Jauns Izpārdošana
Sveika, Pasaule Banner,Baby Dušas Zīme Fons,Meitene, Zēns 1. Dzimšanas dienu Apdare,Zelta/Sudraba Mirdzums Bērni Puse Rotājumi Supplie Skatīt lielāku

Sveika, Pasaule Banner,Baby Dušas Zīme Fons,Meitene, Zēns 1. Dzimšanas dienu Apdare,Zelta/Sudraba Mirdzums Bērni Puse Rotājumi Supplie

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.00

-4%

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

REGULĀRA IZMĒRA ► Standarta izmēra burtiem, apm. 3.5"-7", garš, atkarībā no burtiem.

► VISI burti ir ar mazajiem burtiem

► Melna/Zelta/Skaida/Rozā/Zils/Sarkans/Magenta Spīguļi, no vienas puses, ciets balts, no otras

► Nāk viena garuma uz Balta Auklas

► Es varu atstāt jums daudz garumā, galos, lai viegli karājas.

Paziņojums: (Lūdzu, manuāla mērīšana, kļūdas 0.5-1cm)

Krāsas var nedaudz mainīties uz monitora iestatījumi

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājums:

Mēs pieņemam kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu un bezsaistes maksājumu.jūs varētu izvēlēties vienu no viņiem par to jāmaksā.

Piegāde:

Mums ir daudz pārvadājumi.mums piegāde ar DHL, EMS, honkongā post ,singpost, swisspost, ceļazīmju kuģniecības utt..Diapazonā no bezmaksas piegāde, Mēs izvēlēties citu piegādes saskaņā ar dažādām valstīm, lai nodrošinātu visātrāko produktu, lai jūsu rokas.

Atgriešanās Polity:

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar informāciju, kas saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā no dienas, kad saņemts pasūtījums.jums būtu jāmaksā papildu maksa.un lūdzu, ņemiet priekšmetus atgriežas saglabātu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes:

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.mēs patiešām ceram, ka jums tas patīk.ja jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, e-pastu mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums pa 24 stundām.

Sazinieties ar mums:

Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies!

Tagi: 1. dzimšanas dienu dekori, sveiki nedēļas nogalē, 1. dzimšanas dienu decoratios, christen, banner dzimšanas diena, 1. dzimšanas dienu, meitenes mini, hello kitti, cardstock papīra karšu pieņemšanas, jaundzimušajam, varavīksnes, groot bērnu duša.

Datu lapa

Produkta Klasifikācija Baneri
Zīmola Nosaukums Varavīksnes Meitene
Materiāls Spīguļi, Cardstock
Godu Puse
Modeļa Numurs Sveika, Pasaule Banner

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sveika, Pasaule Banner,Baby Dušas Zīme Fons,Meitene, Zēns 1. Dzimšanas dienu Apdare,Zelta/Sudraba Mirdzums Bērni Puse Rotājumi Supplie

Sveika, Pasaule Banner,Baby Dušas Zīme Fons,Meitene, Zēns 1. Dzimšanas dienu Apdare,Zelta/Sudraba Mirdzums Bērni Puse Rotājumi Supplie

Saistītie Produkti: