Jauns Izpārdošana
10pcs/daudz Rūpnīcas Piegādes 1560mAh Akumulators iPhone 5S 5GS Patiesu nulles cikla nomaiņa remonta daļas 5S-A Skatīt lielāku

10pcs/daudz Rūpnīcas Piegādes 1560mAh Akumulators iPhone 5S 5GS Patiesu nulles cikla nomaiņa remonta daļas 5S-A

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€30.28

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tas ir ļoti populārs akumulatoru, kāpēc? 1.Iebūvētais akumulators ir litija polimēru akumulators.Tā pieņem jaunu nulles cikla-tipa baterijas core un importēto IC, kas ir droša un eksplozijas izturīgs un videi draudzīgs.

2.zema spiediena iesmidzināšana molding integrētu procesu var nodrošināt, maksimālais apjoms akumulatora kapacitāte, un tajā pašā laikā sasniegtu mērķi akumulatoru, triecienizturīgs, anti-off metināšana, anti-oksidācijas un strukturālo stabilitāti.

3.Vairāku punktu savienojuma procesu rāmja var pielāgot saskaņā ar klientu prasībām, lai apmierinātu dažādu tirgu.

4.Viedās aizsardzības tehnoloģija precīzi kontrolē pārmaksas, overdischarge, pārslodzi, pārkaršanu un īssavienojumu aizsardzība, lai uzstādītu otrajā drošības aizsardzības barjeru lietotājiem.

5.Litija-jonu baterijas ir bez kaitīgu vielu, piemēram, dzīvsudrabs, svins un kadmijs, un nodrošināt lietotājus ar trešā drošības aizsardzības barjeru.

6.Nekustamā standarta jauda, sākotnējo kvalitāti, stabils un izturīgs.

Mūsu akumulators ir rūpnīcas tiešā tirdzniecība, liela noliktavas, rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas, par pieņemamu cenu, mēs strādājam pie kvalitātes un pakalpojumu, mūsu mērķis ir panākt ilgtermiņa partneri

Ja jūs sadarboties ar mums uz ilgu laiku, Jums būs vairāk pārsteigumi!

Jums ir nepieciešams zināt dažas zināšanas par mobilo baterijas:

Vienvārdsakot, mobilais akumulators sastāv no trim daļām:

1. Akumulators (šūnu)

2. Aizsardzības pārvalde (PCM)

3. Elastīgu kabeli.

Akumulatoru un aizsardzības plāksne j noteikt labu veiktspēju, akumulatora, un, šūnu un kodolu tiek vērtēti mAh.Lielāka jauda nozīmē augstāku mAh.Aizsardzības plāksne ir tāda pati kā krāns.Tā kontrolē strāvu un spriegumu.Tomēr, ja PCM valdes neiziet mērījumu IC, tā nevar pienācīgi kontrolēt pašreizējo, kas ir iemesls, kāpēc daži klienti sūdzas, ka enerģijas patēriņš ir tik ātri.Tādēļ klientiem ir nepieciešams zināt, kā atšķirt kvalitatīvu no PCB kuģa akumulatoru, citādi var domāt, ka visas baterijas ir vienādi.

Mums ir trīs dažādas kvalitātes bateriju tipus:

1.AAA Kvalitāte (100% Oriģināls Akumulators) --ražotas 2014 vai 2015. Nekad nevar izjaukt.Pacēlies no Jauna tālruni vai ieguva no kā tā ir no iepriekšējā posma.Katrai Akumulatoru baterijai ir dažādi bateriju sērija num un citu šūnu sērijas num.QR kods uz muguras akumulatoru var skenēšana, i-nigma(APP).Kad jūs izjaukt akumulatoru, jūs redzēsiet PCM un Šūnu ir lāzeru metinātas, un no Šūnas uz PCM un PCM, lai flex kabelis nav nekādu pieslēdz zīmi.Ir patīkami izskatu

2.AA Kvalitāte (Augstākās Kvalitātes) --Ražotas 2017. vai 2018. gadā, samontēti ar ASV TexasInstruments IC uz PCM valde.Tas ir labākais, rezerves akumulatoru 6 Plus.Maded 100% Kobalta nav Ni, Co, Mn(4:4:2) materiāla.Visas baterijas ir darīts ar jaudu vērtēšanas process, lai pārliecinātos, ka akumulators ir ar pilnu Jaudu .

3.Kvalitātes (Parasta Kvalitāte) --Ražotas 2017. vai 2018. gadā, Parastās kvalitātes šūnu samontēti ar Kopiju PCB kuģa.Nulles Cikls.Visas baterijas ir darīts ar jaudu vērtēšanas process, lai pārliecinātos, ka akumulators ir ar pilnu Jaudu .300-500 Ciklu dzīvi. 0 Ciklu.Neatural drukāšanu.Ideāls izskats.

Pievērsiet Uzmanību : 1. Aizsargātu piegādes laiks---visiem klientiem, ja jūs neesat saņēmis paketi pirms aizsardzības termiņa beigām laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai paplašinātu kārtību aizsardzības laikā. 2.Piegādātāja Pakalpojumu---Mēs esam godīgs un atbildīgs piegādātājs,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas klientu drauga problēmas, un likt jums 100% laimīgs un apmierināts mūsu veikalā visbeidzot. 3.Nav Strīda, & Nav Negatīvas---Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atvēršanas strīdu vai atstājot Negatīvas atsauksmes par jebkurām problēmām,pieņemsim, saglabāt labas biznesa attiecības. 4.Klientu Atbalsta---Mūsu bizness ir saistīts ar jūsu atbalstu,tāpēc, ja jūs esat laimīgs un apmierināts mūsu veikalā,lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznes,daudzas pateicīgs.Mēs kuģis kā šis Produkts Funkcijas

Sakarā ar to īpašībām un drošību akumulators, jaunas kājām jaudas zīmola akumulatora un

importēto IC, pieredzi mobilā tālruņa akumulators attīstības un ražošanas daudzus gadus!

Rūpnīcas taisni mati!

Mūsu attieksme: Veikt katram pircējam nopietni, katru pasūtījumu; Veikt katru problēmu, nopietni; Sirsnīgu pakalpojumu, sirsnīgu sadarbību!Ja jums atrast jebkuru problēmu pēc tam, kad saņemts akumulators, lūdzu, neatveriet strīdu, sazinieties ar mums šajā laikā, mēs atrisinātu problēmu programmā pirmo reizi, Dod jums labu apkalpošanu

Tagi: adl iphone akumulators, automāti iphone 6s akumulators, hm67, augstu apkakli sievietēm, iphone f 5s akumulators, iphone vadītāja akumulators, iphone 6s akumulatora cilnes, iphone akumulatora elektronikas, dste iphone 5s akumulators, hisense er.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums XDOU
Kvalitātes Sertifikāciju ce
Oriģināla, vai Ne Saderīgs
Akumulatora Kapacitāte(mAh) 1301mAh-1800mAh
Modeļa Numurs 5S

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

10pcs/daudz Rūpnīcas Piegādes 1560mAh Akumulators iPhone 5S 5GS Patiesu nulles cikla nomaiņa remonta daļas 5S-A

10pcs/daudz Rūpnīcas Piegādes 1560mAh Akumulators iPhone 5S 5GS Patiesu nulles cikla nomaiņa remonta daļas 5S-A

Saistītie Produkti: