Jauns Izpārdošana
Par Jaguar XJ 2016-2019 LED Lukturu Montāža XJL Oriģinālais Lukturis OEM Auto Daļas Skatīt lielāku

Par Jaguar XJ 2016-2019 LED Lukturu Montāža XJL Oriģinālais Lukturis OEM Auto Daļas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€784.51

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par Jaguar XJ 2016-2019 LED Lukturu Montāža XJL Oriģinālais Lukturis OEM Auto Daļas

Jautājumi, kam nepieciešama uzmanība

-Viena vienība ietver vienu pilnu lukturu.Ja jums ir pāris, lūdzu pasūtījumu ar diviem vienības,un lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas piezīmes pusē pa kreisi vai pa labi. - Ja jums ir nepieciešams, lai samaksātu par šo darījumu citā veidā, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā. - tas ir tik īpaša veida produkts, ja nav kvalitātes problēmu, tas netiek atgriezta un mainīt, kad pārdod. - Kad maksājums ir skaidrs, mēs sāksim apstrādāt jūsu rīkojumu 3-5 darba dienu laikā. - Ja jums ir kāds jautājums vai lūgums par jūsu pasūtījuma pēc tam, kad jūs iegādāties produktu, lūdzu, sazinieties ar mums 12 stundu laikā.

Ievads

Cienījamais klients: Šis veikals ir apņēmusies pārdot vidū-augstas klases markas auto daļas, tostarp priekšējie, sānu automašīnu aptver, aizmugurējos lukturus, stūres, un dažas sīkas detaļas (droseles, adapteri, kabeļi, spuldzes, utt.) Visas preces ir uz plauktiem, viens pēc otra.Ja ir klienti, kas jāzina par citiem produktiem vai lai liels skaits produktu tiešsaistē, jūs varat sazināties ar mums tiešsaistē.Mēs varam atbildēt uz jūsu jautājumiem jebkurā laikā un sniegtu jums pakalpojumus.Paldies par jūsu sadarbību.

Pēcpārdošanas servisa

Ja jums ir kādi jautājumi pēc tam, kad, saņemot preci, lūdzam izmantojiet "Kontaktu Pārdevējs" saites, lai nosūtītu mums ziņu!Kad mēs esam saņēmuši jūsu pasūtījumu, pozitīvas atsauksmes automātiski tiks nosūtīta jums pateicību Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs neesat saņēmis atsauksmju, mēs labprāt labotu šo un nosūtīt to manuāli.Mēs būtu ļoti pateicīgi, ja jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu.Ja jums liekas, ka mēs esam pelnījuši neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, SAZINIETIES ar MUMS, pirms atstāj kādas atsauksmes, dod mums iespēju, lai padarītu lietas labi un atstāj savu iespaidu, pozitīvu!

Tagi: eņģelis spilvens, jaguar xj, jaguar xf, jaguar xj x358, p26s led veltnis, jeep cherokee xj, auto led, 12 led lukturis, aozoom, subaru legacy lukturu korpuss.

Datu lapa

Gadījumā gads 2016 17 18 19
Uzstādīt XJ XJL
Spriegums 12V
Automašīnas Modelis XJ
Sertifikācija NAV
Garantijas laiks 1 Gads
Izcelsme GB(Izcelsmes valsts)
Auto Markas JAGUAR
Lukturu tips led

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Par Jaguar XJ 2016-2019 LED Lukturu Montāža XJL Oriģinālais Lukturis OEM Auto Daļas

Par Jaguar XJ 2016-2019 LED Lukturu Montāža XJL Oriģinālais Lukturis OEM Auto Daļas

Saistītie Produkti: