Jauns Izpārdošana
120ml Šķidruma Keramikas Izsmidzināšanas Pārklāšanas Auto Nano Pārklājums Vasks, Auto Remonts Pulēšanas, Vasks, Anti Skrāpējumiem, Krāsas Aprūpes Keramikas Pārklājumu Aģents Skatīt lielāku

120ml Šķidruma Keramikas Izsmidzināšanas Pārklāšanas Auto Nano Pārklājums Vasks, Auto Remonts Pulēšanas, Vasks, Anti Skrāpējumiem, Krāsas Aprūpes Keramikas Pārklājumu Aģents

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.00

-28%

€4.17

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Scratch Remonts: auto krāsas nesatur pildvielas vai vasks.To var noņemt, oksidācijas, skrāpējumiem un turbulence, nesabojājot krāsu!Tas pat rada gandrīz nekādu putekļu!

2. Izturīgu aizsargslāni: Augstas veiktspējas pārklājumu var aizsargāt izskatu jūsu automašīnu, kas veido pārklājumu, kas ir tikpat spīdīgi kā jauns, un veido pārklājumu, kas pēc pārklājumu, lai atjaunotu krāsu, lai tās rūpnīcas stāvokli.

3. Uzlabot Cietība: Pēc smidzināšanas, automašīnu krāsas var veidot aizsargājošu slāni, samazinātu vai izvairītos no skrāpējumiem, kas rodas no ārējiem spēkiem, un samazināt krāsas bojājumus.

4. Self-tīrīšanas Veiktspēja: Putekļiem, netīrumiem un citiem plankumiem ir viegli ievērot, krāsu, virsmu, padarot krāsas virsmas netīrs.Pēc krāsošanas, tas ir lotus leaf efektu un uzlabo pašattīrīšanās un hydrophobicity no krāsas virsmas.

5. Laba Ērtības: Vienkārša divu posmu piemērošanu, tikai aerosolu un birstīti ar gludu virsmu.Augsta temperatūras izturība, nav apdegums zīmes, var efektīvi pretoties oksidācijas un krāsas izmaiņas, ko izraisa augsta temperatūra pēc krāsošanas, un padara krāsas spilgtākas.

Specifikācijas:

Materiāls: polysiloxane un citu nano materiālu, utt.

Cietība: 10H

Pārklājuma biezums: par 30um

Spīdums: spīdīgs kā spogulis, ar lielisku spīdumu

PH pielaides: PH2-12

Karstuma izturība: līdz 760℃

Patēriņš: 120ML

Pudele izmērs: 14*3CM

Kā Lietot:

1. Labs stāvoklis pārklājumu;

2. Izsmidziniet produktu uz nostāju pārklājumu;

3. Noslaukiet to ar dvieli un atstājiet to uz 3 minūtēm.

Iepakojuma Saraksts:

1 x Nano Pārklājums Vasks

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)

Maksājums :

• Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT, Bankas Pārskaitījums , QIWI Maku, WebMoney , Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.• Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma• Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

• Klientu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi.• Lūdzu, atstāt uz 1 minūti, lai sazinātos ar mums, PIRMS jūs atstāt sliktu atsauksmju, mēs atrisinātu problēmu, pozitīvi un darīt visu, ko varam, lai jūs pārliecināta,• ja ir kāda problēma ar jūsu pirkumu.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi laikā holidaysOur Misiju:1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: 9h auto šķidrā stikla, auto krāsas aerosols, auto laba, auto uzlīme, auto scratch remonts nano liquid spray, Auto Nano Remonts Spray, Poļu, nano spray ūdensizturīgs, auto polijas machin, auto nano spray.

Datu lapa

Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
spīdums spīdīgs kā spogulis, ar lielisku spīdumu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Siltuma Pretestība līdz 760℃
Postenis Apjoms 120ml
1. tipa Auto Scratch Remonts Spray
5. tips Keramikas Hidrofobās Pulēšana
6. tipa Automašīnas krāsu pārklājumu
2. veids Nano pārklājums aģents
Postenis Svars 130g
Īpašas Pazīmes Apvalka
3. veids auto scratch remover
Pārklājuma Biezuma par 30um
4. tips Auto Vaska Pārklājums
Modeļa Numurs Nano pārklājums aģents
Piliens kuģniecība Atbalsts

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

120ml Šķidruma Keramikas Izsmidzināšanas Pārklāšanas Auto Nano Pārklājums Vasks, Auto Remonts Pulēšanas, Vasks, Anti Skrāpējumiem, Krāsas Aprūpes Keramikas Pārklājumu Aģents

120ml Šķidruma Keramikas Izsmidzināšanas Pārklāšanas Auto Nano Pārklājums Vasks, Auto Remonts Pulēšanas, Vasks, Anti Skrāpējumiem, Krāsas Aprūpes Keramikas Pārklājumu Aģents

Saistītie Produkti: