Jauns Izpārdošana
Jojobas eļļa liela vērtība, Simmondsia Chinensis Masāža ar rokām Darinātas Ziepes Skatīt lielāku

Jojobas eļļa liela vērtība, Simmondsia Chinensis Masāža ar rokām Darinātas Ziepes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.44

Kopīgot

Vairāk informācijas

Auksti Presēta Austrālijas jojobas eļļa (simmondsia chinensis) eļļa - izmantot kā papildus sejas krēmi, masāžas eļļas, vai kā greznu piedeva acu eļļu.Jojobas eļļu var arī lietot tieši uz ādas.Mazliet iet garu ceļu.Jojobas eļļa ir ķīmiski līdzīgs cilvēka sebum un var palīdzēt kā rieva gludāka.Tas ir arī ideāls kā roku, nagu un kutikulu kondicionētājs un brīnišķīga matu un galvas ādas poras.

Mēs piegādājam tikai Austrālijas pieaudzis & ražoti jojobas eļļas.Mūsu premium produkts ir 100% pure & ir ražoti bez siltuma vai ķīmiskām piedevām, kas izmanto tikai auksti nospiediet metodi, lai ekstrakts, jojoba eļļu no sēklām.

Jojobas eļļa ir pasakains antibakteriālas īpašības, un tā palīdz veicināt dinamiskas, veselīgu ādu, ko stabilizēt un uzturēt starpšūnu struktūru.Tas iekļūst dziļi ādā un palīdz uzturēt to mīkstu un elastīgu.

Lūdzu, ņemiet vērā, vēsāks laiks, jojobas eļļa var sacietēt.Vienkārši ievietojiet pudeli priekšā sildītājs vai iesildīšanās telpa un jojobas atgriezīsies, lai tās šķidrās konsistences.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties un jautājiet.Atbildes tiek sniegtas 24 stundu laikā, bet parasti daudz ātrāk.

Tagi: dabas bar ziepes, Rožu 10, ēteriskās eļļas plaukts, roku ziepes, jojobas, papīrs ziepes, kriketa, naftas vape, ziedu ziepes, jojoba eļļa.

Datu lapa

Ziepes Tips Paštaisītas Ziepes
Funkcijas Mitrinātu
NETO MASAS 50,100,200,1000 ml
Modeļa Numurs /
Daudzums 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Ziepes
Sastāvdaļas /

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jojobas eļļa liela vērtība, Simmondsia Chinensis Masāža ar rokām Darinātas Ziepes

Jojobas eļļa liela vērtība, Simmondsia Chinensis Masāža ar rokām Darinātas Ziepes

Saistītie Produkti: