Jauns Izpārdošana
Auto uzlādes Xiaomi automašīnas lādētājs 18W Skatīt lielāku

Auto uzlādes Xiaomi automašīnas lādētājs 18W

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.14

Kopīgot

Vairāk informācijas

Auto uzlādes Xiaomi automašīnas lādētājs 18W

Atbalsts 18 W, ātra uzlāde

Jaunās paaudzes Xiaomi auto lādētāji, strādājot jebkurā no ostas var nodrošināt smart ierīcēm ar pašreizējo ātrās uzlādes jauda 18 W, ļaujot jums ātri uzlādēt viedtālruni vai planšetdatoru ceļā uz darbu.

Smart Sadales 5 V/2.4 A

Kad divi porti Xiaomi Mi automašīnas lādētājs vienlaicīgi strādāt, abas ierīces ir jāmaksā uzreiz, bet, veicot smart izplatīšanu kopējā jauda 15 W, kas ļauj uzlādēt jūsu viedtālrunis un viedtālruņa pasažieru.

Augstākās kvalitātes sastāvdaļas

Augstas kvalitātes kontroles čips ir 5 aizsardzības pasākumus.Tas ne tikai palielina lādēšanas efektivitāte, bet arī aizsargā automašīnas elektriķis un uzlādes ierīces.

Balts LED indikators

Ērtai lietošanai naktī un vāja apgaismojuma apstākļos, augšdaļā Xiaomi Mi automašīnas lādētājs ir LED indikators.Tā maigās baltās gaismas nenovērš uzmanību no braukšanas, bet ļauj ātri atrast lādētāju.

Kalti misiņa ķermeņa

Vienkāršotas formas, visu misiņa ķermeni ne tikai runāt par kvalitatīvu ierīce, bet arī veicina labāku siltuma izkliedi.

Augsts rādītājs

Iebūvēts smart control chip Xiaomi Mi automašīnas lādētājs veic smart enerģijas sadale starp saistītām ierīcēm un kontrolē to pašu temperatūru, pat strādājot ar augsta sprieguma.

Piemērots dažādām automašīnām

Metāla atsperi kontakti un saspringts izkārtojums ļauj jums, lai izveidotu savienojumu Xiaomi Mi automašīnas lādētāju, lai dažādu cigarešu kontaktspraudņi un barošanas avotus, tajā pašā laikā, ierīce var strādāt no spriegums 12/24 V.

Tagi: kamera siaomi, oficiālais xiaomi, pod xiomi, 4x lcd, auto lādētājs usb, ukitson rj45, dc 5v 1.5 lādētāju, 12v 7a ac adapteris, usb vape lādētāju, auto pd.

Datu lapa

Atbalsta ātrās uzlādes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmēri
Modelis
Vairākas Izejas Saskarne 2
Izejas
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Izejas Strāva
Skaits savienotāji
Garantijas laiks
Ieejas parametri
Savienojuma Tips
Krāsa
Jauda

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Auto uzlādes Xiaomi automašīnas lādētājs 18W

Auto uzlādes Xiaomi automašīnas lādētājs 18W

Saistītie Produkti: