Jauns Izpārdošana
AOTSR Android 9 Auto GPS TOYOTA PREVIA 2006-2012 Auto Navigācija Auto Tracker magnetofona DSP Stereo Galvas Vienības 4GB + 64GB Skatīt lielāku

AOTSR Android 9 Auto GPS TOYOTA PREVIA 2006-2012 Auto Navigācija Auto Tracker magnetofona DSP Stereo Galvas Vienības 4GB + 64GB

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€294.40

-20%

€368.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

Android 9 Sistēmu, Auto GPS, Multimediju Atskaņotājs , magnetofons, Radio, Galvas Vienības

Der TOYOTA PREVIA 2006-2012 Produkta Konfigurācija: 1.Android Sistēma, 9, 4G RAM + 64G ROM, 4 kodolu PROCESORS, Iebūvēts DSP, Auto spēles; 2.Android Sistēma, 9, 4G RAM + 64G ROM, 8 kodolu PROCESORS, Iebūvēts DSP, Auto spēles; Funkcijas: 1.Iebūvēts GPS 2.Atbalstu 70+ valodas 3.Atbalsta Wi-Fi, 3G / 4G interneta 4.Atbalsta HD filmas un radio uztvērējs 5.Atbalsta Oriģinālā Stūre Kontrole 6.Darbs ar priekšējo kameru un atpakaļgaitas kamera 7.Atbalsta OBD: diagnosticētu jūsu auto statusu jebkurā laikā jebkurā 8.Atbalsta spogulis saites: jebkuru saturu no Android vai IOS viedtālruni var spoguļu uz šī vienība ekrāns 9.Atbalsta(TPMS Nepieciešams iegādāties TPMS atsevišķi): var displejs temperatūras un riepu spiediena ar augstu precizitāti, lai uzraudzītu 4 riepas uz ekrāna par drošu braukšanu.Biežāk UZDOTIE jautājumi: 1.Vai man ir nepieciešams, lai iegādātos kādu vadu adapteris vai aksesuāri par to?Nē, galvu vienība iegūt oriģinālās drošības jostas un plug - and-play kabeļi, nav nepieciešams iegādāties piederumus vai detaļas, lai veiktu visas funkcijas strādā. 2.Man vajag rāmi, lai to instalēt?Nē, Šis postenis ir viegli uzstādīt, tas būs piemērots jūsu auto perfekti, nav nepieciešams samazināt par mērinstrumentu paneli un nav nepieciešams kādu kadru.

Stūre Kontrole

Saderīga ar lielāko daļu no stūres rata kontroles funkcijas.Viegli pārslēgt dziesmas, kanālu un pielāgotu skaļumu jums drošāku un patīkamāku braucienu.

GPS Navigācijas

Jaunākās kartes datus par 45 Austrumu un Rietumu Eiropas valstīs un IP datu Bāzē.Piezīme: Mums arī ir GPS ASV, Kanāda, Izraēla, Austrālija,Jaunzēlande, AAE un Āfrikas Valstīs.

Darbs ar priekšējo kameru)

Darbs ar atpakaļgaitas kamera

Atbalsta TPMS

Nepieciešams iegādāties TPMS atsevišķi.Var displejs temperatūras un riepu spiediena ar augstu precizitāti, lai uzraudzītu 4 riepas uz ekrāna par drošu braukšanu.

Atbalsta OBD

diagnosticēt jūsu automašīnu statusu jebkurā laikā jebkurā

Skatīties HD filmas

Radio Uztvērējs

Supprot 3G/4G/ WIFI tīkla

Atbalstu Bluetooth

Atbalstu Spogulis Saites

Telefona, un šī mašīna var dalīties ekrāna otru

Atbalsta DSP

Palielināt mūzikas skaņas kvalitāte

Iebūvēts Automašīnas Spēlēt

1. Sazināties ar auto, lai gan telefona palīgs, pateikt auto, ko darīt tālāk. 2. Touch Screen Displejs: automašīnas, ar kuru daļēji atbalsta Auto, Play būs aprīkots ar skārienekrānu, kas var ieslēgt, izslēgt pieteikumi par diezgan vienkāršs sākuma ekrāns. 3.Fiziskie taustiņi: Automašīnas ar fiziskiem taustiņiem ir viens no veidiem, kā kontrolēt Automašīnu Spēlēt.Skaļuma regulēšana un dziesmu pārmaiņu vadības ir integrēti.

Tagi: toyota aurys android, concox gps tracker, android automašīnas toyota honda, toyota carolla android, navyfly toyota prado android, aotsr android, autoradio android toyota caribe, toyota android, auto j11, g37 radio.

Datu lapa

Spriegums 12V
Displeja Izmērs 9"
Darbs ar priekšējo kameru) Atbalsts
Bluetooth Atbalsts
3G / 4G/ WIFI Tīkla Atbalsts
Digital Media Formāts Video CD
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli TOYOTA
Stūre kontrole Atbalsts
Max Ārējā Atmiņa 128G
Materiāla Tips ABS
Operatīvā ATMIŅA 4 GB
HD filmas un radio uztvērējs Atbalsts
Speciālās Funkcijas Atbalstu 70+ valodās
Din Viens Din
Radio RDS Atbalsts
Postenis Svars 5kg
cd atskaņotājs Atbalsts
Zīmola Nosaukums Aotsr
Interfeiss RCA
Iebūvēts Mikrofons Atbalsts
TF/Micro SD Slots 2
ROM 64 GB
Īpašas Pazīmes Lādētājs
Fit TOYOTA PREVIA 2006-2012
DSP Atbalsts
Toyota Modelis PREVIA
Ekrāna Izmērs 9 collu 1920*1080
Darbs ar atpakaļgaitas kamera Atbalsts
Modeļa Nosaukums TOYOTA PREVIA 2006-2012
Iebūvēts GPS Atbalsts
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
Out Power 4*45w
IPS skārienjutīgo Ekrānu Atbalsts
Spogulis saites Atbalsts
TMPS Atbalsts
obd Atbalsts
Operētājsistēmas Android 9
Rezolūcija 1920*1080
Maksimālais Jaudas Paplašināšanai 128 GB
Postenis Izmēra 9 collas
OSD Valodas Holandiešu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AOTSR Android 9 Auto GPS TOYOTA PREVIA 2006-2012 Auto Navigācija Auto Tracker magnetofona DSP Stereo Galvas Vienības 4GB + 64GB

AOTSR Android 9 Auto GPS TOYOTA PREVIA 2006-2012 Auto Navigācija Auto Tracker magnetofona DSP Stereo Galvas Vienības 4GB + 64GB

Saistītie Produkti: