Jauns Izpārdošana
3D Visas Kārtas Miega Spilvenu Mākoņi Daudzfunkcionāls Spilvens Gulēšanas Olu Spilvens Skatīt lielāku

3D Visas Kārtas Miega Spilvenu Mākoņi Daudzfunkcionāls Spilvens Gulēšanas Olu Spilvens "Memory Foam" Soft Kakla Spilvens Atbrīvot Spiediena Instruments

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.38

-44%

€29.78

Kopīgot

Vairāk informācijas

3D Visas kārtas Mākoņi Daudzfunkcionāls Spilvens Gulēšanas Olu Spilvens "Memory Foam" Soft Kakla Spilvens Atbrīvo Spiedienu ATZĪMĒJA: Sveiki Dropshopping Šis produkts ir ļoti noliktavā, esiet droši pirkt!Mēs kuģis 48 stundu laikā Mēs jums to piegādāsim pa ātrāko piegādes metodi.UPS piegāde uz ASV 4-7 dienu laikā 4-7 dienu laikā , sasniegt LIELBRITĀNIJĀ, Vācijā, Francijā, Itālijā, Spānijā, ES valstīm ar 4px līnijas ... 14 līdz 20 dienām Epacket, lai Kanāda, Austrālija, LIELBRITĀNIJA, ASV, Ja jums ir nepieciešams vairāk Dropshopping produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, Mana WhatsApp / WeChat / Skype: +86 15779892056 Palikt veseliem!Pieejami no noliktavas , krājumu ir ļoti pietiekams, piegāde 48 stundu laikā pēc veiksmīga maksājuma saņemšanas!Varat būt drošs, ka vienkārši nopirkt to un to mēs darīsim tikai naudas sodu par jums Mēs garantējam, ka katrai ierīcei tiek veiktas stingras pārbaudes pirms izvešanas no rūpnīcas, tāpēc visiem produktiem, kas var garantēt 100% augstas kvalitātes pirms nosūtīšanas, pretējā gadījumā, lūdzu, kompensāciju!Tāpēc nav jāuztraucas par kvalitāti.Lētāko cenu, augstu kvalitāti!lai tagad! !! !!

Funkcijas:

1. Atbalsta Olu Rievām Dizains: Rezultātā rievas centrā tā pieder un atbalsta galvu un kaklu ideāls augstums guļ.Tikmēr augstākās līknes, kas ieskauj šo rievas palīdzēs saglabāt jūsu galvas un kakla šajā ērtu stāvokli, tāpēc tie nav valstīties par un kļūst stīvs vai sāpīgs.

2. Mīksts un Ērts Autonoma Spilvens: Ar Visu kārtu Miega Spilvenu, jums ir lielāka iespēja justies kā tad, ja esat iestatījis to uz leju uz mīksta mākoņi no ērta materiāla, kas var atbalstīt jūsu galvas un kakla, pleciem visu nakti.

3. Elpojošs: Šī Miega Spilvens ir tik labi vēdināmā, ka tas nebūs jums karstu un nosvīdis, kamēr jūs miegu.

4. Piemērots visu Miega Stāvokli: Tas nav nepieciešams, ka jums palikt uz muguras, tā kā spilvens uzņemt pusē gulšņi un kuņģa gulšņi, pārāk.Pēc tam, kad esat noteikto un ir izvēlēti jūsu miega stāvoklī, spilvenu sāks uzmanīgi jāatbilst formas galvu un augšējo ķermeņa daļu.

5. Apgulties Skaņas Miega: Visas kārtas Miega Spilvens šūpuļa un atbalsta galvu un kaklu ar vienmērīgi izkliedēt svaru tām ķermeņa daļām, visā jūsu spilvena.Praktiski visās sliežu koka gulšņi, tas uzlabos jūsu komforta līmeni, kā jūs gulēt, un tādējādi palīdzēt jums gulēt mierīgi.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Nosaukums: Visu kārtu Miega Spilvens

Izmērs: 55x33x10cm±0.5%

Spilvendrāna: 60x35cm±0.5%

Pildījums: polistirola (putuplasta filtrs krelles)

Spilvendrāna: poliestera šķiedras, spandex

Ietilpst: Spilvens+spilvendrāna+maisiņš

Izmantojot Metodes

1. Ielieciet to spilvendrāna;

2. Novietojiet spilvenu uz jūsu gulta;

3. Apgulties un novietot savu galvu uz apaļā rievām, tā centrā.

1 x Miega Spilvens

1 x spilvendrāna

1 x maisiņš

Tagi: spilvena gulēt, raibs dīvāns, polistirola olas, krāsas, pildītās olu, olu spilvens, spilvens gulbis, spilvens ragana, ortopēdisks spilvens, polistirola olu formas, daudz olu polistirola.

Datu lapa

Modeļa Numurs miega spilvens
Iestatīt Tipu No
Diegu Skaits 400TC
Modelis Tips Cietie
Auduma Skaits 80
Forma Izliekta
Materiāls Polistirola
Uzpildes Polistirola
Izmantošana Gultas piederumi
Svars 0-0.5 kg
Daļa Kakla

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3D Visas Kārtas Miega Spilvenu Mākoņi Daudzfunkcionāls Spilvens Gulēšanas Olu Spilvens

3D Visas Kārtas Miega Spilvenu Mākoņi Daudzfunkcionāls Spilvens Gulēšanas Olu Spilvens "Memory Foam" Soft Kakla Spilvens Atbrīvot Spiediena Instruments

Saistītie Produkti: