Jauns Izpārdošana
Bieza 1.6 mm PVC Galdauts Melns Matēts Ūdensizturīgs Galda Vāka Eļļas izturīgs Mīksts Stikla Aizsargātu virtuves Ēdināšanas Tabulu Augstas Kvalitātes Skatīt lielāku

Bieza 1.6 mm PVC Galdauts Melns Matēts Ūdensizturīgs Galda Vāka Eļļas izturīgs Mīksts Stikla Aizsargātu virtuves Ēdināšanas Tabulu Augstas Kvalitātes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€14.02

-32%

€20.92

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta apraksts

Šī pvc galda audums bija izgatavots no mīksta un izturīga plastmasas, vinila, PVC, ar karstas presēšanas uz roll, bieza 1.6 mm, vairāk biezāka galda vāka bija izturīgs, anti-plaucēšana, ūdensizturīgs, eļļas izturīgs, nav smakas.Tā ir piemērota galda pārklāji un galda virsmas.Aizsargāt jūsu galda vai galdauts pret skrāpējumiem, scuffs, traipi, noplūdes, saglabājot jūsu galda sakopta, tīra un sakārtota.Materiāls: PVC ar labu stretchability Biezums: 1.6 mm

Iepakojumā sīkāk

Pakete ietver: 1x PVC galdautu Bieza 1.6 mm mm mm mm mm Iepakojuma veids: pack to, ko ritošā Pasūtījuma lielums: Lūdzu, sazinieties ar BALLE Pakalpojumu, ja jūs vēlaties, lai pielāgotu izmēru.

Piezīmes

1. Šis galdauts būs sarukt pēc tam, kad laikā, tāpēc PVC galdauts atstās papildus 1-2 cm, galdauts, kad griešana.

PVC materiāls

Izgatavots no izturīga un videi draudzīgu PVC vinila materiāla, ūdensnecaurlaidīga, neslīdoša, ne smakas, ne burbuļus, nav kaitējums veselībai.

PVC priekšrocības

Mūsu PVC, ar noapaļotu stūri izgriezt dizains, mainot tradicionālo taisnā leņķī metodi, nav hurting rokas un aizsargātu jūsu galda.

Sazinieties Ar Mums:

Ja mūsu produktu nav standarta izmērs, kas atbilst jūsu birojs, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs varam ieteikt jums, vai jūs varat rezervēt lielāks jūsu galda.

Maksājuma

Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu cenu, pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksājuma Pircējiem samaksāts ievedmuitas nodokļiem, muitas nodevām un nodokļiem, ja tādi ir.Mēs pieņemam apmaksu veidos: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, Web Money un banku pārskaitījums.

Atgriezties & Kompensācijas

1.Visi mūsu produkti ir izgatavoti ar lielajiem ražotājiem, profesionāliem QC Komandas testa produkts. 2.Ja produkti nav pati kā apraksts vai bojātas tranzītā, mēs nosūtīt vai atmaksāt naudu, lai jūs. (Lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā un fotoattēlu pie mums.) 3.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar posteņiem, mēs pieņemam atgriešanas un apmaiņas 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis savu posteni un, iespējams, būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas.Paldies!

Piegādes laiks

1. 15-25business dienas (Japāna, Singapūra, Dienvidkoreja, Malaizija) 2. 15-40 darbadienu laikā (West Euro, Austrumu Eiro, Okeānija, Mid-East, North America) 3. 15-50 darba dienu laikā (dienvidamerika, Āfrika, Dienvidamerika, Āfrika) 4. 15-35 darba dienu laikā (Krievija)

Atsauksmes

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt 5 zvaigznēm atsauksmes par mums. 2.Ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, nevis atstāt negatīvas atsauksmes vai atverot strīdu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Zīmola Stāsts

Mēs esam profesionāla ražotājs PVC galdauti.Mūsu produkti ir pārdot visas pasaules.Šis produkts tika izgatavots ar kvalitatīvu un uzticamu materia, tas ir nekaitīga cilvēka organismā.

Tagi: vāks tabl, melns un balts galdauts, auduma pvc tabula, galdauts ūdensizturīgs, galda galdauts, lieldienu runner, vaskadrānu galdauts, auduma meksikas, pvc pvc coted, galdauts tabl.

Datu lapa

Izmantošana Banketu
raksts IESPIESTS
Zīmola Nosaukums smilekarawa
Iepakošanas metode pack to roll
Izmērs 60x120cm, 70x120cm, 80x120cm
Modeļa Numurs Matēta PVC23
krāsa Melns, kafijas
Materiāls PVC
Biezums 1.6 mm
Technics roku darbs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Tips Cietie
Iezīme augstas kvalitātes bez burbuļiem, ne smakas
Stils Mūsdienu
Forma Taisnstūra

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bieza 1.6 mm PVC Galdauts Melns Matēts Ūdensizturīgs Galda Vāka Eļļas izturīgs Mīksts Stikla Aizsargātu virtuves Ēdināšanas Tabulu Augstas Kvalitātes

Bieza 1.6 mm PVC Galdauts Melns Matēts Ūdensizturīgs Galda Vāka Eļļas izturīgs Mīksts Stikla Aizsargātu virtuves Ēdināšanas Tabulu Augstas Kvalitātes

Saistītie Produkti: