Jauns Izpārdošana
Microfiber Mop par Mazgāt Grīdas Tīrīšanas Sistēma, Mazgājams Spilventiņi Atkārtoti izmantojamu Putekļu Mopi ar Mīkstu Piepildīt Kluči, lapkoku koksnes Grīdas Sausā un Mitrā Mop Skatīt lielāku

Microfiber Mop par Mazgāt Grīdas Tīrīšanas Sistēma, Mazgājams Spilventiņi Atkārtoti izmantojamu Putekļu Mopi ar Mīkstu Piepildīt Kluči, lapkoku koksnes Grīdas Sausā un Mitrā Mop

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.92

-28%

€15.18

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Uzlabota sevis žāvēšanai mehānisms grīdas mop ir viegli, ātri un ļauj jums palielināt efektivitāti bez problēmu.Ar saliekamās konstrukcijas, putekļu mopu var stāvēt uz savu, un ir pietiekami kompakts, lai ietilptu cieši lietderība skapis.Rezerves mop spilventiņi ir pieejami, 2GAB/komplekts mop spilventiņi, un 4GAB/komplekts mop kluči izvēli.

Funkcijas:

[Self-Žāvēšanai], vienkārši pavelkot joslu uz augšu un uz leju, jūs varat kārtīgi to izgrieziet ūdens un netīrumiem minūtē.

[Atkārtoti Microfiber Pad]Ar microfiber mop pad viegli paceļ putekļiem, netīrumiem, mājdzīvnieku spalvas, putekļi bumbiņas, un traipus uz jūsu grīdas.

[Rotēt 360]Elastīgu 360 grozāmos microfiber mop galvas kustas brīvi visos virzienos, padarot to viegli, lai sasniegtu zem dīvāna, mēbeles, un vairāk, šaurā telpā.

[Viegli lietojams]Mop spilventiņi viegli pievienot mop galvas, un to var noņemt un izmazgāt ātri un viegli.Ideāls greenwash, mop sistēmas, bērniem vai pieaugušajiem.

[Plaši Piemērojams]viegls microfiber grīdas mop ir viegli jebkura vecuma cilvēkiem, darboties dažādos stāvos, piemēram, vinila, koka, flīžu un lamināta grīdas.

Specifikācijas:

Piederumu: 2GAB/komplekts mop sargus, 4GAB/komplekts mop spilventiņi (nav obligāts)

Krāsa: Melns & Balts

Materiāls: ABS, Nerūsējošais Tērauds, Microfiber

Stils: Praktiskā

Uzstādīšana: uz Grīdas stāv

Pielietojums: Grīdas, Logs

Sakarā: Vannas istaba, Dzīvojamā Istaba, utt.

Iepakojuma Lielums: 56*15*6.5 cm / 22.04*5.9*2.55 collas

Iepakojuma Svars: 700g/1.54 lb(2GAB/komplekts);780g/1.71 lb(par 4GAB/komplekts)

Iepakojums Saraksts:

1 * Mop

1 Komplekts * Mop Spilventiņi

1.Oriģinālā produkta attēli ir paredzēti veco klientiem.

2.Vairumtirdzniecības/dropshipping gan atbalstīts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk taras cenu vai ātrāka piegāde.

3.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu .

1. Ja kaut kas padara jūs neapmierināts vai dusmīgs, lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms došanās Atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat ar preci, lūdzam pievienot mūsu veikalā izlases sarakstā, un atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars) lai mudinātu mūs! ?

3. Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, kas bez jebkādas komunikācijas ar mūsu servisa komandai, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu, jūs lieliski draudzīgā veidā !

Tagi: mop grīdas, mop vileda mopu, swiffer wetjet koka, tīrītājs mazgāt grīdas, bērnu mop, mazgāt grīdas, m cietkoksnes grīdas, homepro microfiber cietkoksnes grīdas mop, mopu mazgāšanas, grīdas mop.

Datu lapa

Absorbcijas <10 sekundes
Dehidratācija Likme 90% -100%
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Roktura Veids Teleskopiskie
Mophead Daudzums 1
Mērcēšanai Metode Bīdāmais Tips
Detaļas Tipa NAV
Makšķerkāta Materiāls Citi
Materiāls Microfibre Audums
Modeļa Numurs Mopi ar Mīkstu Piepildīt Spilventiņi
Svars <2kg
Mop Galvas Materiāls Citi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Microfiber Mop par Mazgāt Grīdas Tīrīšanas Sistēma, Mazgājams Spilventiņi Atkārtoti izmantojamu Putekļu Mopi ar Mīkstu Piepildīt Kluči, lapkoku koksnes Grīdas Sausā un Mitrā Mop

Microfiber Mop par Mazgāt Grīdas Tīrīšanas Sistēma, Mazgājams Spilventiņi Atkārtoti izmantojamu Putekļu Mopi ar Mīkstu Piepildīt Kluči, lapkoku koksnes Grīdas Sausā un Mitrā Mop

Saistītie Produkti: