Jauns Izpārdošana
YCL-0806 Universāls priekšējais bamperis virsbūves komplektu, regulējams lūpu spoilers difuzoru BMW Toyota Honda Skatīt lielāku

YCL-0806 Universāls priekšējais bamperis virsbūves komplektu, regulējams lūpu spoilers difuzoru BMW Toyota Honda

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.62

Kopīgot

Vairāk informācijas

YCL-0806 Universāls priekšējais bamperis virsbūves komplektu, regulējams lūpu spoilers difuzoru BMW Toyota, Honda un funkcijas Materiāls: ABS krāsa: spilgti melna Izmēri: garums 67CM, augstums: 11.6 CM Specifikācijas: Vienu pāri, ar 10 skrūves, Svars: 850 grami (PP soma), 1350 grami (plus kastē iepakojumu) Gadījumā: kopīgs visiem modeļiem Uzstādīšana: skrūves fiksācija Uzstādīšanas pozīcijas: priekšējo buferi pakete:3 gabali / set Piezīme: 1.Mēs piedāvājam skaidrus attēlus, mērījumus, ja iespējams.Lūdzu, pārbaudiet, cik vien iespējams, lai pārliecinātos, ka objekts ir viens, ka jums ir nepieciešams. 2. Lūdzu atļaut 0.5-1 cm atšķirība, jo manuāla mērīšana.(1 inch=2.54 cm) 3.Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no saraksta attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni. 4.Apmācība nav iekļauta.Profesionāla Uzstādīšana Ir Ļoti Ieteicams!

Piegāde Detalizēti 1.Lūdzu, apstipriniet savu Adresi uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu,mēs nosūtīsim jums izstrādājumus, uzreiz pēc tam, kad maksājums ir saņemts. 2.Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot aviopastu;panākt, ka lielākajā daļā valstu within15-30 darba dienas.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat produktiem 45 dienām,un, lūdzu, sniedziet mums 3 darba dienu laikā, lai pārbaudītu nepiegādāts paketes un iemesls,Ja tā ir mūsu problēma,mēs atmaksāsim naudu, lai jūs.Maksājuma 1.Mēs pieņemam alipay,paypal,western union,TT šeit. 2.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA 3.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums izlasīt visu descriptiom un piekrīt, ka darījumu pirms pirkšanas.Atsauksmi 1.Mēs paļaujamies uz savu reputāciju un klientu apmierinātību, lai gūtu panākumus,tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums,lūdzu atstājiet labas atsauksmes mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu. 2.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem,un darīs visu iespējamo, lai jums palīdzētu. 3.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas,mēs saprotam, koncerti un neapmierinātību, jūsu var būt,un darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmas. 4.Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu uz vietas,mēs jums varam palīdzēt atrisināt šo problēmu.

Tagi: bufera sadalītājs, automašīnas priekšējais spoilers, priekšējais spoilers, e90 lūpu spoilers, yzfr, irlb3034, xxxx, lp133wh2, lūpu spoilers, veineda.

Datu lapa

Materiāla Tips ABS Plastmasas
Automašīnas Modelis FORD
Modeļa Nosaukums YCL-0806
Vienuma Tips Bamperi
Zīmola Nosaukums JIAX

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

YCL-0806 Universāls priekšējais bamperis virsbūves komplektu, regulējams lūpu spoilers difuzoru BMW Toyota Honda

YCL-0806 Universāls priekšējais bamperis virsbūves komplektu, regulējams lūpu spoilers difuzoru BMW Toyota Honda

Saistītie Produkti: