Jauns Izpārdošana
Hoverboard 10 Collu Electric Motorolleri Visurgājējs Diviem Riteņiem Pašbalansa Scooter Līdzsvaru Skeitborda Bluetooth+Tālvadības Taustiņu+Soma Skatīt lielāku

Hoverboard 10 Collu Electric Motorolleri Visurgājējs Diviem Riteņiem Pašbalansa Scooter Līdzsvaru Skeitborda Bluetooth+Tālvadības Taustiņu+Soma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€168.54

-10%

€187.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mēs nosūtīt 10 collu hoverboards no AK noliktavā, tad piegāde ir ap 2-5 darba dienu laikā.Elektriskā Motorolleri 10" Hoverboards der visiem vecumiem.

Specifikācijas:

* Līdz 1-2 stundas brauciena laiku no 2 stundu uzlādes

* Maksimālais Ātrums: 8-12 km/h | Min svars: 20 kg | Max svars: 120kg | Max slīpums: 15 grādi

* Valdes Svars: 13.3 kg | Izmēri: 71,5 cm x 35 cm x 36 cm (L x W x H)

* Riteņu Izmērs: 10 ar cietām riepām

* 350W x 2 = 700 W Motora Jauda

* Iebūvēts Bluetooth skaļruni, mūziku kustībā

* Sānu LED apgaismojums

Komplektā Ietilpst:

1 x Automātiskais Līdzsvaru Elektriskā Unicycle Motorolleri

1x CE Apstiprināts drošu Lādētāju

1x angļu Lietotāja rokasgrāmata

1 Gads garantija

Ja jūs atbilstat šīm problēmām:

* Hoverboard nav līdzsvaru

* Hoverboard kratīt sevi

* Hoverboard var būt skaņu

* Hoverboard palaist aplis

Lūdzu, mēģiniet atiestatīt hoverboard sistēma, kas, parasti, ka tiks darbiem, ja ne, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.

10 Collu Smart Diviem riteņiem Līdzsvaru Hoverboard Liesmu Sarkanā ir labākais pastaigu tools.By tā, jūs varat atrast arī īpašs Līdzsvars Hoverboard tostarp Transportlīdzekļu ar gaismas un LED.Visi mūsu produkti tiek apstiprināta ar CE&RoHS.Testēts un Pārbaudīts kā 100% drošs.

Priekšrocības Divi riteņi Balancebalance Hoverboard veic ātru un intuitīvu darbību.Tikai dažu minūšu laikā, jūsu Hoverboard, un jūs esat viens.Šis jaunā veida elektriskie skeitborda sniedz jums ārkārtas sajūtas.

10 Collu Smart Līdzsvaru Hoverboard strādā ar integrēto žiroskopiskā sistēma.Rock jūsu ķermeņa, un jūs vajadzīgajā virzienā: paliecās uz priekšu, tā attīstību; iztaisnot uz augšu, tas palēnina; liesās atpakaļ, tas kustas atpakaļ (līdz ar to angļu nosaukumu "pašbalansa Diviem Riteņiem Scooter").

Cilvēki, kas jaunāki par 14 vienmēr būtu uzrauga pieaugušais.

Kad izjādes hoverboard, jums draud nopietnas traumas no kontroles zaudēšanu, sadursmēm un kritieniem.Lai samazinātu ievainojumu risku, braucējs, vienmēr jāvalkā ķivere un citas ķermeņa aizsardzību, piemēram, ceļgalu un elkoņu aizsargi.Jums ir izlasīt un ievērot detalizētu instrukciju rokasgrāmatu.

Visi mūsu līdzsvaru valdēs un lādētājus, kas ir izmēģinātas un pārbaudītas ilgā laika periodā, un mums nav nekādu problēmu.Viņi arī nāk ar visām drošības dokumentāciju un ir rūpīgi pārbaudītas ar neatkarīgas Eiropas drošības testēšana iestādēm.

Ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis LED darbojas, kad ieslēgta un tur acumirklis saskaņā ar aizsardzības apstākļos.

Balss Trauksmes Iepīkstas, kad ieslēgta un tai ir zems akumulatora kapacitāte

Kā atiestatīt hoverboard:

1. Pārliecinieties, vai hoverboard ir izslēgta, un hoverboard ir uz vietas jānolīdzina.

2. Turiet nospiestu barošanas pogu uz 20 sekundi un atlaidiet.

3. Pēc hoverboard ir izslēgts, ieslēdziet to atpakaļ un pārbaudītu to.

4. Vai jūs redzat zaļo loku pusē hoverboard, kad jūs soli uz pedāļa?

Ja jūs redzat sarkano apli, lūdzu, dariet to atiestatīt vēlreiz.

Maksājumu * Mēs pieņemam apmaksu caur PayPal. * Maksājumu jāiesniedz 3 Dienu laikā no iegādes datuma. * Cenu noteikšanas ir līgums, Lūdzu, tikai iegādāties, ja jūs gatavojas. * Lūdzu, atstājiet piezīmi PayPal veicot maksājumu, ja jums ir kādi īpašo pieprasījumu (krāsu/izmēru). * Pasūtījumi tiks apstrādāti uzreiz un nosūtīts pašā dienā parasti (Darba Dienās), tā mēs neuzņemamies e-Pasts/Ziņojums piezīme pirms vai pēc Piegādes Detaļas * prece tiks piegādāta 3 darba dienas ar DHL pēc pilnas apmaksas saņemšanas. * Pircējam vajadzētu saņemt preci 3-5 darba dienu laikā pēc tam, kad pakete ir izsūtīta, Attālos apgabalos, nepieciešams 7-10 dienas.Rakstiet mums, ja ne saņemt preces pēc 14 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas nosūtīts. * Mēs tikai kuģis ar apstiprināto adresi PayPal maksājumu.Lūdzu, pārliecinieties, vai maksājumu adresi PayPal ir pareizs.Jebkurš, kas nav saņēmusi vienumi, ko izraisa spēkā neesošu adresi, kas reģistrēta uz PayPal nav mūsu pilnu kompensāciju vai nomaiņa politiku. * E-pasta paziņojumu nosūtīšanas tiks nosūtīts pircējam pēc tam, kad prece ir ievietojis. * Lūdzu, e-pastu mums, ja jūs nesaņemat mūsu e-pastu, pēc 3 dienu laikā no pilna maksājuma nosūtīšanas.Pārdošanas nosacījumi gadās, ka atgriešanās ir pieprasījums, visu atdevi, ir jāietver visi sākotnējie elementi veselas, atkārtoti tirgus stāvoklī, oriģinālajā iepakojumā, ieskaitot rokasgrāmatas, garantija, veidlapas, utt.Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas, kas rodas kuģniecības produktu atpakaļ.Par Mums, Ja jums ir kādi jautājumi vai bažas par savu pasūtījumu, lūdzu, rakstiet mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu visiem e-pastu 24 stundu laikā.Tomēr, ne e-pastu tiks atbildēja, brīvdienās vai svētku dienās.Lūdzu, līdz 48 stundas kavēšanās saņemt mūsu reakcija pēc tam, kad garās brīvdienas, vai brīvdienas.Lūdzu, sazinieties ar mums rezolūcijas, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs cenšamies, lai sniegtu vislielāko pakalpojumu un nes lielāko gandarījumu visiem mūsu klientiem.Sazinieties ar Mums Mēs strādājam no pirmdienas līdz sestdienai.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.Mums nav darbu brīvdienās un svētku dienās.Ja jūs esat iegādājies no mums svētku laikā mēs lūdzam, lai jūs būtu nedaudz pacietības.Mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu tiklīdz mēs atgriežamies pie darba.

Tagi: hoverboard stick, elektriskā howerboard, offroad skeitborda, ul hoverboard akumulators, hoverkart, electr motorollera, trotinette, hoverboard, scooter sym, gāzes electric motorolleri.

Datu lapa

Uzlādes Laiks 2 stundas
Izmēri 71.5*35*36 cm(L*W*H)
Kuģa Svars 13.3 kg
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls ABS+PC
Maksimālais slīpums 15 grādiem
Uzlādes Spriegums AC110-240V 50-60Hz
Attālumā vienu Jauda 10 - 30 km
Rāmja Materiāls Alumīnija/Leģēta
max svars 120 kg
Spriegums no Akumulatora 36v
Visjaudīgākais 500W(satur)-1000W(nav ietverti)
Strāvas Padeve Litija Akumulators
Sertifikācija CE&ROHS
Riepas 10 collu
Akumulators 36v
Izmantojot temperatūra 10-30 temperatūra
Min svars 20 KG
Aksesuāri Bluetooth+Tālvadības Pults+Soma
krāsa melna/sarkana/melna/zila
Max Ātrums 8-12 km/h
CE Sertifikācija
Veids Divi Riteņi
Jauda > 500w

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Hoverboard 10 Collu Electric Motorolleri Visurgājējs Diviem Riteņiem Pašbalansa Scooter Līdzsvaru Skeitborda Bluetooth+Tālvadības Taustiņu+Soma

Hoverboard 10 Collu Electric Motorolleri Visurgājējs Diviem Riteņiem Pašbalansa Scooter Līdzsvaru Skeitborda Bluetooth+Tālvadības Taustiņu+Soma

Saistītie Produkti: