Jauns Izpārdošana
Laiks Īpašnieks Smart Watch Darbības Fitnesa Tracker Hibrīda Skatīties Tradicionālo Skatīties ar Smart Funkcijas Pedometrs Ziņu Atgādināt Skatīt lielāku

Laiks Īpašnieks Smart Watch Darbības Fitnesa Tracker Hibrīda Skatīties Tradicionālo Skatīties ar Smart Funkcijas Pedometrs Ziņu Atgādināt

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.21

-30%

€28.88

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vairāk video, lūdzu noklikšķiniet uz YouTube: (vai kopēt šo vietni, lai parādītu uz YouTube: )

Laiks Īpašnieks Mehāniskās skatīties skalu

IPX8 Ūdensizturīgs: ne tikai sweatproof, jūs varat arī valkāt to, peldēšana.

(Lūdzu, nav, nospiediet jebkuru pogu zem ūdens un nav mērcēt to ar karstu ūdeni, vai ūdens tvaiki iznīcinās komponentus.)

SOS Ārkārtas Conact

Preset 3 Avārijas Conacts e-Pasta adresi APP.Dažās ārkārtas situācijās, kur tas nav ērti veikt zvanu, jūs varat ilgi, nospiediet B taustiņu, skatīties un jūsu aptuveno atrašanās vietu (GPS atrašanās vietu, informāciju par tālruni), jums tiks nosūtīts pre-set pastkastē.

Visu dienu Sporta Fitnesa Tracker

Ieraksts Jūsu Ikdienas Darbības, Pārvietošanās Attālumu, Kalorijas Patēriņš, Miega Monitoru, Sporta Mērķa Vadība

Miega Kvalitāti, Uzraudzīt,

Ieraksts jūsu miega laikā un kvalitātes automātiski

(lūdzam norādīt jūsu miega laikā un nomodā, laiks, dati būs precīzāki, tad jūs varat analizēt jūsu miega kvalitāti APP)

Smart Atgādinājums

Reālā laika "Dididi..." skaņas atgādinājums par ienākošo zvanu, īsziņu un app ziņu, nekad garām svarīgu brīdi.

(Mēs iesakām izslēgt paziņojumu atgādinājums dažos gadījumos, ja jums ir nepieciešams, lai būtu kluss, tādas kā tikšanās.)

Paziņojums: lai taupītu enerģiju, tas ir "dididi" skaņas atgādinājums, nav vibrācijas atgādinājums

Super ilgs gaidīšanas laiks

Akumulatora darbības laiks ir ilgs, var izmantot ilgāk nekā 12 mēnešus.Nav jāuztraucas par tā jaudu problēmu.

Modes Dizains visiem notikumam, ideāli piemērota gan Vīriešiem, gan Sievietēm

Prasības: Sistēma Tālrunis: Android 4.3 un virs / iOS 7.0 un augstāk Bluetooth Tālruni: BT 4.0 un vairāk Padomus: 1. Kronis skatīties var sadūrās lodziņā un izraisīt skatīties uz darbu.Lūdzu, neuztraucieties. 2. Arī pedometrs funkcija update ieraksts pēc tam, kad esat gāja 12 posmi pēc kārtas.Lūdzu, nav ārstēt, tracker, kā neprecīza, jo dati nav ik pēc pāris soļiem.

Kā, lai ieslēgtu/izslēgtu Viedo Modulis?

Ilgtermi nospiediet pogu A & B 3 sekundes vienlaicīgi.Skatīties izdos di-di-di skaņas, kas norāda, smart modulis ir ieslēgts.Atkārtojiet šo darbību, skatīties izdos skaņas sekundēm, tad smart modulis būs izslēgts. * Ja izslēdzat smart modulis, Bluetooth arī tiks izslēgts.

Kā ieslēgt/izslēgt Bluetooth?

Ilgtermi nospiediet pogu Uz 3 sekundēm.Skatīties izdos di-di-di skaņas, kas norāda, ka Bluetooth ir ieslēgta.Atkārtojiet šo darbību, skatīties izdos skaņas sekundēm, tad Bluetooth tiks izslēgts. * Ja jums izslēdziet Bluetooth, skatīties tiks atvienots no tālruņa, bet smart modulis joprojām strādā.

Kā saistīt skatīties savā tālrunī?

1. Ieslēdziet smart moduli un tālruņa Bluetooth.Nepievienojiet skatīties, izmantojot Bluetooth tieši 2. Skenēt QR kodu jūsu papīra manuāli, lai ielādētu norādīto App. 3. Atvērt LIETOTNI.Lūdzu, ļaujiet tai piekļūt ierīces atrašanās vietu, jo SOS funkcija, tas ir nepieciešams. 4. Noklikšķiniet uz pogas augšējā kreisajā stūrī, lai atvērtu sānu izvēlnē pieskarieties pogai "Smart Modulis" pēc tam atrast UWATCH ierīci.Pieskarieties tai, lai tas kļūtu saistošs ierīce. 5. Tālruņa Bluetooth un bloķēšanas PROGRAMMU, lai tā varētu turpināt darbu, fonā vietā tiek apturēts, citādi skatīties var atvienot no tālruņa. * Lai uzlabotu precizitāti pedometrs funkcija, lūdzu, ierakstiet savu augumu un svaru N "Personal Settings".

Piezīme: šādas funkcijas nepieciešams skatīties, lai palikt savienotas ar jūsu tālruni.

1. Paziņojums Atgādinājums 2. Tālvadības Slēdzis 3. SOS 4. Meklē Skatīties

Traucējummeklēšana un papildu Norādījumus skatiet tālāk norādīto saturu.Kāpēc tā ir atvienots no savu telefonu?

1. Vai jūsu tālruņa Bluetooth ir izslēgts --- Lūdzu, nav to izslēgtu. 2. Vai App pārtraucis darba --- Lūdzu, bloķējiet to, lai saglabātu to, kas strādā fonā. 3. Ir skatīties, kas neietilpst tālruņa Bluetooth attālums? --- Lūdzu pārliecinieties, ka skatīties ir Bluetooth attālumā no tālruni 4. Vai skatīties Bluetooth ir izslēgts --- Ja pulkstenis ir atvienots no tālruņa vairāk nekā 30 minūtes iepriekš minēto iemeslu dēļ tā Bluetooth automātiski izslēdzas.Lūdzu, ieslēdziet skatīties Bluetooth. * Parasti skatīties no jauna tiks saistīts ar jūsu tālrunis automātiski.Ja tas nedarbojas, jums, iespējams, nepieciešams, lai noņemtu savienojumu pārī, PROGRAMMU vai atkārtoti atvērt tālrunī Bluetooth.

Kā es varētu saņemt atgādinājumu, kad manā telefonā saņem zvanu, SMS vai Facebook ziņojumu?

1. Pārliecinieties, ka skatīties ir savienotas ar jūsu tālruni, un App, kas atbilst jūsu tālruni, var saņemt paziņojumus. 2. Pieskarieties "Atgādinājumi" sānjoslas izvēlne ļauj attiecīgās opcijas.Android lietotājiem, lūdzu, iespējojiet "Uwatch atgādinājums".Tā atbalsta Facebook, twitter, Skype un Whatsapp.Jums tiks atgādināts, viegli iepīkstas, kad pienāk zvans vai SMS.

Tālvadības Slēdzis

1. Pārliecinieties, ka skatīties ir savienotas ar jūsu tālruni. 2. Pieskarieties "Kamera" sānjoslas izvēlne.

3. Krata savu rokas (kad jūs valkā to), vai arī skatīties, lai fotografētu

SOS

1. Pieskarieties "SOS Iestatīšana" sānu izvēlnē. 2. Jūs varat pievienot, 3 e-pasta adresi, kontaktu laikā. 3. Dažās ārkārtas situācijās, kur tas nav ērti veikt zvanu, jūs varat ilgi, nospiediet B taustiņu, skatīties un jūsu aptuveno atrašanās vietu (GPS atrašanās vietu, informāciju par tālruni), jums tiks nosūtīts pre-set pastkastē.

Tagi: smartwatch, hibrīda skatīties, uzraudzīt miega, umidigi uwatch, hybrid smart skatīties, hs6620d smart skatīties, vīriešiem skatīties, fitbit skatīties, āķa īpašnieks, smart skatīties l8. vīrietis.

Datu lapa

SIM Karte Pieejama No
Gadījumā, Ja Materiāls SAKAUSĒJUMA
Noņemams Akumulators
Stils Sporta
Ekrāna Forma KĀRTA
APP Lejupielāde Pieejama No
Vairāki Zvani No
Operatīvā ATMIŅA <128 MB
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Līdzeklis 1 Modes dizaina vīriešiem un sievietēm
Tīkla Režīms NAV
Zīmola Nosaukums Laiks Īpašnieks
Funkcija 3 Ne tikai skatīties, bet arī izmantot partneris
GPS No
ROM <128 MB
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Grupa Noņemams No
Mehānisms No
Atpakaļskata Kamera NAV
Akumulatora kapacitāte 220-300mAh
Iezīme 2 Lielisks palīgs, ja SOS
Saderība Visi Saderīgie
Valodas Spāņu
Band Materiāls Silikagēls
Veids Uz Rokas
Sistēma NAV
Funkcijas Ziņu Atgādinājums
4. funkciju Labāku dāvanu pāris
Pārvietošanās Veids Mehānisko

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Laiks Īpašnieks Smart Watch Darbības Fitnesa Tracker Hibrīda Skatīties Tradicionālo Skatīties ar Smart Funkcijas Pedometrs Ziņu Atgādināt

Laiks Īpašnieks Smart Watch Darbības Fitnesa Tracker Hibrīda Skatīties Tradicionālo Skatīties ar Smart Funkcijas Pedometrs Ziņu Atgādināt

Saistītie Produkti: