Jauns Izpārdošana
Rokas Ķēdes Zelta Piepildīta Cēls Vīriešu, Sieviešu Aproces Jauns Dizains Skatīt lielāku

Rokas Ķēdes Zelta Piepildīta Cēls Vīriešu, Sieviešu Aproces Jauns Dizains

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.43

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mūsu princips: Labas Kvalitātes, Lēti, Cenas, Labākais Serviss!

Laipni lūdzam veikt pasūtījumu!dalīties ar jūsu mīlestību uz savu mīlestību cilvēki

Postenis Apraksts 24k Zeltu Pildīta Sieviešu Vīriešu Aproces Garums:21cm(8.3 collas) Platums:13mm Saglabātu Krāsu Uz Ilgu Laiku augstāko Pulēta/Novērst alerģiju/Smalks Darbs pavisam jaunu,piegāde bezmaksas,ar dāvanu kaste, Kas ir piepildīta zelta

Zelta Piepildīta Rotaslietas ir bieza cietā slāņa kvalitātes zelta siltums, kas sasietas uz iekšējo semi-precious metal ar progresīvu mehānisks process.Tā ir visas lieliskās īpašības, no tīra zelta rotaslietas, bez cenu birkas .Tas nav viegli, pārslveida off, aptraipīt vai noplukt.Tas ir ļoti ilgstoša un, ja rūpēsies kalpos jums dzīves laikā.

Zelta piepildīta rotaslietas, ir izdevīga alternatīva, lai tīra zelta rotaslietas!Bet, lūdzu, apzinās tā nav tīra zelta rotaslietas!

Kāda ir veids, kā rūpēties par zelta piepildīta rotaslietas?

A. Izmanto kokvilnas audumu, lai poļu rotaslietas, lai saglabātu tīras un spožas.

B.Nodarbojas ar smago roku darbu vai, ņemot vannas, tas ir ieteicams, lai novērstu rotaslietas.

C., kad nav valkā, lūdzu, hermētiķi juvelierizstrādājumu uzglabāšanai pēc tam, izmantojot kokvilnas vai audu, lai skaidrs, mitruma un netīrumiem.ir Electroplated, ir vēl viens solis uz leju kvalitāti.

Piegāde

1. ASV, Ņem aptuveni 20-25days ierasties šeit Pa pastu Ķīnas ePacket;

2. citas valstis, kas parasti ilgst apmēram 30-45 dienas, lai savu roku Caur China post Air parcel , bet Krievijā, Dienvidamerikā, Āfrikā parasti ņem aptuveni 35-55 dienas, lai jūsu puses;

3 .mēs piedāvājam arī 11-15 dienas Pa Ķīna post, EMS Ātru piegādi, ja jūs vēlaties, lai kuģis postenis, izmantojot šo metodi steigā, lūdzu, rakstiet mums pie pirmās.

4.Mēs kuģis savu vienumus 3-4 dienas pēc tam, kad saņemta noskaidroti maksājumu, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.KĀ mēs visi zinām, ka piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes Uzņēmuma un vietējās muitas/maksājumu, vai laika, utt.ceru, ka jūs saprotat nekontrolējama kuģniecības laiks ja jūs nevarat saņemt šo preci laiku , lūdzu, sazinieties ar mums pirmajā un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, jums asap .

Atgriešanās

Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte.Atdeve ir pieejams 24 dienas pēc tam, kad prece ir saņemta.Visiem objektiem IR jābūt to sākotnējā stāvoklī, nav nodilušas vai mainīt.Mums nav jāatmaksā atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Atsauksmes:

Jūsu apmierinātība ir vissvarīgākā lieta mūsu biznesu!Kad jūs apmierinātu savu preci, lūdzu, atstājiet mums Pozitīvas Atsauksmes un augstu DSR rezultātu, kas ir ļoti svarīgi, lai mums!Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani pirmajā brīdī pirms aiziešanas jebkura Neitrāla vai Negatīva Atgriezeniskā saite.Es centīšos manu vislabāk, lai palīdzētu jums atrisināt problēmu, cik drīz vien iespējams, lai jūs gandarījumu, es dziļi ticu, ka komunikācija ir vislabākais tilts mums!

Tagi: teleskops oriģināls, zeķubikses lateksa sieviete, zeķes bērniem, zēni 0, zeķubikses bērniem 3 pack, teleskopa optika 4, teleskops tālrunis s8, zeķubikses luksusa logo, zeķubikses kapron star, zeķubikses lielām meitenēm.

Datu lapa

Garums 21cm
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Materiāls zelta piepildīta vara
Saderība Visi Saderīgie
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Stils Moderns
Aproces Veids Ķēdē & Saite Aproces
Veids aproces,ķēdes,saites,locītavas,rotaslietas,dāvanas,aksesuāri
Atlaides vairāk 3pcs,saņem 10% atlaidi
izcelsmes vieta Yi Wu, Ķīna (Mainland)
Kolosālas bildes no šī notikuma Puse,Kāzas,Dzimšanas Dienas,Jubilejas,Ziemassvētki
Iepakojums Dāvanu Kaste
Sods vai Modes Modes
Iezīme Augstas Kvalitātes Ar Zemu Cenu Lielas Sastāva Bezmaksas Piegāde
Izmērs 210mm*13mm
Zīmola Nosaukums kakaxi
Metālu Tips Zelta Pārklājumu
Vienuma Tips Rokassprādzes
Funkcijas Mazināt Nogurumu
Iestatīšanas Veids Neredzams Iestatījums
Skavu Veids Pārslēgšanas skavām
Dzimums Vīrieši,sievietes

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Rokas Ķēdes Zelta Piepildīta Cēls Vīriešu, Sieviešu Aproces Jauns Dizains

Rokas Ķēdes Zelta Piepildīta Cēls Vīriešu, Sieviešu Aproces Jauns Dizains

Saistītie Produkti: