Jauns Izpārdošana
Neliela Zema Spiediena 5V USB Pārnēsājamo Mini lodāmurs Lodēšanas Dzelzs Elektriskās Metināšanas Pildspalvu, Mobilo Telefonu Remonts Skatīt lielāku

Neliela Zema Spiediena 5V USB Pārnēsājamo Mini lodāmurs Lodēšanas Dzelzs Elektriskās Metināšanas Pildspalvu, Mobilo Telefonu Remonts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.37

-25%

€5.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Kunshan wangyatian Electronics Co., Ltd.

Daudzu gadu pieredze šajā nozarē ražotājiem, apstrāde, pielāgošana

produkta Funkcijas

pilnībā funkcionāla USB barošanas lodāmurs

kompakts un pārnēsājams

kamēr ātra sasilšana un reģenerācijas

pieskarties metāla punktu vēlreiz, lai atkal sāktu strādāt

kombinācija apkures elementu un metināšanas nodaļas vadītājs

pieskarties metāla punkts uz ķermeņa metināšanas pildspalvu maigi, tad iedegas gaismas DIOŽU indikators un sākt strādāt.

Ja prece atrodas dīkstāvē uz 15 sekundēm, LED indikators iet ārā un pildspalvu tiks automātiski pāriet miega režīmā.

Brīdinājums

īpaša uzmanība jāpievērš tam, kad apstrādes apsildāmās metināšanas elektrods, jo augsta temperatūra dzelzs griba izraisīt ugunsgrēku vai sadedzināt

izmantojot lodāmurs pirmo reizi, kad apkures elements kļūst sausa, tas var nedaudz dūmu.Tas ir normāli un būtu tikai pēdējo apmēram 10 minūtes

neglabājiet Īpašs pārklājums padomus.

Iepakojuma saturs

1GB USB lodāmurs

1GB Stāvēt

1GB USB KABELIS

kā izmantot elektriskais lodāmurs un jautājumiem, kam nepieciešama uzmanība:

1. Pirms sākat lietot jaunu lodāmurs, izmantojiet smalku smilšpapīru, lai atdzīvoties lodāmurs galvu, aktivizēt un siltuma to, peldi priežu vīraks un pēc tam pieskarieties lodēšanas alva stieples ar malu virsmas lodāmurs galvu, lai padarītu lodāmurs galva ir vienmērīgi noklāta ar alvu.To darot, var veicināt metināšanas un novērstu oksidāciju uz virsmas metināšanas nodaļas vadītājs.

2. Tas ir aizliegts remonts sakausējuma galvu.Ja nav alva ir atrasts, alvas var izmantot pēc tam, kad plūsma ir aktivizēts.

3. Elektriskais lodāmurs jātur sausa, un tas ir stingri aizliegts strādāt mitrā vidē.

4. Pirms lietošanas, rūpīgi pārbaudiet vai strāvas spraudnis un strāvas vads ir bojāts, un to, vai spriegums ir konsekventa.Un pārbaudiet, vai metināšanas nodaļas vadītājs ir brīvs.

5. Laikā, izmantojot elektrisko lodāmurs, nav mārciņa grūti.Lai novērstu kritienu.Kad ir pārāk daudz alvas lodēt par dzelzs galvu, tas var tikt jānoslauka ar drāniņu.Nav mest to prom, lai novērstu plaucēšana citiem.

6. Laikā, metināšanas procesu, lodāmurs nevar ievietot visur.Ja nav metināšanai, tā jānovieto uz dzelzs rāmi.Ņemiet vērā, ka strāvas vads nedrīkst būt uzmontētas metināšanas galvas un siltumu, izturīgs pret negadījumiem, ko izraisījuši sadalīti izolācijas slāni.

7. Pēc lietošanas, nogrieziet barošanas laikā un atvienojiet strāvas spraudni.Pēc dzesēšanas, jāņem lodāmurs atpakaļ uz toolbox.

8. Pēc tam, izmantojot vairākas reizes, noņemt metināšanas nodaļas vadītājs un noņemt oksīda slāni, lai izvairītos no bloķēšanas oksīda slāni nākotnē.

Pamata prasmes, izmantojot elektriskais lodāmurs:

1. Izvēlēties piemērotāko skārda lodēt, un izvēlēties, ar zemu kušanas temperatūru, skārda lodēšanas stieple metinātājiem, elektroniskie komponenti.

2. Mērogošanas pulveris, izšķīdina 25% no priežu 75% alkohola (svara attiecība), kā Mērogošanas pulveris.

3. Alvas būtu jāpiemēro pirms elektriskais lodāmurs.Īpaša metode ir: siltuma elektriskais lodāmurs.Ja tas ir tikai spēj izkausēt alvas lodēt, piemēro Mērogošanas pulveri, un pēc tam vienmērīgi uzklājiet to uz lodāmurs galvu ar alvas lodēt, padarīt dzelzs galvu ēst slāņa alva vienmērīgi.

4. Metināšanas metodi: polijas tapas pad un sastāvdaļām ar smalku smilšpapīru un piemērot Mērogošanas pulveris.Pieskarieties attiecīgajai summu, skārda lodēt ar metināšanas nodaļas vadītājs un sazinieties ar metināšanas vietas.Pēc visiem skārda lodēt no metināšanas vietas kušanu un iegremdēt Svina Galvas detaļas, elektriskās lodēšanas uzgali, uzmanīgi paceliet uz augšu gar pin detaļas atstāt metināšanas vietas.

5. Metināšanas laikā, nevajadzētu pārāk ilgi, citādi sastāvdaļas būs viegli sadegušo out.Ja nepieciešams, cauruļu kājas var būt satvertu ar knaibles, lai palīdzētu siltuma izkliedi.

6. Metināšanas vietas būtu forma sinusoidāla viļņa maksimālo, un virsma būtu gaiša un gluda, ar Wuxi ērkšķiem un mērens alvas saturu.

7. Pēc metināšanas ir pabeigta, atlikušo Mērogošanas pulveris uz plates ir jātīra ar spirtu, lai novērstu karbonizēta Mērogošanas pūderi, kas ietekmē normālu darbību ķēdē.

8. Integrālas shēmas, jābūt metinātiem visbeidzot, un elektriskais lodāmurs būtu ticami pamatotu, vai atkritumu siltuma izmantošanas metināšanas pēc strāvas zuduma gadījumā.Vai izmantot speciālu kontaktligzdu, integrētās shēmas, un pievienojiet integrālā shēma pēc metināšanas ligzdu.

9. Elektriskais lodāmurs būtu jāliek uz lodāmurs rāmis

Tagi: mini lodāmurs hakko, lodēšanas alva, silts smd lodēšanu, 6 mikro lodēšanas, dzelzs lodēšanas alva, 898d, komplekts lodāmurs 60w, iestatiet tālruni, remonts, instrumenti, , dzelzs (lodalva), pārstrādāt stacijas.

Datu lapa

Vai Importa No
Sertifikācija CE
Pašreizējo DC
Izmantošana Sadzīves Tehnika Metināšanas Remonta Instrumenti
Materiāls jiao bing Elektriskais lodāmurs
Modelis Lodāmurs
Diska Formā Elektriskā apkure
Zīmols Wang ya tian
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Neliela Zema Spiediena 5V USB Pārnēsājamo Mini lodāmurs Lodēšanas Dzelzs Elektriskās Metināšanas Pildspalvu, Mobilo Telefonu Remonts

Neliela Zema Spiediena 5V USB Pārnēsājamo Mini lodāmurs Lodēšanas Dzelzs Elektriskās Metināšanas Pildspalvu, Mobilo Telefonu Remonts

Saistītie Produkti: