Jauns Izpārdošana
Par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru Pro 3GB LCD Displejs, Touch Screen ar Rāmi Digitizer Montāža Nomaiņa Nomainiet Daļu Skatīt lielāku

Par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru Pro 3GB LCD Displejs, Touch Screen ar Rāmi Digitizer Montāža Nomaiņa Nomainiet Daļu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€17.03

-2%

€17.38

Kopīgot

Vairāk informācijas

Saderīgs:

par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru 3GB+32GB par Xiaomi Redmi Y1 3GB+32GB

Iezīmes: mēs pārdodam 100% Jauni augstas kvalitātes lcd visā tirgū.Visi LCD mums būs pārbaudītu to, pirms sūtījuma, to apstiprinātu ir augstākās kvalitātes.Ir daudz veidu, kvalitāti, LCD tirgū, mēs apsolām mūsu lcd ir bez miruši pikseļi, nulles.Lielu krājumu, mēs nosūtīsim no 24 darba stundas.

Q&A:

Q: Ko modelis ir saderīgs tas, ka?

A: Tas ir derīgas Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru/ Redmi Y1.

Q: Kāda starpība ar rāmi un bez rāmja?

A: "ar Rāmi" nozīmē to, ka mēs uzstādīsim lcd vidū rāmis ar jums, tad jums nav nepieciešams, lai novērstu savu veco vidū, rāmi, lai instalētu ar LCD Displeju, bez Rāmja, tā ir vieglāk, lai jūs varētu instalēt LCD.Ja jums bez jebkādas pieredzes aizstāt lcd, mēs iesakām, ka jums lūgt palīdzību jūs vietējo remonts veikals.

Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt paku?

A:

※ Tas ir nepieciešams un svarīgs, lai uzņemtu video, kad jūs izkravāt paketē, un tā būs derīga pierādījumiem, ja jūs saņemsiet bojātu lcd.

※ Tas ir arī svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu lcd un veikt video pirms instalēt uz jūsu mobilo tālruni, ja tas ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, mēs varam aizstāt šķidro kristālu displeja, lai jūs brīvu.Ja jums ir instalēt uz jūsu tālruni, tas nav viegli noņemt, ja jūs noņemt to, tas viegli salauzt.

Q: vai tā Ir atbalsta vairumtirdzniecības?

A: Jā, Mēs esam gatavi, lai būtu ilgtermiņa sadarbību ar jums, ja jums ir vairumtirdzniecības klientu, aicināti uzdot mums labākās cenas, mēs apsolām, produkta cenu un loģistikas cenas būs labākais.

Iepakojumā: 1*par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru/ Redmi Y1 LCD Displejs 1*Rīki

Tagi: sērijas ipad, displeja mi, ņemiet vērā, pro, grāmatu gadījumā xiaomi redmi 5. piezīme pro, pikseļu ekrāna 4a, redmi, ņemiet vērā, 5.a ministru touch, gadījumā, led s20, 7 lcd touch, xiaomi redmi, ņemiet vērā, 10x 5g, xiaomi kopas, ņemiet vērā, 8 pro, redmi 6. piezīme pro flex lcd.

Datu lapa

QC Testa un QC pirms nosūtīšanas
Saderīgs par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru/ Redmi Y1 3GB 4GB
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
1. tipa Tikai LCD bez vidū rāmja
Ekrāna Izšķirtspēja 1280x720
Multitouch
Rezolūcija 720 x 1280 pikseļi, 16
Modeļa Numurs par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru/ Redmi Y1 3GB 4GB
2. veids LCD ar vidēju rāmis
LCD Komplekts
Saderīgu Zīmols Xiaomi
Veids IPS LCD capacitive touchscreen, 16M krāsas
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Izmērs 5.5 inches, 83.4 cm2 (~71.5% screen-to-body ratio)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru Pro 3GB LCD Displejs, Touch Screen ar Rāmi Digitizer Montāža Nomaiņa Nomainiet Daļu

Par Xiaomi Redmi, Ņemiet vērā, 5.A Ministru Pro 3GB LCD Displejs, Touch Screen ar Rāmi Digitizer Montāža Nomaiņa Nomainiet Daļu

Saistītie Produkti: