Jauns Izpārdošana
SOPHITINA Ērti Sieviešu Klasisko Dzīvokļus Augstas Kvalitātes Mazulis Zamšādas Mežģīnes-up Kārtu Toe Ikdienas Apavi Pavasarī Atpūtas Māte dzīvokļi P41 Skatīt lielāku

SOPHITINA Ērti Sieviešu Klasisko Dzīvokļus Augstas Kvalitātes Mazulis Zamšādas Mežģīnes-up Kārtu Toe Ikdienas Apavi Pavasarī Atpūtas Māte dzīvokļi P41

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€40.51

-40%

€68.66

Kopīgot

Vairāk informācijas

Cena uz galvenā attēla, ir cenu pēc tam, izmantojot kuponu.

SOPHITINA Ērti Sieviešu Darbi Dzīvokļu Augstas Kvalitātes Mazulis Zamšādas Mežģīnes-up Kārtu Pirksta Gadījuma Kurpes 2019. Gada Pavasarī Atpūtas dāma dzīvokļi P41 firmas nosaukums : SOPHITINA izmērs : Euro izmēru no 35# 41# papēža augstums : 2.5 cm zole materiāls : TPR odere : aitādas (īsta āda) starpzole materiāls :aitādas (īsta āda) augšējā materiāls : aitādas (īsta āda)

augstas kvalitātes mazulis zamšādas elegants apaļu purngalu

Mīkstu aitādas zolīte, elpojošs un sviedru absorbējošu, ne smird kājas.

Dzīvoklis kurpes ir ļoti brīvi un ērti staigāt.

Padomi

SOPHITINA

Q1:Vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Par vairumtirdzniecības ,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde .

Par nometiet kuģniecības ,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

2. jautājums:Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru:

www.17track.net/en(kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Q3:Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis .lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums tērēt to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu .

Paziņojums

1.Kā procesu padarīt mūsu apavi ir līme, Tur būs nedaudz līmes uz kurpes,Mēs centīsimies mūsu labāko,lai izvairītos, bet tas var nav 100% izvairīties no,Lūdzu, pievērsiet uzmanību.

2.Mazliet pavediens kurpes ir normāla parādība,it īpaši zābaki.Tas neietekmēs kvalitāti .Ja jūs prātā, ka ļoti daudz,lūdzu, vēlreiz padomājiet, pirms jūs veicat pasūtījumu.

3.Mēs pārbaudīsim lielums uzmanīgi, lai jūs pēc jūsu pasūtījuma.Bet, tā kā izmērs ir balstīta uz atšķirīgu kāju formu,platumu un garumu.Tas ir ļoti grūti mums, lai garantētu lielums būs 100% vesels.Jums ir nepieciešams, lai uzņemtos risku,Paldies.

Tagi: apavu sophitina, boot star, Cubot X18, infinix, kleita māte, opoo reno 3 pro, papēža kurpes sievietēm, c18, kleita garas māte līgava, ādas kurpes sievietēm.

Datu lapa

Godu Ikdienas
Zīmola Nosaukums SOPHITINA
Modeļa Numurs P41
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Dzīvokļi Tips Pamata
Virsas Materiāls Mazulis Zamšādas
Modes Elements Lente
Sezona Pavasara/Rudens
Oderes Materiāls Genuine Āda
Vienuma Tips Dzīvokļi
Zolīte Materiāls Aitādas
Odere-Genuine Ādas Tips Aitādas
Modelis Tips Cietie
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Zole Materiāls TPR
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Pirksta Formu Apaļu Purngalu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

SOPHITINA Ērti Sieviešu Klasisko Dzīvokļus Augstas Kvalitātes Mazulis Zamšādas Mežģīnes-up Kārtu Toe Ikdienas Apavi Pavasarī Atpūtas Māte dzīvokļi P41

SOPHITINA Ērti Sieviešu Klasisko Dzīvokļus Augstas Kvalitātes Mazulis Zamšādas Mežģīnes-up Kārtu Toe Ikdienas Apavi Pavasarī Atpūtas Māte dzīvokļi P41

Saistītie Produkti: