Jauns Izpārdošana
Statīvs statīvs kameras, kameras un viedtālruņi statīva Yunteng vct-5208 Skatīt lielāku

Statīvs statīvs kameras, kameras un viedtālruņi statīva Yunteng vct-5208

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Pateicoties vienmērīgas darbības mehānismus, Yunteng штатив statīvs ir piemērots gan video operatori un fotogrāfi.Dizains vct-5208 statīvs nodrošina stabilu un drošu izvietošanu vidēji video kamerai, spoguļkamerai vai viedtālrunis.

Statīvs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem.Atbalsta kājas ir izgatavotas no tumša alumīnija sakausējuma.Uz pamatnes kājas ir uzgaļi ir izgatavoti no izturīga, nodilumizturīga gumijas, kas nodrošina to stabilu vietu statīvu uz slidenas virsmas.

Kājas statīvu Yunteng vct-5208 3-sadaļā bagāžnieka.Bloķēšana tiek veikta ar atslēgām-klipi.Tas ir iespējams, lai palielinātu augstumu, jo pieaug centrālo kolonnu, kas ir pagarināts, izmantojot mikro-lifts un mehāniski apstrādāt.

Galva ir aprīkota ar rokasgrāmata rokturis, kuru var uzstādīt ērtu pozīciju, un platforma ar mehānismu ātru izlaišanu un aizslēgtu aizdari.

Tagi: monopod yunteng, godox stāvēt, cpap, canon kāju, fotokameras statīva, jieyang statīvu, kamera gorillapod, flugelhorn, gorillapod, insta360 vienu r velosipēds.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana DSLRs
Zīmola Nosaukums YUNTENG

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Statīvs statīvs kameras, kameras un viedtālruņi statīva Yunteng vct-5208

Statīvs statīvs kameras, kameras un viedtālruņi statīva Yunteng vct-5208

Saistītie Produkti: