Jauns Izpārdošana
Smart BMS 28S 100.A Aktīva Jaunu Litija Jonu PCM Ar Bluetooth Android APP Programmatūras UART (PC) Uzrauga Skatīt lielāku

Smart BMS 28S 100.A Aktīva Jaunu Litija Jonu PCM Ar Bluetooth Android APP Programmatūras UART (PC) Uzrauga

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€88.00

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme: šī BMS ar balansa funkciju.akumulators ir nepieciešams, saskaņošana, akumulators būtu laba saskaņa, ja neesat pārliecināts, lūdzu izmantot jauno zīmolu akumulatoru.

UART ar USB moduli vai Bluetooth vajadzētu lietot kopā ar uz kuģa.

UART ar USB moduli savienot ar DATORU, izmantojot USB savienojumu, lai jūs varētu uzraudzīt kuģa, un iestatīt parametru.

Bluetooth moduli var izveidot savienojumu ar smart tālrunis, tagad tikai atbalsta android 4.3 iepriekš.

APP atbalsta angļu

1)Smart BMS ar app & laptop kontrolē; 2) Bilanci un Līdzsvara displejs ; 3) Mulit Temperatūras slēdži; 4) MOS tranzistors var kontrole, baterijas uzlādes un izlādes; 5) zems gaidīšanas režīma strāvas patēriņš. 6) ar UART saskarni Bluetooth saskarne, kas atbalsta DATORU vai viedtālruni. 7) vairāk nekā maksas un pār noslēgšana var iestatīt, izmantojot programmatūru( APP). 8) Laipni OEM Parametru var iestatīt, izmantojot programmatūru(APP).Atlikums strāva: 50mA Uzlādes spriegums: 4.25 V * 28 = 119V Jaunu izmērs: 180*110*15MM Regulējami Parametri: 1.Atlikums sprieguma uzstādīšana: Bilance spriegums: 3.3-4.2 V 2.Vairāk nekā sprieguma sprieguma uzstādīšana: Uzlādes spriegums : 3.6-4.3 V 3.Zem sprieguma, sprieguma uzstādīšana: Gāzizlādes sprieguma Diapazons : 2.0-3.3 V 4.Vairāk nekā Uzlādes/Izlādes strāvas Iestatīšana....

1. Akumulatora asamblejas paziņojumu, pirms BMS uzstādīšana:

Katrā šūnā jāatbilst arī pirms BM uzstādīšana (Akumulatora iekšējo pretestību atšķirībām 5 Milliohm, sprieguma robežās no 0,03 V , jaudas atšķiras par 50 mAh).Lfepo4 šūnu, spriegums starp 2.6 V~3.5 V,Li-ion šūnu, spriegums starp 3~4V.

Ja baterijas ir pilnībā uzlādētas,lūdzu, iztukšojot standarta sprieguma diapazons.Šūnu pirmajā paralēli, tad sērijas.

2. Savienojums instrukcija, BMS vadi:

(a) izveidotu Savienojumu B - big īsu vadu akumulatora vispārējo negatīvo beigām ( B-un Izplūdes lūku, ar vairākiem caurumiem, jūs varat izmantot vienu lielu vadu, lai savienotu vienā caurumā vai vairākas tuvo vadi, lai savienotu katru caurumu.)

(b) Pievienojiet signāla/Bilance vadi: noņemt atlikumu vadi no BMS pirms jūs montāža.Sākt no B-pirmā vadu savienojumu, lai B-,otrajā līdzsvaru B1 vadiem izveidotu savienojumu ar pirmo šūnu pozitīvi, B2 izveidotu savienojumu ar otru šūnu pozitīvi,līdzsvara vadu lodēšanu, jābūt saskaņā ar rīkojumu par B,B1,B2,B3....B28

(c) pārliecinieties, vai visi vadi pareizi, pirms jūs ievietojiet savienotāju uz BMS:izmantot vairāku metru testu, katra no kaimiņu sērijas spriegumu ,ja tas nav iespējams, BMS būs apdegums.( Li-ion spriegums mazāks, tad 4V,Lifepo4 spriegums mazāks nekā 3,5 V)

d) pārbaudīt akumulatora vispārējo negatīvo spriegumu starp akumulatora kopumā vērtējama pozitīvi, vai vienādai ar kopējo spriegumu.

(e) Pievienojiet saldo vadus BMS(plug zema bitu augstas bitu), Pievienojiet Uzlādes /Izlādes lielu vadi " C-" Pievienojiet sarkano lielo vadu akumulatora kopumā vērtējama pozitīvi beigām.Testa apstiprināšanu kopējais spriegums vēlreiz.

3. Akumulatora lādētāju lietošana:

Li-ion Akumulators pack lietošanai Li-ion lādētāja spriegums: Sērija x 4,2 V

Lifepo4 Akumulatoru lietošanas Lifepo4 lādētāja spriegums:Sērija x 3.6 V

Uzlādes strāva ir akumulatora jaudu 0.2 C

4. Par BMS ar Soft ware uzstādīšana:

Pēc tam, kad mēs izsūtīja, mēs nosūtīsim uzstādīšanas video saiti uz jums, pretējā gadījumā jums var lūgt, lai mums tieši.

Tagi: 5s 40, datora programmatūra, arduino hc 06, smart bms 28s, tpa3116 bluetooth digitālās, 24 bitu adc, rov, 123 smart bms, 100.a ammeter, PCM.

Datu lapa

Darbības Temperatūra -40-85
Izkliedes Jauda 50
Pieteikums 3,7 v li-ion akumulators
Zīmola Nosaukums RJXZS
Modeļa Numurs PCM-28S100100LIST180
Iepakojums TQFP
Barošanas Spriegums 110V
Veids Sprieguma Regulators
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
stāvoklis Jauns

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Smart BMS 28S 100.A Aktīva Jaunu Litija Jonu PCM Ar Bluetooth Android APP Programmatūras UART (PC) Uzrauga

Smart BMS 28S 100.A Aktīva Jaunu Litija Jonu PCM Ar Bluetooth Android APP Programmatūras UART (PC) Uzrauga

Saistītie Produkti: