Jauns Izpārdošana
Sienas Karājās Spogulis Boho Sienas Mākslas Rotājumu Apaļš Spogulis Ar Bārkstīm Kosmētikas Spoguļi Daudzdzīvokļu Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā, Mājas Dekoru Skatīt lielāku

Sienas Karājās Spogulis Boho Sienas Mākslas Rotājumu Apaļš Spogulis Ar Bārkstīm Kosmētikas Spoguļi Daudzdzīvokļu Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā, Mājas Dekoru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.70

-14%

€10.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

Aizzīmju Punktiem:

1、Ideāls Mājas Dekori: Šis rokām austs gobelēns aplauzums spogulis pasākumus, par 34cm/13.39 in ārējais diametrs apmēram 15cm/5.91 in iekšējo diametru, kas ir ideāls telpu dekorēšana.

2、Augstas Kvalitātes Materiāliem: Šis spogulis ir izgatavots no mīksta kokvilnas virves un stikla spoguļi nevis akrila materiāls.

3、Vairākiem Mērķiem: spogulis ir viegls, kas var pakārt pie sienas, aiz durvīm, uz koka utt.Šis spogulis, kas ir skaistas un praktiskas.

4、Padara Telpu Gaišāku: Jūs varat viegli atspoguļo apkārtējo gaismu, padarot jūsu mājas gaišāku un plašāku.

5、Sienas Mākslas Telpā: Piemērots zāles, foto aksesuārus, guļamistabas, būs pievienot siltumu un saldums uz vietas.

Funkcijas:

Ideāls Mājas Dekori: Šis rokām austs gobelēns aplauzums spogulis pasākumus, par 34cm/13.39 in ārējais diametrs apmēram 15cm/5.91 in iekšējo diametru, kas ir ideāls telpu dekorēšana.

Augstas Kvalitātes Materiāliem: Šis spogulis ir izgatavots no mīksta kokvilnas virves un stikla spoguļi nevis akrila materiāls.

Vairākiem Mērķiem: spogulis ir viegls, kas var pakārt pie sienas, aiz durvīm, uz koka utt.Šis spogulis, kas ir skaistas un praktiskas.

Padara Telpu Gaišāku: Jūs varat viegli atspoguļo apkārtējo gaismu, padarot jūsu mājas gaišāku un plašāku.

Sienas Mākslas Telpā: Piemērots zāles, foto aksesuārus, guļamistabas, būs pievienot siltumu un saldums uz vietas.

Plaša Pieteikumi: Piemērots Ziemassvētku, dzimšanas dienas ballītes, bērnu dušas, kāzām vai citiem svētkiem.

Specifikācijas:

Materiāls: kokvilnas virve + stikla spogulis

Izmērs(aptuveni): ārējais diametrs 34CM/13.39 jo, iekšējais diametrs 15CM/5.91 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Karājas Spogulis*1 (tostarp nekustamā stikla spoguļi)

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: boho paklāju, boho rotaslietas, spogulis kabatas, spogulis vintag, ika sienas spoguli, miracullum sienas uzlīmes, rokasgrāmata spogulis, macram, boho dekori, dekoru spogulis sienas.

Datu lapa

Modeļa Numurs Roku darbs gobelēns aplauzums spogulis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Forma KĀRTA
Materiāls

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sienas Karājās Spogulis Boho Sienas Mākslas Rotājumu Apaļš Spogulis Ar Bārkstīm Kosmētikas Spoguļi Daudzdzīvokļu Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā, Mājas Dekoru

Sienas Karājās Spogulis Boho Sienas Mākslas Rotājumu Apaļš Spogulis Ar Bārkstīm Kosmētikas Spoguļi Daudzdzīvokļu Dzīvojamā Istabā, Guļamistabā, Mājas Dekoru

Saistītie Produkti: