Jauns Izpārdošana
UiiSii IPX-4 Ūdensizturīgs Darbojas austiņas HIFI DJ Sporta Vienotā Vadītāja Hi-Res In-ear Austiņas Uz iPhone /Xiaomi /Samsung Skatīt lielāku

UiiSii IPX-4 Ūdensizturīgs Darbojas austiņas HIFI DJ Sporta Vienotā Vadītāja Hi-Res In-ear Austiņas Uz iPhone /Xiaomi /Samsung

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.69

-26%

€22.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta detaļas UiiSii Hi-710 Sporta Vienotā Vadītāja Hi-Res In-ear Austiņas Zīmols: UIISII Amats: Atbildot Tālrunis,mūzikas atskaņotājs,Mikrofons,Dziesmu Pārslēgšanu,Balss kontroles Materiāls: Plastmasas Modelis: Hi - 710 Veids:-Auss Pieteikums: Spēļu,Kustības,Sporta,Darba Kabeļa Garums (m): 1.2 m Saderīgs ar: Datoru,iPhone,iPod,Mobilo tālruni,MP3,PC,Portatīvo Mediju Atskaņotāju Savienojamība: Vadu Vadītāja vienības: 6 mm Frekvenču diapazons: 20-20000Hz Pretestība: 32ohms±15% Plug Type: 3.5 mm,L-Saliekt Jutīgums: 95 ± 3 dB

Funkcijas:

1. Pielāgots kompozītu diafragma, šīs austiņas varētu radīt dinamisku basu un burvīgs alt, radot izcilu muzikālo pieredzi, lai jūs.

2. Iebūvēts Knowles augstas skaidrs, micrphone, anti-mutuļošana, izturīgāks, un tas varētu samazināt trokšņa efektīvi, lielo zvanu, ieraksta vai tml.

3. Iedarbību ipx4 ūdensizturīgs un sweatproof, jūs varētu izbaudīt sporta laikā intensīvi strādāt, aizsargājot telefonu no bojājumiem, ko izraisa splash.

4. Aprīkots ar smart čipa un 3.5 mm plug, plaša saderība ar Android un IOS sistēma, un tā iekļaujas lielākā daļa no digitālās ierīces.

Galvenās Iezīmes-austiņu ar auss spārniem, kas cieši saskan ar jūsu ausīm un nav jābaidās nokrist, iebūvēti HD mikrofons, tērzēt ar draugiem vai ģimenes locekļiem gluda un brīvi Par-vadu kontrolieris, ērts, lai pielāgotu skaļumu, pārslēgt dziesmas un saņemt zvanus brīvroku režīmā, 3.5 mm gold plated ligzda, savietojama ar populārākos audio-vizuālo ierīces, Kas atrodas iepakojumā 1 x Austiņas 1 x angļu Rokasgrāmata 3 x Pāri Gaidīšanas Austiņu Uzgaļi ( L, M, S ) 1 x Pāra Gaidīšanas Austiņu Uzgaļi ar Auss Ārējie

Saistītie Recomment

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jums sa, ne kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.

Tagi: ausu aizbāžņi uiisii, hi fi sony remote, hi res ausī, oficiālais xiaomi, ninja xiaomi austiņas, kaulu rīcību, dubultā vadītāja austiņas, earphon, audio hi res, sullen.

Datu lapa

Laiks, lai tirgus Divi tūkstoši septiņpadsmit
Funkcijas Balss vadība, Atbalsts mūzikas, Trokšņa Slāpēšanas, Portatīvo
Ierīce Mobilo Telefonu, DATORU, MP3 Atskaņotāju, Datoru
Skaļuma Kontrole
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana mobilais tālrunis
Vadu / Kabeli 120cm / 3.9 pēdu (No. 5 Smaržas)
Ūdensizturīgs
Bezvadu Tips NAV
Zīmola Nosaukums UiiSii
Paziņojums Ar vadu
Modeļa Numurs HI-710
Izturība 32ΩΩ
Materiāls Augstas Kvalitātes Metāla
Kontaktdakšas Tips Līnijas Veids
Devēju Princips Dinamiskās
Vadības Pogas
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Ar Mikrofonu
Aliexpress Veikals E-Mall UiiSii Veikalā (Veikals Nr. 2167052)
Atbalsts APP No
Atbalsta Apt-x No
Bezvadu No
Līnijas Garums 1.2 mm
Vocalism Princips Dinamiskās
Jutība 101±3dBdB
Veids Bass Stereo Metāla Austiņas Earbuds fone de ouvido
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Savienotāji 3.5 mm
Stils Auss

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

UiiSii IPX-4 Ūdensizturīgs Darbojas austiņas HIFI DJ Sporta Vienotā Vadītāja Hi-Res In-ear Austiņas Uz iPhone /Xiaomi /Samsung

UiiSii IPX-4 Ūdensizturīgs Darbojas austiņas HIFI DJ Sporta Vienotā Vadītāja Hi-Res In-ear Austiņas Uz iPhone /Xiaomi /Samsung

Saistītie Produkti: