Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Sieviešu Vasaras Āra Valkāt Čības Sieviešu Vējš Gadījuma Dāmas Flip Flops Dzīvoklis Sandales Sieviešu Modes Kurpes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.50

-38%

€7.27

Kopīgot

Vairāk informācijas

Yiwu Yushu kurpes factory ir uzņēmums, kas integrē ražošanas, attīstības un pārdošanas.Uzņēmums galvenokārt koncentrējas uz projektēšanu un ražošanu mājas čības, ikdienas apavi un auduma kurpes.No sākotnējā tradicionālo veidu offline ražošanas un pārdošanas, tas pakāpeniski paplašina, ar 20 gadu pieredze ražošanā, čības, ir 20 veco darbinieku, 8 dizaina un korektūras inženieri, un 15 darbnīca izplatītājiem un Packers.Uzņēmums ir pilnīga un zinātnes kvalitātes vadības sistēma, ievērojot biznesa filozofija zemu cenu, kvalitātes garantija, ātra piegāde un nelielo daudzumu, mēs piedāvājam klientiem ar vien labākus produktus.Uzņēmums ir izstrādājis ilgtermiņa un stabilas attiecības ar daudziem tirgotājiem un komandas.Tas ir liels spēks, ļoti lielu nozīmi piešķir kredītu, ievēro līgumu, garantē produktu kvalitāti, un cīnās par izdzīvošanu, pamatojoties uz kvalitātes, tā ir ieguvusi klientu uzticību.

Uzņēmums ir standarta rūpnīcas ēkā 5000 kvadrātmetru, kā arī pētniecības un attīstības komandas, kas speciāli izstrādāta, lai izstrādātu un izveidotu.Visi mūsu produkti tiek stingri pārbaudīts un uz visiem attēliem tiek veikti natūrā.Mūsu mērķis ir, lai uzlabotu produktu kvalitāti un augstas kvalitātes pakalpojumus klientiem.Ja jums ir interese par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums un ceram izveidot ilgtermiņa attiecības ar jums.

01 krāsu atšķirība apraksts: krāsa un atšķirība ir krāsa produkts būs dažādi, jo atšķirība no fona, gaismas un samazinājuma datora displejs, kas nav kontrolējama klāstu un nepieder kvalitātes problēma.Preces ir pakļautas fiziskiem objektiem.Tas būtībā ir izgatavots ar rokām.Ja jums rūp krāsu atšķirība un sīki defekti, lūdzu, rūpīgi apdomājiet, pirms izlemt, vai pasūtīt.

02 par piegādi: Pēc tam, kad pircējs veic pasūtījumu par maksājumu, mēs piegādāt preces nepārsniedzot 48 stundas (divas dienas).Būtībā, tie, kuri vieta maksājuma rīkojuma pirms četriem pulksten P. M. sniegs preces vienā un tajā pašā dienā. (Izņemot svētdienas), mēs sazināsimies ar jums pa tālruni vai Wangwang, kad trūkst.Ja piegādā preces, ir īpaša sadalījumu personālu, lai pārbaudītu rēķinu un preces.Pēc pārbaudes un parakstītu rēķinu, tie tiks iepakoti un nosūtīti kopā ar kravu.

03 express loģistika: mēs noklusējuma Baishi Express.Citu express piegādi, lūdzu, sazinieties ar tiešsaistes klientu apkalpošanu.Ja express piegādi nav pieejams, vai preces ir steidzami nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar Klientu Apkalpošanas lai pārietu uz SF un pasta express.Bulk preces jāpiegādā ar loģistikas, lūdzu, paskaidrojiet tuvāko loģistikas uzņēmums adresi un nosaukumu uz nosūtīšanas staciju klientu apkalpošanas dienestam.Tāpēc, ka jūs varat minēt preces īsākā laikā, un tuvākā vieta.Mēs svinīgi paziņojam, ka ne express piegādi, ne arī loģistikas var kontrolēt ar mums.Lūdzu neizmantojiet attieksme ekspress piegādes un loģistikas pakalpojumu un neapmierinātība garums ierašanās, jo, pamatojoties uz mūsu novērtējumu.

04 par zīmi-in: kad preces ir piegādātas, lūdzu, pārliecinieties, lai pierakstīties ar sevi.Piemēram, ģimenes locekļu, draugu, doorkeepers, utt.pierakstieties, visi no tiem tiks uzskatīts par parakstītu ar sevi.Lūdzu, pārliecinieties, lai atvērtu pārbaudīt uz vietas un parakstīt to.Ja preces tiek bojāts transportēšanas laikā, lūdzu, ko tieši pārbaudīt prasību piegādes personāls vai atsakās parakstīt to.

05 par pēcpārdošanas: lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, ja pastāv kvalitātes problēmas, triju dienu laikā no parakstīšanas dienas precēm, un mēs sniegsim atbildi, atgriešana un apmaiņa, un nebūs pieņemt preces, ja tas ir nokavēts.Ja nav problēmu ar kvalitāti, ne atgriešanas vai maiņas preces, tikai paļauties uz subjektīviem faktoriem, piemēram, nepatīk, pārāk daudz atšķirību no attēla, neapmierinošs, neapmierināti vai nav tik laba kā iedomājies, utt., tās produktiem, ko iepērk, ko pircēji nav atļauts atpakaļ vai apmainīt.

06 par novērtējumu: jūsu patieso novērtējumu ir mūsu unremitting motivācija virzīties uz priekšu.Ja esat apmierināts ar preci, un justies laimīgs, lūdzu, sniedziet mums pozitīvu komentāru, ja neesat apmierināts ar šo problēmu, lūdzu, sazināties ar klientu apkalpošanas laikā.Jebkuru problēmu var atrisināt ātri.Laiks būs skaidrs, uz augšu uz jūsu jautājumiem un neapmierinātība un sniegt jums patīkamu noskaņojumu.

Tagi: boc ziedu sandales, kokvilnas auduma zieds, apavu dzeltena, sandales dzeltenā krāsā, želejas krāsas sandales, tīra auduma žoržets, ab audums, ziedu pieniņš sandales, ceļa ziedu sandales, jelly slids sandales.

Datu lapa

vienīgais kuģis Viskozes apavi
Oderes Materiāls NAV
Funkcijas Elpojošs
Papēža Forma dzīvoklis papēžiem
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Piemērojamo Vieta Iekštelpu
Zole Materiāls Gumijas
Populārs Elementiem Ziedi
Modes Elements Ziedu
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Sezona Vasaras
Produktu Kategorija Iešķeltu
Virsas Materiāls Mākslīgā PU
Zoles materiāls Gumijas
Papēža Augstums Zems Papēdis (1-3CM)
Modelis Tips Ziedu
Zolīte Materiāls Gumijas
Modeļa Numurs Dzeltena
Papēža Tips Dzīvoklis ar
Apavi Tips Jelly Apavi
Ar Platformu No

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Sieviešu Vasaras Āra Valkāt Čības Sieviešu Vējš Gadījuma Dāmas Flip Flops Dzīvoklis Sandales Sieviešu Modes Kurpes

Saistītie Produkti: