Jauns Izpārdošana
Jaunākais GABALS Whitebeard Pirāti Hoodies Portgas D Ace Streetwear Iespiesti Vīrieši/sievietes Anime Multfilmu Ziemas Jaka sporta Krekls Skatīt lielāku

Jaunākais GABALS Whitebeard Pirāti Hoodies Portgas D Ace Streetwear Iespiesti Vīrieši/sievietes Anime Multfilmu Ziemas Jaka sporta Krekls

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.27

-44%

€16.85

Kopīgot

Vairāk informācijas

Jaunākās Anime Dragon Ball pelēkā vārna 3D Dragon Ball Drukāšanas Goku Kabatas Hoodies Vīriešiem/Sievietēm/Bērniem Izmēra

Piezīme

1. Lūdzu, atstājiet ziņu ar jūsu svars (KG/LB) un augstums (CM/GADĀ).Mēs palīdzēsim jums, lai apstiprinātu izmērs.Paldies!

2. Prece ir Āzijas lielumu, ne US/Euro izmēru.Pasūtījuma apjoms (Āzijas izmērs) parasti ir 1 ~ 2 izmēru mazākas nekā Eiropā / ASV lielums, mēs iesakām jums izvēlēties 1-2 lielāka izmēra nekā parasti.

3. Visi izmēri tiek mērīti ar roku, tur var būt 2-3cm novirzes. ( 1inch=2.54 cm ) 4.Izmēru tabulā parādīts, kā pēc ir tikai atsaucei jūs varat izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams, pamatojoties uz to.

♥ Jo no apgaismojuma un displejs, tur būs nedaudz krāsu atšķirība, lūdzu, saprast.

Pieaugušo Izmēru Tabulu ( 1 inch=2.54 cm) Izmērs Plecam(CM) Krūtīm(CM) Garums(CM) Piedurknes Garums(CM) XXS 39 43 63 58 XS 41 46 65 60 S 43 49 67 62 M 45 52 70 64 L 47 55 73 66 XL 49 58 76 68 XXL 51 61 79 70 XXXL 53 64 81 72 4XL 55 67 83 74, Lūdzu, ļauj 1-2cm(0.39-0.79 collas) kļūda, jo manuālās mērīšanas.Paldies par jūsu sapratni un atbalstu.

Kāpēc Izvēlēties mūs?Pircējs Labas Atsauksmes

Foto Ziņas

Dārgais draugs,jūs varat maksāt naudu, kredītkartes/webmoney transfer/debetkartes/western union/QIWI Maku,utt.

Ja jūsu pasūtījuma izmaksas pārsniedz ASV $200, Mēs nodrošināsim ar jums DHL, FedEx, vai Aramex bezmaksas kuģniecības pakalpojumu. (attālā valstī pieprasījuma US $250)

Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, lai paustu shippingIf jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti pirkumu no Shinside, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma.2. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā.3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs,

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, un katra 5 zvaigznēm detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu Ins ,VK, vai Facebook, mēs jums Dāvanu vai Counpous savu nākamo pasūtījumu.

3. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

4. Lūdzu, ziņu mums, pirms jūs gatavojaties atstāt negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu par pasūtījumu .Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Tagi: dres alpinestars, mētelis-kleita vīriešiem, vīriešu darkred hoodies, figurin viens gabals, vīrieši hoody, viens pice peldkostīmu, vīrieši streetwear, cepumu kārta kuteri, silts pelēkā vārna anime, lappster sporta krekls.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apkakle O-Veida Kakla
Materiāls Poliestera
Piedurknes Stils Regulāri
Modelis Tips Drukāt
Veids Regulāri
Biezums STANDARTA
Slēgšanas Tips NAV
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Kapuci
Apģērba Garums Regulāri
Atvāžamā Daļa NAV
Stils Ikdienas
Modeļa Numurs VIENS GABALS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunākais GABALS Whitebeard Pirāti Hoodies Portgas D Ace Streetwear Iespiesti Vīrieši/sievietes Anime Multfilmu Ziemas Jaka sporta Krekls

Jaunākais GABALS Whitebeard Pirāti Hoodies Portgas D Ace Streetwear Iespiesti Vīrieši/sievietes Anime Multfilmu Ziemas Jaka sporta Krekls

Saistītie Produkti: