Jauns Izpārdošana
Matēta Privātuma Logu Plēves Bez Līmes UV Pretbloķēšanas Noņemama Stikla Necaurspīdīgs Sevi Statiskā Piekļauties Mājas Skatīt lielāku

Matēta Privātuma Logu Plēves Bez Līmes UV Pretbloķēšanas Noņemama Stikla Necaurspīdīgs Sevi Statiskā Piekļauties Mājas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.45

-18%

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

KLASISKĀS UN ĢENIĀLS DIZAINS:

Šo logu plēves, iezīmes, klasiskās matēta tekstūra un pienācīgas modeļus, sniedz pavisam jaunu dizainu sajūtu jūsu mājas rota un padara jūsu mājas stils moderni.Tas ir perfekts aizstājējs aizkaru un slēdža uz rota sniegumu.

UV NORAIDĪJUMU, ACU AIZSARDZĪBA

Vienlaikus bloķējot 84% UVA stariem un 99% UVB stariem, lai jūs un jūsu ģimenei, to izfiltrē spīdumu un ļaujiet mīksts gaismas, lai aizsargātu jūsu acis.Tas var pasargāt jūsu ādu no kaitīgā starojuma iedarbības un krāsas mēbeles arī var tikt liegta.

NE LĪMI PROBLĒMU, VIENKĀRŠA UZSTĀDĪŠANA:

Ar valstīm, kas nav lipīgs un statiskā piekļauties konstrukcijas, šīs logu vinila novērš ķīmisko vielu izplūde, un to var viegli izņemt neatstājot pēdas pa kreisi uz stikla.Jūs varat atkārtoti izmantot, ja tas nav bojāts vai notraipīts.Atcerieties, noņemiet plēvi pamatni un spray pietiekami daudz ūdens.

NAV SATRAUCOŠI ACIS NO KAIMIŅIEM:

Ne vairāk peeps, tā nojauc skatu un nodrošina mierīgu un relaksējošu vietas jūsu bērniem, dzīvniekiem un ģimenē.Privātuma līmenis ir :★★★★★, kas ir ieteicams augstas privātuma nepieciešams vietās, piemēram, vannas istabā.

VIDES AIZSARDZĪBA

Vides Aizsardzības Materiāls Ar Zemāko Ftalātu Saturu.Piemērots virtuve, guļamistaba, vannas istaba, dzīvojamā Istaba, ēdamistaba, office, viesnīcas, durvīm klasē, Vestibils, utt. (Lūdzu atcerieties, noņemiet pamatni filmu pirms uzstādīšanas privātuma filmu).

ASTOŅI PRIEKŠROCĪBAS DROŠĪBAS PĀRLIECINĀTI,

1.PRIVĀTUMA AIZSARDZĪBAS Slēpt privātās telpās vai atklāt jūsu personisko stilu ar diy logu plēves dažādas faktūras,raksti un krāsas 2.VAR IZMANTOT ATKĀRTOTI. Auti-scratch aizsardzības slāni uz virsmas plēvi , noņemams un atkārtota izmantošana 3.ENERĢIJAS taupības IZOLĀCIJA gozēties priekšrocības, saulainās telpās,neupurējot personīgo komfortu vai skaistumu jūsu mājās mēbeles 4.PRET UV/SILTUMA filtrēšanas spēcīgu gaismu,samazinot kaitīgo starojumu,aizsargā jūsu acis, bet tuvās gaismas 5.VIEGLUMU PAR-Un-OFF nozīmē, ka jūs strādājat ar nedaudz biezāka, nav līmplēves, ka ir super viegli piemērot noņemt un izmantot atkārtoti. 6.VIDES FRIEDNLY 7.ŪDENS UN EĻĻAS PIERĀDĪJUMS Izmantojot bioloģiski noārdāma materiālu,pamesti window films nebūs piesārņo vidi ūdens necaurlaidīgs un eļļas pierādījums,daudz vieglāk tīrīt.nav vajadzīga speciāla apkope. 8.PIEVIENOT SKAISTUMU STATISKĀ PIEKĻAUTIES " Par bulidings , mājās, lai pievienotu skaistu barjera, āra vidi (Dzīvojamā istaba guļamistaba vannas istaba durvju logs office utt.

Nstallation Instrukcijas:

1. Pasākums virsmas un sagriež filmu.Atstāt papildu collu rezerve katrā pusē viegli korekciju. 2. Tīrs mērķa virsmas rūpīgi un pārliecinieties, ka virsma ir pietiekami tīrs, bez putekļiem. 3. Noņemiet caurspīdīgu pamatni filmu pa īsu pusē. (Ļoti Svarīgi!!!) 4. Spray daudz ūdeni vai ziepjūdeni gan par GLUDU pusē un logu plēves logu, pēc tam instalējiet logu plēves uz loga. 5. Izmantot mīkstu frotē dvieli vai špakteļlāpstiņu, lai noslaucīt filmu uz priekšu un atpakaļ, lai pārliecinātos, ka burbuļi un ūdens ir pilnīgi atcelt. 6. Apdares off robežas un izmantojiet auduma, lai saplacināt out filmu.Šeit jums iet!

Tagi: paraksts logu plēves, suv logu plēves, pilsēta, logu plēves, veļa, logu plēves, mātītes logu plēves, stikla uzlīme logā, stikla traipu, piekļauties logu, filmu statiskā logu, līmplēves, logu.

Datu lapa

Iezīme Statiskā Piekļauties
Veids Stikla Filmas
Materiāls PVC
Funkcijas Siltuma Izolācija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Virsmas Apstrāde Krāso

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Matēta Privātuma Logu Plēves Bez Līmes UV Pretbloķēšanas Noņemama Stikla Necaurspīdīgs Sevi Statiskā Piekļauties Mājas

Matēta Privātuma Logu Plēves Bez Līmes UV Pretbloķēšanas Noņemama Stikla Necaurspīdīgs Sevi Statiskā Piekļauties Mājas

Saistītie Produkti: