Jauns Izpārdošana
Par GoPro hero 9 Akumulatora Lādētājs Smart Ātra Uzlāde Gadījumā Akumulatoru Uzglabāšanas Kaste, Lai GoPro Hero 9 Sporta Kameru Piederumi Skatīt lielāku

Par GoPro hero 9 Akumulatora Lādētājs Smart Ātra Uzlāde Gadījumā Akumulatoru Uzglabāšanas Kaste, Lai GoPro Hero 9 Sporta Kameru Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.86

-20%

€4.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

【3-Kanālu Lādētāju] aicina 3 Kanālu mini USB akumulatora lādētājs GoPro Hero 9 Melna, vienlaicīgi var uzlādēt līdz 3 baterijas, ir arī domāta kā uzglabāšanas kaste, lai glabātu savu akumulatoru.

【100% sakrīt ar Gopro Hero 9 Sākotnējo Akumulatora] aicina Ātrās uzlādes ātrumu un vienmērīgu savienojumu, pārliecinieties, ka visi varonis akumulatoru pilnībā uzlādēt 2 stundu laikā.Jūs varētu izmantot Mini USB Type-C lādētāja kabeli (pakā) vai USB C tipa kabelis strāvas padeve no go pro lādētāju.

【Droša Uzlāde, izmantojot Multi-Protection] aicina Dizains ar multi-aizsardzību, piemēram, strāvas aizsardzība, pārsprieguma aizsardzība, pār-maksas aizsardzību, pār-izlādes aizsardzību, pār temperatūras aizsardzības un vairāk enerģijas aizsardzību, piedāvājot drošu un uzticamu uzlādes stāvokli Go Pro Kamera un akumulators.

【Skaidrs, Uzlādes Gaismas Indikators] aicina smart LED gaismas indikators novērš pārmaksu no akumulatora.Sarkana gaisma nozīmē, ka tas ir uzlādes stāvoklis, Zaļā gaisma nozīmē, ka uzlāde darbs ir pabeigts.

【Kompaktā Uzglabāšanas somiņa Dizaina] aicina veidots, lai būtu kompakts, maza izmēra un vieglā svara, šo akumulatoru, lādētāju un uzglabāšanu veic kaste ir viegli veikt apkārt, lai jūsu outings.Tur putekļus un netīrumus no jūsu akumulatoru, kamēr uzglabāšanas vai tranzīta, aizsargā akumulatorus no skrāpējumiem un bojājumiem.

Specifikācijas:

Funkcijas:

1. 3 Uzlādes Slots: Mini USB 3 sloti lādētājs var vienlaicīgi uzlādēt līdz 3 baterijas.

2. Uzlādes Laiks: tas aizņem tikai aptuveni 2 stundas, lai pilnībā uzlādētu 3 baterijas vienlaicīgi.

3. Vara Sveces: made ar piemaksu vara, lai nodrošinātu augstu veiktspēju un stabilitāti.

4. Spēcīga Saderība: darbi ar TELESIN akumulatoru un Original Hero 9 akumulatoru.

5. C tipa interfeiss: ļauj jums, lai darbinātu 3-kanālu lādētāja Tips-C Kabeli.

6.LED Uzlādes Indikatori: 3 LED apgaismojums, kas atbilst 3 nišu individuāli.Ilustrācija: Norāda, SARKANĀ krāsā, kad baterijas uzlādes; Norāda, ZAĻĀ krāsā, kad uzlādes darbs ir pabeigts.

6. 100% drošs plates aizsardzību.

Plaša Amats:

Šis lādētājs ir veidots kā uzglabāšanas kaste turēt un nēsāt 3 baterijas.

Veidots, lai būtu kompakts, maza izmēra un vieglā svara, to uzlādes & uzskaites uzglabāšanas kaste ir viegli veikt apkārt, lai jūsu outings.

Tur putekļus un netīrumus no jūsu akumulatoru, kamēr uzglabāšanas vai tranzīta, aizsargā akumulatorus no skrāpējumiem un bojājumiem.

Somiņa ir ideāls ceļojumu draugs Go Pro.Izmērs maksas box ļauj jums, lai saglabātu to savā mugursomā, jūsu fotokameras pārnēsāšanas soma, bagāžas un rokas bagāžas mugursoma.

Paketē Iekļauts:

1 x Akumulatora Lādētājs

1 x Tipa C Lādētāja Vads

Piezīmes:

Paziņojums: Par stabilu un drošu uzlādes stāvoklis, lūdzu, izmantojiet produkta zem 45 grādu, un virs nulle grādiem pēc celsija vides temperatūras.

Tagi: gopro hero 9 melna, komplekts gopro hero9, vaorlo uzlādes kaste, gopro 9 varonis, akumulatoru uzglabāšanas testeris, adp05, gopro hero, 4k go pro, dome gopro hero 9, lādētājs smart.

Datu lapa

Izejas Saskarne USB Izejas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums centechia
Sertifikācija NAV
Ekrānu No
Spriegums 1.2 В
Ātri uzlādēt
Izmantošana Kamera
Iepakojums
Veids elektriskā
Saprātīga Maksas
Modeļa Numurs par Go Pro 9 fotokameras

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Par GoPro hero 9 Akumulatora Lādētājs Smart Ātra Uzlāde Gadījumā Akumulatoru Uzglabāšanas Kaste, Lai GoPro Hero 9 Sporta Kameru Piederumi

Par GoPro hero 9 Akumulatora Lādētājs Smart Ātra Uzlāde Gadījumā Akumulatoru Uzglabāšanas Kaste, Lai GoPro Hero 9 Sporta Kameru Piederumi

Saistītie Produkti: