/ISDB/ATSC/ (pēc Izvēles) 14) Atpakaļskata kamera ievadi, automašīna automātiski pārslēdzas ekrāna (pēc izvēles) 15) Stūres rata kontroles 16) Spogulis link Atbalstu 17) Wifi / 3G interneta Atbalsts 18) Quad zonas funkciju, mūzikas klausīšanās un skatīšanās karti, braucot automašīnas19) Valodas:angļu/portugāļu/arābu/turku/itāļu,franču/spāņu/Krievija u.c. 20) Atbalsta Audio/Video ieejas/izejas. 21) Atbalsta Bluetooth .Atbalsta tālruņu kataloga funkciju 22) Atbalstu apgaismojuma kontrole,Logo izvēlieties, UI attēlu, izvēlieties. 23) Ārējie mikrofoni (pēc izvēles) 24) Lielu jaudu 50*4, Profesionālā audio apstrādi.

Produktu un Funkciju rādīt:

Interfeiss rādīt:

Iepakojums:

Sūtījumu

1) Mēs pieņemam Alipay, Visa,Mastercard, Moneybookers, debetkartes ,West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Transports

Mēs neesam atbildīgi par JEBKURU importa nodokli, custom maksa, Tālvadības piemaksas vai muitas kavēšanās.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircēja atteikumu izmaksāt iepriekš nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.Pircējs nevar atteikties no pasūtījuma vai pieprasīt kompensāciju, pamatojoties uz iepriekš minēto iemeslu dēļ.

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu mūsu pircējiem, lai līdz minimumam samazinātu risku, kas maksā nodokļus.Kā mūsu pieredze, 90% var sasniegt līdz pircējam, nemaksājot nodokļus, piemēram, norādot objektu, kā paraugu vai dāvanu, bet jūs joprojām atrast, cena ir zemāka par standarta pat ir izvēlējies maksāt muitas!

Mēs pateicamies par jūsu sapratni un sadarbību.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi .Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: 360 grādu kamera, 1 din auto multimedia, 470 8gb, auto, mūzika, filmu m9, video ieraksts, memoria ram, logan multivides, 8 gb gpu, changan cs35 radio.

Datu lapa

Digital Media Formāts Video CD
Spriegums 12V
Max Ārējā Atmiņa 64G
Kauss 4-CORE 1.6 Ghz
Operētājsistēmas Android
Materiāla Tips Metāla/Plastmasas
Touch Screen Kapacitīvais
Out Power 4*45w
USB Atbalsts
Postenis Svars 3.5kg
Operatīvā ATMIŅA 2G
Īpašas Pazīmes Lādētājs
Boot Logo Izvēlēties youself
WIFI/3G Atbalsts
TF/Micro SD Slots 0
Spogulis saites Atbalsts
Displeja Izmērs 8"
Postenis Izmēra 470*270*360 MM
Modeļa Nosaukums ZT-A11093
ROM 16.G
Rezolūcija 1024*600
Zīmola Nosaukums ZESTECH
Pogu Krāsu 7 krāsas, lai jūs izvēlēties
Din Double Din
Android versija Android 7.1
OSD Valodas Persiešu
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
BT/BT Mūzikas/BT Tālruni Atbalsts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

8 collu android 7.1 Quad-core 2+16 GB Atmiņa, auto dvd atskaņotājs ChangAn CS35 ar WIFI/BT mūzikas/OBD/USB DVR/Kameru

8 collu android 7.1 Quad-core 2+16 GB Atmiņa, auto dvd atskaņotājs ChangAn CS35 ar WIFI/BT mūzikas/OBD/USB DVR/Kameru

Saistītie Produkti: