Jauns Izpārdošana
Ir 2021. vadu connecteor jaunāko Mini ātri Apdare gaismu aizstāt tradicionālās melnās gumijas auduma droši un ērti Skatīt lielāku

Ir 2021. vadu connecteor jaunāko Mini ātri Apdare gaismu aizstāt tradicionālās melnās gumijas auduma droši un ērti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.73

-4%

€3.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Iezīmes: Drošības: lai izvairītos no zaudēt stieples, lentes novecošanās, stieples ugunsgrēkiem un citiem apdraudējumiem.Ērts: sloksņošanas tieši pēc ievietošanas, var izmantot atkārtoti.Ticami: katram kontaktam šrapnelis neatkarīga, cieto ogļūdeņražu dažāda diametra drošības īssavienojumu.Praktiski: produkta dizains ir testa caurumu, līnijas pārbaude nav nepieciešams nojaukt lentes.pielietojums: 1. Visu veidu mājas uzlabošana apgaismojums elektriskie savienojumi 2. Nozarkārbas vadu pārejas un sub-līnijas savienojumi 3. Virtuves elektroierīces un dažādu veidu fani un citi elektriskie savienojumi 4. Mazas jaudas fiksētu elektrisko savienojumu Soļus: 1. Liekās gatavošana: notīrītas garums produkta etiķetes stiepļu apvalku 2. Vada savienojums: dzīslu apvalku, ar vadu var pilnībā ievietota savienotājs caurums 3. Vadu demontāžu: vienotā vadu rotācija ap to pašu laiku un izvešana spēkā, noņemiet stieples. 4. Pievienojiet pārbaudes: produkts ir testa caurums, tas ir ērti pārbaudīt līniju.

Piezīme: Saskaņā ar produkta īpašības sevi, tas ir labākais, lai darbojas pēc stieples un pēc tam darbojas citā stieples, centies atvērt visas darbības sviru.

Tagi: barokko juvelierizstrādājumi, vannas istabas milicijas, vannas aizbāzni, baroka stila bikses vīriešiem, barons twin dzinējs, baroka zābaki vīrietis, bathrope akatsuki, barra led 12v 108, akumulators htc onex9.

Datu lapa

Modeļa Numurs ES2.5
Līnijas Garums 11mm
Interfeisa Tips AC/AC
Forma Taisnstūra
Piemērošanas Joma Mājas vadu
Darba Frekvence Zemas Frekvences
Meistarība Inžektorlējuma
Īpašība Antipirēnu / antipirēnu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Spriegums 415V
Kontaktu Materiāls Vara niķeļa apšuvuma
Sugas Līnijas līnijas
Zīmola Nosaukums tarautom

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ir 2021. vadu connecteor jaunāko Mini ātri Apdare gaismu aizstāt tradicionālās melnās gumijas auduma droši un ērti

Ir 2021. vadu connecteor jaunāko Mini ātri Apdare gaismu aizstāt tradicionālās melnās gumijas auduma droši un ērti

Saistītie Produkti: