Jauns Izpārdošana
Kāzu Dinning Vakariņas Galdauts, Balta, Rozā, Zila Galda Svārkus, Elegants Interjers Skatīt lielāku

Kāzu Dinning Vakariņas Galdauts, Balta, Rozā, Zila Galda Svārkus, Elegants Interjers

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.21

-25%

€14.95

Kopīgot

Vairāk informācijas

ASV dolāru 12.24 /gabals USD 1.39 /gabals US $ 1.27 /gabals ASV dolāru 2.02 /gabals ASV dolāru 8.60 /gabals ASV $ 1.88 /gabals ASV dolāru 5.43 /gabals ASV dolāru 10.64 /gabalā

Specifikācijas:

Krāsa: Balta,rozā,zila,violeta

Materiāls: Tills

Garums: 96cm

Augstums: 72cm

Biezums: 1mm

Iepakojuma saraksts: 1 X Galdauts Puse Dekori

Sūtījuma 1. Lielākā daļa pasūtījumiem tiks nosūtīts 2-4 darba dienu laikā pēc maksājuma pārbaude. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 40 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 5. Krievijas 90% paku piegādāt 25 dienas!Dažas valstis, piemēram, Brazīlija, Baltkrieviju, vai dažās Eiropas valstīs var ilgt līdz 30-45 darba dienas vai ilgāk par piegādi.Atgriešanās un Kompensāciju 1. Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, 15 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNU KOMPENSĀCIJU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, Pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Atsauksmes Mums uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.Lūdzu atstāt mums pozitīvas atsauksmes ar "PREFEKTS 5 ZVAIGZNĒM" ja jums ir apmierināti ar jūsu pozīcija (- s), kad saņemts.Mēs labprāt darīt to pašu jums.

Tagi: teayason, balts ovāls galds, lūpu krāsu karaliene, svārki galdauts, zils galdauts, zilo un balto galdautu, bērnu balerīna svārki, decoratio kāzu galda, kāzu dekorēšana telts, midnight blue kāzu galda rotājumi.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums lootus

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Kāzu Dinning Vakariņas Galdauts, Balta, Rozā, Zila Galda Svārkus, Elegants Interjers

Kāzu Dinning Vakariņas Galdauts, Balta, Rozā, Zila Galda Svārkus, Elegants Interjers

Saistītie Produkti: