Jauns Izpārdošana
1 Gab Flaneļa Ilgi Spilvena Segums, Gulta Ziemas Mīksta Struktūra Spilvendrāna 120/150/180cm spilvendrānas Mājas Dekoru Skatīt lielāku

1 Gab Flaneļa Ilgi Spilvena Segums, Gulta Ziemas Mīksta Struktūra Spilvendrāna 120/150/180cm spilvendrānas Mājas Dekoru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.11

-30%

€16.10

Kopīgot

Vairāk informācijas

Materiāls: poliestera Audums Tips: flaneļa Izmērs: 120x47cm/150x47cm/180x47cm Funkcijas: 1. Mīksta un smalka flaneļa audums, ādas draudzīga un ērta, nodiluma izturīgs un izturīgs 2. Neredzams rāvējslēdzējs, elegants un viegli izjaukt un mazgāt 3. Nē pilling, bez rukuma, ne nieze, izturīgs. 4. Piemērots 120x47/150x47/180x47cm spilvens core, ja jūs vēlaties ļoti pūkains un pilnīgu iedarbību, jūs varat izvēlēties spilvenu kodols, kas ir 3-5cm lielāks nekā spilvena segums Pakete ietver: 1 x ilgi spilvendrāna (nav iekļauts spilvens core) lietošanas Instrukcija: 1. Ja tā zūd, nedaudz laikā pirmās mazgāšanas un mazliet pūka uz ūdens ir normāli. 2. Ja jums atrast papildu pavediens par spilvendrāna, tāpat sagriež ar šķērēm, tas neietekmē izmantošanu.Veļas Padomi: Mazgāt līdz 40°C, ne balināt, pakārt uz sausa, ne dzelzs, ne ilgu laiku mērcēšanas.Piezīme: spilvenu būtība nav iekļauti.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Tāpēc, ka rokas pasākums, tur ir 2-3 cm kļūdas, spilvens gadījumā.Tas ir normāli.Lūdzu, zināt to.

Mūsu priekšrocības audums ir spēcīgs, izturīgs, un, ja aprūpēti pareizi, būs ilgstoša.Mēs ražojam produktu ar labu kvalitāti prātā.Mēs strādājam, lai veidotu radošās produktiem, un mēs cenšamies uzturēt izcilu klientu servisu mūsu klientiem.Ja kāda iemesla dēļ neesat 100% pārliecināta, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Draudzīgs, izpalīdzīgs pārstāvis palīdzēs jums.Mums arī ir daudz citu lielisku gultas piederumi komplekti, laipni aicināti apmeklēt mūsu veikalu.Viss audums ir reaktīvais iespiesti,ne fedings,nav pilling,dos jums veselīgu brīvu dzīvi.

Tagi: kažokādas spilvens gadījumā 40x40cm, kustuv spilvena segums, misaki spilvens, bodi spilvens, melna ķermeņa spilvena segums, pilows vāciņu, dakimakura dxd, zīda spilvendrāna, vāks pilow, gadījumā spilvens.

Datu lapa

Modelis Tips Cietie
Iezīme Eco-Friendly
Auduma Skaits 50
Izmantošana slimnīca
Pakāpe A Kategorijas
Diegu Skaits 400TC
raksts Plain Krāsoti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Neķītrs Attēlu No
Technics Austs
Modeļa Numurs AG.QZH
Iestatīt Tipu No
Seksuāli Divdomīgs No
Stils Sarža
Veids Spilvendrāna
Materiāls Flaneļa

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1 Gab Flaneļa Ilgi Spilvena Segums, Gulta Ziemas Mīksta Struktūra Spilvendrāna 120/150/180cm spilvendrānas Mājas Dekoru

1 Gab Flaneļa Ilgi Spilvena Segums, Gulta Ziemas Mīksta Struktūra Spilvendrāna 120/150/180cm spilvendrānas Mājas Dekoru

Saistītie Produkti: