Jauns Izpārdošana
5V RGB MCU Regulējams Displeja Modelis Dual Channel Dual 24 LED līmeņa indikators bezmaksas piegāde Skatīt lielāku

5V RGB MCU Regulējams Displeja Modelis Dual Channel Dual 24 LED līmeņa indikators bezmaksas piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.46

-14%

€7.60

Kopīgot

Vairāk informācijas

Šo trīs krāsu SMD LED, krāsains, krāsu, elastīgu konfigurāciju, saliekamās dažādas krāsu shēmas, var iestatīt krāsu shēmu konkrētu krāsu no katra punkta, ir dažādi dizains var izvēlēties, var pielāgot spilgtumu, jutīguma regulēšana, varat uzstādīt infrasarkano staru tālvadības pults pašmācības ērtu kontroles, infrasarkano staru tālvadības pults ir nepieciešams, lai atbilstu, tikai atbalsta, tad/E/C, šis formāts ir vairāk kopīga, var veikt mājās mēģināt televīziju, set-top kastes, man mājās deviņos uztvērēja tālvadības pulti, tālvadības pults, TV haier Tmall magic box, tālvadības pults un atkritumu VCD tālvadības testu var izmantot, tālvadības pults mājās elektriskie ventilatori un gaisa kondicionēšanas tālvadības testu nevar izmantot).

Izmērs: garums: 100 mm platums :35 mm biezums :12,5 mm uzstādīti divi caurumu centru attālums : 52 mm ,caurumu diametrs: 3,2 mm (uzstādīšana, ņemiet vērā, montāžas caurumi ap vadu izolācijas plus izolācijas starplikas)

Barošana: DC5v -6 v / 250 mA(Maksimālā strāva tiek vadīta visa summa un augstāko spilgtumu, kas parasti ir mazāka par 100 mA)

Audio signāla: uzņemt trīs līnijas uz austiņu ligzdu, attiecīgi ir signāls, Zemes (kopā ar jaudu valdes negatīvs) ), pa kreisi skaņas kanāls, labo kanālu.

Funkcionālo stāvokli un pogas darbība: K1 un K2 divas pogas, nospiediet ir ir īss, nospiediet un ilgi, nospiediet .

Šādu paziņojumu nebija izskaidrot ilgtermi nospiediet ir teikts, īsi nospiediet

1, līmeņa displeja stāvokli: saskaņā ar pēdējo reizi, pēc barošanas jauda, spilgtumu iepriekšējo attēlu, krāsu shēma un jutīgums normālā līmenī.

Šī valsts taustiņu funkcijas: K1 / show modelis atlases noklikšķiniet modelis, modelis beigās ciklu no paša sākuma.

K1 ilgi, nospiediet/, lai ievadītu modeli, krāsu shēmu izvēles valsts (piezīme: apakšas uz augšu emisiju modeli pogas uz ilgu nospiediet, lai ievadītu infrasarkano apguves valsts).

K2 / jutīgums izvēlieties noklikšķiniet uz mainīt jutības līmeni, lai ir ar augstāko jutību.....Zemākais jutīguma > > jutība automātiski atgriežas augstāko jutību.

K2 ilgi, nospiediet/, kas stājās valsts spilgtuma regulēšana.

2, Spilgtuma regulēšana statuss: kreisajā sadaļā 24. spilgts displejs 8 sarkano 8 zaļā 8 zilā krāsā, labajā pusē tiek parādīts pašreizējais spilgtums (red), 3 gabalus saskaņā ar 1. pakāpes, Toatl 8. klase.

Šī valsts pogu funkcijas: K1 / uz augstāku spilgtuma līmeni, augstākais ir viss, kas spilgti.

K1 ilgi, nospiediet/ienesīguma līmeni displeja spilgtumu statusu un atgriešanos pirms ienāk komplektā.

K2 / spilgtumu, noklikšķiniet uz zemāko līmeni, kas ir zemākais līmenis ir zems beigām trīs led gaismas.

K2 ilgi, nospiediet/save spilgtumu iestatītu un atgriež līmeņa displeja statusu.

3, krāsu shēmu izvēles valsts: kreisās un labās puses katras visas ir spilgti led displays pašreizējo krāsu turēt uz augšu no režīma led (maksimālais teica krāsu maksimālo punktu).

Šī valsts pogu funkcijas: K1 / noklikšķiniet uz rādīt nākamo saliekamās krāsu konfigurācijas shēmu, lai ir shēma > > pašreizējo programmu, pēdējā, toties shēma > custom risinājumi (ņemiet vērā, ka pielāgotus risinājumus, kad fabriku ir tukšas, tas ir, viss melns, nepieciešamība noteiktu krāsu katram dot) > saliekamās 1. plāna, tāpēc cikls.

K1 ilgi, nospiediet/, lai saglabātu un izvēlieties pašreizējā sistēmā ir atgriešanās līmeņa displeja valsts.

K2 / press ar K1 tā vietā izvēlēties pasūtījuma.

K2 ilgi, nospiediet/, lai ievadītu pielāgotu krāsu konfigurācija statusu.

4, pielāgotu krāsu konfigurācijas statuss: kreiso un labo pusi, kā redzams, custom color (nav pēc pasūtījuma rāda pilnu red) turēt uz augšu no režīma led (maksimālais teica krāsu maksimuma punkts) kreisajā pusē zemu beigām, led, kas mirgo, teica, ka pašreizējo led ir izvēlēts.

Šī valsts pogu funkcijas: K1 / klikšķiniet uz izvēlēto led pārvietojas uz augšu , uz augšu visvairāk low-end pāries uz citu kolonnu.

K1 ilgi, nospiediet/krāsu mainītu uz nākamo, mainīt lai, sarkana, dzeltena, zaļa, zila, zila, koši sarkana, sešas krāsas cikla izstāde.

K2 / klikšķiniet uz izvēlēto led kustas uz leju, no apakšas tiek pārvietots uz citu kolonnu led viens no visvairāk high-end.

K2 ilgi atbilstoši, lai saglabātu pašreizējo krāsu shēmu un atgriež krāsu shēmu izvēles valsts.

5, centrālās mācību galvenie valsts: ievadiet valsts visas gaismas, visi, kas K1 un K2 pogu, nospiediet jebkuru atgriežas līmeņa displeja statuss

Ir nepieciešams, N/E/C infrasarkano tālvadības pulti (tālvadības pults nepieciešams, jo ar) vispārējo TV dekoderiem, piemēram, tālvadības pulti, varat mēģināt pārliecināts, ka nav gaisa kondicionēšanas, tālvadības pulti vai daudz N/E/C formāts, ir faktiski izmantot četras pogas uz tālvadības pults, lai attiecīgais valdes K1 īsi nospiediet un nospiediet K2 īsi nospiediet un ilgi pēc četras funkcijas.

Kopš mācību procesu: pirmajā ir K1 īss saskaņā ar atbilstošo funkciju, ar tālvadības pults sensors valdes (bez kļūst pārāk tuvu) nospiediet pogu, ja iemācīties strādāt uz kreiso iedegsies sešu led un uz K1 ilgu saskaņā ar atbilstošo funkciju apguves valsts atkal nospiediet atbilstošo K1 ilgi, nospiediet tālvadības pults taustiņu vēlreiz, lai pievienotu 6 led uz pašu procesu, lai uzzinātu, K2 īsi nospiediet un K2 ilgi, nospiediet, pēc tam, kad četri taustiņi tiks automātiski saglabāt un atgriezties līmeņa displeja stāvokli tajā laikā jūs varat lietot tālvadības pulti, lai kontrolētu, ērti izmēģināt?

Tagi: v līmeņa indikators, amplifi valde, naim, led vu metra, audio līmenis, lm3886, 4digit led, rgb 10w dc, ak4497, denon rc.

Datu lapa

Modeļa Numurs Samontēti 5V RGB MCU
Iepakojums
Zīmola Nosaukums TCXRE
Maksimālā Jauda Vienam Kanālam 10W

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5V RGB MCU Regulējams Displeja Modelis Dual Channel Dual 24 LED līmeņa indikators bezmaksas piegāde

5V RGB MCU Regulējams Displeja Modelis Dual Channel Dual 24 LED līmeņa indikators bezmaksas piegāde

Saistītie Produkti: