Jauns Izpārdošana
5D Dimanta Krāsošana Jaunavas Marijas Bērni Kristīgās Reliģijas Jēzus Kristus Dimanta Izšuvumi Mātes Mīlestības Bērns, Reliģisko Skatīt lielāku

5D Dimanta Krāsošana Jaunavas Marijas Bērni Kristīgās Reliģijas Jēzus Kristus Dimanta Izšuvumi Mātes Mīlestības Bērns, Reliģisko

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.37

-39%

€5.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcija: Pilns Apaļā dimanta krāsošana Pielietojums: home/viesnīcas/birojs rotājumi & dāvanas Krāsu Daudzums: 20-45 Krāsas Par Urbi: 100% Pilna kārtas urbt Materiāls: Apaļa Sveķu Dimanta Attēla izmērs: Jebkādu izmēru var pielāgot, Par to, Rāmis: Bez Rāmja, Pēc tam, kad jūs pabeigtu nepieciešamo saķeri ar vietējo nopirkt Kadru Audekla Iepakojums: Roll up , Novērstu Krokas Pakete Ietver: Pilnu dimanta urbi , apdrukāta auduma, instrumentus Mēs pieņemam CSV pasūtījumu, Mēs varam OEM savu logo uz audekla un iepakojuma kaste, profesionālu tiešās pārdošanas, klientu atbalsta.

Par Apaļā dimanta

Apaļā dārgakmeņi - no krāsaina akrila, rada spīdīgu 3D efekti.Līnijas nav jāsaskaņo dēšanas laikā process.Pēc tam, kad pabeigta, būs pārkāpumus.Izkārtojums ir ātrāka, jo ir krāsu zīmuļi komplekta.

Par kvadrātveida dimanta

Kvadrātveida akmeņi - no krāsaina akrila, arī pilnīgi lej gaismu.Kvadrātveida strasses aizpildīt ļoti labi visu brīvo telpu.Pēc pabeigšanas, ja jūs izlīdzinātas rindu, sākot no attēlu būs lielisks .

1. solis: Ar pērlītēm, numurētu paketes, kas atbilst krāsu diagrammu pusē zīmējums, Vieta pašā numurētas krelles plastmasas paplāte ; 2. Solis: paņem "Pildspalvas" un dab beigām ar lipīgu stuff (Sarkano Cieto Līmi) kvadrātveida bloks, pēc tam uzņemt lodītes ar "Pildspalvu" ; 3. Solis: Stick, kas atbilst dimantu, un tad stick ar dimantu uz atbilstošo numurētas audekls ; 4. Solis: Pārējo dimantiem var tikt izvirzīti, lai vārstu somas ; 5. Solis: Izmantojiet grāmatu vai jūsu rokas, lai nospiediet dimantus, lai nodrošinātu to stabilu.

Mēs kuģis ar www.winwithwow.lv Standard Shipping, www.winwithwow.lv Premium Piegāde, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, FEDEX,UPS,DPD,CDEK,TNT un DHL.Ar laiku tas prasīs jūsu pakete ierasties, ir atkarīgs no apstrādes ātrumu savu muitas un post office.Par Krāsu Atšķirību un Izmēru Kļūdas 1.Attēlu izgriešana ,dizainu padara,audekls mērījumu var izraisīt izmēra novirzes (plus un minus1-2cm svārstības) .Lūdzu, iegādāties attēlu rāmis, saskaņā ar dimanta lielumu glezna pēc tam, kad jūs saņemat, dimanta krāsošana. 2.PLĀNOJUMS tiek veikts ar programmatūru.Krāsu visu faktisko dimanti būs daži krāsu atšķirība apmetums, bet pieņemamā diapazona.Bildes būs dažādas krāsu dažādos monitori ,Lūdzu, saprast.

Tagi: balta patiesība reliģija, jēzus gleznas attēlu, diy dimanta jaunavas marijas glezna, diamand glezna kristus, kristus krusts, dimanta izšuvumi jēzus kristus, dimanta reliģija, dimanta stich, kristiešu kulons, lapa jēzus audekls.

Datu lapa

Piegādes ātrums
Materiāls Sveķu
Audekls Pakete Roll up , Novērstu Krokas
krāsošana ar dimanta
Dimanta 9
Modelis tips
Veids, Vairumtirdzniecība No
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
Ārējā Iepakojuma Krāsaina Kaste
Forma Viena
Dimanta Forma KĀRTA
Modelis Tips PORTRETS
Par Dimantu 100% pilnu Kvadrātveida & Kārtas urbt
Dimanta Mākslas
Mūsu Priekšrocības
Diamond tipa 3D , 5D
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Krāsu skaits 30-45
dimanta glezna bērniem Dimanta Krāsošana Pilnu Kvadrātveida
Izmantošana Mājas apdare/Sienas uzlīmes/dāvanu
Rāmis No
Izmērs 20x25cm 30x40cm 40x50cm 50x60cm
Iestatīt Tipu No
dimanta krāsošana pilnu kvadrātveida urbi

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

5D Dimanta Krāsošana Jaunavas Marijas Bērni Kristīgās Reliģijas Jēzus Kristus Dimanta Izšuvumi Mātes Mīlestības Bērns, Reliģisko

5D Dimanta Krāsošana Jaunavas Marijas Bērni Kristīgās Reliģijas Jēzus Kristus Dimanta Izšuvumi Mātes Mīlestības Bērns, Reliģisko

Saistītie Produkti: