Jauns Izpārdošana
Mājas Led Ar Kit Dārza Poda Virtuves Smart Herb Augt Dīgtspēju Sistēmas, Iekštelpu Pieaug Hidroponika Audzēšanas Sistēma Skatīt lielāku

Mājas Led Ar Kit Dārza Poda Virtuves Smart Herb Augt Dīgtspēju Sistēmas, Iekštelpu Pieaug Hidroponika Audzēšanas Sistēma

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€53.88

-43%

€96.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

Parametrs:

Nosaukums: Puķu Pods

Amats: Iekštelpu hidroponiskas stādītājs

Kontroles metode: touch kontroli

Plug: ASV/ES/UK/AU

Krāsa: melns, balts

Korpusa materiāls: ABS + alumīnijs

Spriegums: 110-240V

Maksimālā jauda: 35W

Kalpošanas laiks: 50000H

Svars: 1850g

Iepakojuma izmērs: 41*20.5*27cm

Iepakojuma saraksts:

7x augt sūklis

7x augt grozu

1 x komplekts (A+B)augu pārtikas

1x Ārējā adaptera 1gb

1x ūdens sūknis 1gb

Funkcijas

1. Hidroponika cirkulācijas sistēma: Šis iekštelpu dārzs dīgtspēju komplekts ir paredzēts ar ūdens cirkulācijas sistēmu, lai palielinātu skābekļa ūdenī.Tas aug ātrāk barības vielu ūdens, nekā augsnē.Jūs varat pilnībā kontrolēt laika visu gadu.

2.3. Augstas veiktspējas augu gaismas: 24 vatu LED gaismas no hidroponiskas augu izaugsmes sistēmu, kas atgādina saules gaismas spektra, kas var veicināt fotosintēzes dārzeņu jebkuros laika apstākļos.Iekštelpu dārzkopība ar dārzeņiem var novietot virtuvē, guļamistabā vai kabinetā.Iekštelpu dārza komplekts ir izglītības dāvanu bērniem, lai palīdzētu viņiem novērot augšanas procesu.Vecākiem un vecvecākiem būs arī, piemēram, svaigi dārzeņi visu gadu.

Trīs inteliģentās transporta veidiem, dažādos augšanas posmos: parastais režīms: ar velo 14h un cikls 10h, ar sarkano, zilo un balto LED gaismu, piemērots dīgtspēju, ziedēšanas un apskati posmos.Izaugsmes režīmā: Cikla 16h un off par 8h, ar sarkanu un baltu LED gaismas, ko izmanto, lai dīgtspēju, un novērojumu posmam.Baudīt režīmā: ieslēdz gaismu, lai 12h un izslēgt gaismu, par 12h, ar 50% sarkans un balts LED apgaismojums, ļoti piemērots topošos, ziedēšanas un skatoties uz skatuves.Šajā režīmā, gaismas būs mazāk pamanāmas.

4.2 Ūdens sūknis cirkulācijas režīms: normāls režīms, ūdens sūknis darbojas uz 5 minūtēm un pēc tam tiek pārtraukta 30 minūtes.Ilgtermi nospiediet "SŪKŅA SLĒDZI" uz 5 sekundēm, lai ieslēgtu sūkni, lai aktivizētu miega režīmu.Sūknis tiks izslēgta 12 stundas un pēc tam atgriezties normālā apritē.Var gulēt arī vienā telpā kā ģimenes dārzā.

5. Augstums-regulējams dārza komplekts: augstums apgaismojums daļa hidroponiskas stādīšanas sistēmas var regulēt, lai pielāgotu dārzeņus dažādos augšanas posmos, tādējādi palīdzot dārzeņu absorbētu enerģiju LED gaismas un veicinātu izaugsmi.Ar iekļauto 7 pākstīm, var augt līdz 7 rūpnīcas līdz 13.4 collas garš, tajā pašā laikā.

Tagi: hidroponika augt sistēma, eņģelis spilvens, bonsai roze, igarden smart dārzs, liela hidroponika sistēma, hydropon, hydrophonic augt komplekts, 150w augt led, istabas augu plaukta, virtuves rīks.

Datu lapa

Type3 Smart Dārza Poda Mājas Virtuve
Materiāls Plastmasas
type1 Hidroponika Audzēšanas Sistēma
type4 Automātisko Taimeri Dīgtspēju Komplekts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces
Modeļa Numurs Hidroponika Audzēšanas Sistēma
Apdares Nav Pārklājumu
Type2 Iekštelpu Herb Dārzs Starter Komplekts ar LED Augt Gaismas
Iestatīt Tipu
Veids Bērnistaba Podi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Mājas Led Ar Kit Dārza Poda Virtuves Smart Herb Augt Dīgtspēju Sistēmas, Iekštelpu Pieaug Hidroponika Audzēšanas Sistēma

Mājas Led Ar Kit Dārza Poda Virtuves Smart Herb Augt Dīgtspēju Sistēmas, Iekštelpu Pieaug Hidroponika Audzēšanas Sistēma

Saistītie Produkti: